local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kādēļ vācieši ievēlēja Ādolfu Hitleru. 2. daļa9

390 0

Vai esat kādreiz domājuši, kādēļ Vācijas tauta ievēlēja Adolfu Hitleru? Šajā raksta apskatīsimies uz 5 iemesliem kādēļ tas tā notika.

Pirmā daļa ir šeit http://spoki.tvnet.lv/vesture/5-iemesli-kadel-vaciesi-ieveleja/832218

390 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Apstākļu kopsakarība. emotion  emotion Raksts labs, liek aizdomāties. emotion 

8 0 atbildēt

Kaut kādā dokumentālajā filmā dzirdēju, ka nacisti to čali, kas aizdedzināja Reihstāgu bija noalgojuši, lai to notikumu pēcāk izmantotu kā rīku turpināt visas aģitācijas, bet varbūt es maldos un vienkārši neatceros. Tāpat gan jau viens avots saka vienu, otrs - citu. Raksts pa pirmo - īsi un kodolīgi par katru punktu. + nopelnīts. Ja varētu iedot divus - nežēlotu un iedotu  emotion  emotion 

6 0 atbildēt

 emotion Interesanti.

3 0 atbildēt

Nevarētu teikt ka tikai  Vācijā  bija izplatīts  antisemītisms. Tā bija laikmeta parādība sākot jau no 19.gs, ja ne vēl ārāk. T.s ebreju grautiņi jeb pogromi bija izplatīta lieta Krievijā. Varētu teikt ka Krievijas impērija bija flagmanis antisemītisma attīstībā.

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

antisemītisms vācijā uzplauka, kad pēc ww1 valdība spekulācijās atdeva pēdējo valūtu, kuru zaudēja. Protams, ka spekulanti piederēja pie 1%, bet to arī izmantoja sociķi, jo savulaik arī psrs sākumā bija žīdu vajāšana, kā ietvaros daudzi no psrs pēc ww2 aizbrauca uz izraēlu.

0 0 atbildēt

Lielvācijas Reihā bija nacisms, fašisms bija Itālijā.

0 0 atbildēt