local-stats-pixel fb-conv-api

5 lietas, kuras nožēlo mirstošie61

1923 10

Medmāsa, kura ilgus gadus nostrādāja hospisā (slimnīcā mirstošiem slimniekiem) pavadot ar viņiem kopā viņu pēdējās dienas un stundas, no saviem novērojumiem izveidoja savdabīgu reitingu par to, ko visvairāk nožēlo cilvēki pie savas dzīves pēdējās robežas.

1923 10 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Mans dzīves sapnis - Būt nemirstīgam emotion

5 0 atbildēt

Laikam man jāpacenšas atmest pieradumu visu pārlikt uz nākamo gadu :D

5 0 atbildēt

Viens no labakajiem laikiem pa iiiiiilgu laiku! :)

5 0 atbildēt

Kārtējais ideaļņiks no tavas puses Raizel, vnk cepī tavi raksti

4 0 atbildēt

Grāmata, no kuras ņemta šī informācija rakstam, patiešām ir ĻOTI vērtīga. Gandrīz katrā lappusē ir kāda vērtīga atziņa vai pat rindkopa, kuru būtu jāpatur prātā. Noteikti viena no tām grāmatām, kuru ir vērts ik pa brīdim, gadiem pārlasīt - lai neapaugtu ar sabiedrības klišejām un uzskatiem. Noteikti iesaku katram izlasīt - pati šobrīd esmu beigu procesā.  emotion

"5 lietas, ko parasti cilvēki nožēlo pirms nāves."

4 0 atbildēt

Ja tagad būtu jāmirst, es nožēlotu tikai to, ka jāpamet sava ģimene, bērni.

4 0 atbildēt

es daudz ko nožēloju pat nemirstot...

4 0 atbildēt

Laikam jau nav tik traki, tikai vienu punktu nepildu :)

4 0 atbildēt

Šis ir tiešām vērtīgi. Cerams, ka katrs sev pieņems zināšanai.  Es noteikti. 

3 0 atbildēt
Es jau tagad nozeloju ka neklausiju savu milestibu ,bet vecakusemotion
3 0 atbildēt

Viss jau ok, bet man tā medmāsa neko neizsaka... pasaule tak  liela medmāsu daudz! pieņemsim varbūt tas viss notika ASV?kas varētu būt 100% spriezōt pec raksta.. ASV kur pavisam cita mentalitāte, domāšana cilvēki un t.t nav jau minēts kur tas noticis  LV LT UK Eiropā kkur!!  katrai tautai sava domāšana un līmenis un ne jau katr cilvēks kkā tā domā pirms būs ****auskas.

3 0 atbildēt

2. un 4. uzskatu par murgu, bet pārējo, vismaz es, nožēloju pat tagad, bet mirt tā kā netaisosemotion

3 0 atbildēt

Jā , droši vien ka taisnība, ja es gribētu dzīvot tā kā gribu, droši vien aiz manis būtu bariņš pamestu meiteņu,krietns pulciņš bērneļu bez tēva un pa pasauli staigātu vientuļš ,nevienam nevajadzīgs opis ar slimību sagrauzstu ķermeni ,toties visur bijis ,kārtīgi uzdzīvojis un labi pavadijis laiku. Nu nē ,labāk lai man ir forši bērni,mīloša sieva un vēl kāda kaudze sapņu, gan jau otrā dzīvē vēl daudz ko izdarīšu.

2 0 atbildēt

Tā kā man vairākkārt gadījās būt tuvu nāvei salīdzinoši jaunai, tad dzīvoju tā, lai nebūtu ko nožēlot. Vajag laimi likt pirmajā vietā un regulāri mest sevi laukā no personīgās komforta zonas. 

2 0 atbildēt

Es nožēlotu, ka neesmu sasniedzis Spokos līmeni - Erceņģelis emotion

P.s Tas bija tikai mazliet melnas nokrāsas jociņš.

Personīgi man ir bijis tā, ka es kaut ko nožēloju un pēc laika nožēloju, ka es agrāk to biju nožēlojis, jo ja es nebūtu rīkojies kā toreiz tad es šobrīd nebūtu tas , kas es esmu tagat - LAIMĪGS emotion

3 1 atbildēt

jap emotion emotion

2 0 atbildēt

Var jau teikt, ka jādzīvo tā, lai nekas nebūtu jānožēlo. Man liekas, ka tad ja dzīve apraujas negaidot, ir daudz ko nožēlot, ko neesi izdarījis sava stulbeuma vai gļēvulības dēļ

2 0 atbildēt

Man žēl, ka visu savu dzīvi Es nodzēru! emotion

2 0 atbildēt
Tad labi, ka es nedomaju ipasi par savu uzvedibu, tiktal, lai nerastos problemas gimene un finanses, par citu cilveku viedokli -po***, un dzivoju nosaciti brivi.
1 0 atbildēt

Nav man vēl mazbērnu,  diemžēl! emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »