local-stats-pixel fb-conv-api

5 lietas, kuras nožēlo mirstošie61

1923 10

Medmāsa, kura ilgus gadus nostrādāja hospisā (slimnīcā mirstošiem slimniekiem) pavadot ar viņiem kopā viņu pēdējās dienas un stundas, no saviem novērojumiem izveidoja savdabīgu reitingu par to, ko visvairāk nožēlo cilvēki pie savas dzīves pēdējās robežas.

1923 10 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Piedrāst, šovakar sākšu a zīmēt hentai siāmas dvīņu taustekļu spalvaino porno.

Sapņi piepildās .

77 1 atbildēt

nu tā ir ....

65 1 atbildēt

Ļoti labs raksts, no manis ūber liels plusiņš ;)

41 0 atbildēt

HAAAHAHAHAAA!!! emotion

1. Es savu dzīvi dzīvoju sev patīkami un aizraujoši katru dienu katru brīdi lai laiks netiktu vai tiktu minimāli izniekots. dažreiz vienkārši brīvajā laikā vajag iziet ārā un vienkārši doties. piedzīvojumi sagaida visur. man ir maz mērķu, toties vienkārši un pamatīgi kuri visi ir piepildijušies. vajag tik ieskatīties sevī vai patiesi to vēlies un Dievs arī var būt palīgs. turklāt jādzīvo saskaņā ar sevi bet ievērojot sabiedrības normas. un veselība man ir ļoti svarīga tā teikt uzturēšana sevi formā ir gandrīz vai paranoiska. 

2. es strādāju samērīgi izbaudot savu darbu un labāk paņemu kādu laiciņu brīvu tai vietā lai nopelnītu šo to. protams ja tas nav iztikas jautājums. un ja cilvēki dzīvotu trauksmaini neuztraucoties par katru grasi tad naudas būs tik cik pietiek. 

3. jājūtas brīvi un pašpārliecināti un ja savējie sāk aizrādīt par rīcību vai izskatu kas viņiem šķiet traucē, tad jāsaka tā - ja man tā patīk un sabiedrībai netraucē, tad jāpierod arī jums. 

4. nu draugu man nav, tikai bijuši klasesbiedri ar kuriem es nejūtos saistīts. bet no otras puses man ir mani radinieki, tuvie cilvēki un otrā pusīte. no kuriem es nevienu neaizmirstu un kontaktējos. (it īpaši ar vecvecākiem jo nevar zināt vai tā nebija pēdējā reize.)

5. es pēdējā laikā kļūstu arvien laimīgāks par sevi un savu dzīvi, jo dzīvoju nemitīgās pārmaiņās un iespēju plašumos. ir brīži (pavisam parasti) kad tu padomā par sevi visu un smaidi ka ir labi. tā ir tā mana dzīves laime un dzinulis kas ir manas eksistēšanas pamatā.

noslēgumā - pašam jātiek ar sevi galā, jādzīvo saskaņā un jāzin kas vajadzīgs. vajag censties un darīt. 

lai jums jauka diena.  

     .                                                               

.                                                                    

27 1 atbildēt

Grūti to visu reizē piepildīt, kāds kādu lietu vienmēr izdara, izbauda vairāk kā cits.

21 0 atbildēt

Katram savs dzīves gājums, bet katram viss ir laicīgi jāpārdomā  lai beigās nekas nav jānožēlo.

20 0 atbildēt

Protams ,gribētos jau izbaudīt to dzīvi ,bet modernā cilivizācija dara savu 

18 1 atbildēt

Tiešām aizdomājos..

17 0 atbildēt

jā par 1. es piekrītu, jo daudziem bail, ko teiks apkārtējie, ko par viņiem domās pārējie... piekāst viņus, un dzīvot tā kā pašam tīk, jo dzīvo ir tikai vienreizemotion

15 0 atbildēt

Labs raksts, pluss no manis. Bieži cilvēku galvenā problēma ir bailes no kļūdainas izvēles, kas varētu strauji pazemināt viņu dzīves līmeni un ienākumus. Šinī sakarā varu ieteikt izlasīt kādu labu izdzīvošanas rokasgrāmatu, piemēram ''SAS izdzīvošanas māksla", man tā ļoti palīdzēja mainīt domāšanu. Kad saproti cik MAZ patiesībā cilvēkam patiešām vajag lai dzīvotu, pazūd daudzas bailes un fobijas, tāpat kā prasme peldēt mazina bailes no ūdens.emotion

14 0 atbildēt

patiešām tā tas ir, pat lika aizdomāties. liels + no manīm ;)

13 0 atbildēt

Tiešām labs raksts, paldies Tev. emotion

Orgazmo bija ielicis komiksu par līdzīgu tēmu - http://www.spoki.lv/komiksi/11-veidi-ka-klut-parastam/603887

11 0 atbildēt

Un beigās kāda nozīme? Situācija būs tā pati, tikai atmiņas citas. No nāves, ar zināšanu, ka tev bija labāka dzīve, neizbēgsi.

9 0 atbildēt

Pēc kara visi gudri. emotion

9 0 atbildēt

Man prieks,ka es savos tikai 20 gados,esmu piepildījusi vismaz vienu sapni,kas cilvēkiem no malas gan šķiet idiotisks.Atliek cerēt,ka man ir vēl gana daudz laika piepildīt atlikušos sapņus.

8 0 atbildēt
Labāk izdarīt un nožēlot nekā neizdarīt un nožēlot.
7 0 atbildēt

Gribētos atstāt visu un doties ceļojumā apkārt pasaulei, no otras puses bail, ka attapšos pusmūža krīzē bez ģimenes tā arī neko nesasniedzot. Vienmēr būs ko nožēlot.

6 0 atbildēt

Mans dzīves sapnis - Būt nemirstīgam emotion

5 0 atbildēt

Laikam man jāpacenšas atmest pieradumu visu pārlikt uz nākamo gadu :D

5 0 atbildēt

Viss!Pietiek!No ritdienas saku jaunu dzivi! Pag !Labak no pirmdienas...!

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »