local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kādēļ vācieši ievēlēja Ādolfu Hitleru. 1. daļa14

465 0

Vai esat kādreiz domājuši, kādēļ Vācijas tauta ievēlēja tādu trako kā Hitleru? Šis raksts sniegs atbildes uz to. Drīz gaidiet otro daļu, kurā pastāstīšu par vēl pieciem iemesliem. Ceru, ka būs interesanti.

465 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Hitlers nebija traks, tikai gribēja panākt savu taisnību, nebūtu pēc 1rmā pasaules kara sabiedrotie pazemojuši vāciju, nebūtu viņš nemaz ticis pie varas, jo nebūtu vajadzības kādreiz tik vareno valsti atkal piecelt kājās. Vāciešu acīs hitlers bija varonis.
33 2 atbildēt

Pēc tā, kad pats uzrakstīji argumentus, kapēc viņu ievēlēja ! Kapēc apzīmējums trakais ?

10 0 atbildēt

Pēc Pasaules kara uzvarētāji nerīkojās kā patiesi kristieši.  Un saņēma pārmācību stundu.

8 0 atbildēt

Nekad nezinaju, ka vinu medza devet par trako Hitleru.

8 0 atbildēt
Tā tik turpināt
7 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

4 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidu 2. daļu, sanāca ieinteresēt.

2 0 atbildēt

Gaidu turpinājumu, izskatās daudzološi. emotion 

2 0 atbildēt
Vācija bija sagrauta, bet spēja piecelties un gandrīz visu Eiropu okupēt
2 1 atbildēt

Domāju, ka raksts īsti neatklaj īstos iemeslus, kāpec" vācieši ievēlēja tādu trako ka Hitlers"! 

5 5 atbildēt
Un tevi par trako Mario!
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Bet  kas gan labāk  par    (nacionāl ) sociālistiem zina  kas ir  sociālisti -demokrāti  !! --kas gan labāk par  boļševikiem  zina  kas  ir    sociālisti-revolucionari (eseri)  !!

Kas gan labāk par  "kristīgajiem demokrātiem"  un Liberāļiem  zin  no kurienes   aug kājas   komunismam  fašismam ,liberālismam, nacionālismam , demoktātijām .. un panarābu  nacisma  un komunisma mistriojumam  - t.s baāsismam...

Atbilde ir vnk vispārināma  --  tas viss nāk no  slikta jūdaisma  --  no Toru un Mozu  atmetušajhiem --   no Dieva nolieguma     ....  tā vietā liekot  priviliģēta   indivīda   izgudrotu VALSTI  ----    no tā ka Bībeli//    TORU    "Dieva izredzētais"   lasa un sludina   ar  "mēs " "mūsu" " kopīgs"  tur kur  rakstīts "es" "mans"'savs"  "" tev""   

nav jĀBŪT NACISTAM  --  PIETIEK BŪT  KATOLIM  LAI  TEIKTU: "no SLIKTIEM ŽĪDIEM  RODAS  KOMUNISTI  --- no sliktiem katoļiem nāk inkviozitori" ....   nav  jābūt  trakam Hitleram - pietiek būt    katolim-(vislabāk jezuītu garīguma)   ļoti apgreiodota   jūda no Nacaretes māceklim  lai ienīstu to smirdoņu kas  nāk no bezdievīgu  žīdu varas -saduķeju sektas  (rakstu žīdiem)     (  un arī  paša Hitlera saknes ir žīdiskas--  viņš brīnišķigi zinaja savu žīdisko  radinieku motivāciju kas Ādolfam   proforientāciju taisīja"-- "jātop par ierēdni nevisa mākslinieku...      Bet "nabadzības  samaitātie gudrie un centīgie jaunekļi"   --Ādolfs,Muhameds. Muamars K.     neko citu kā sociālisma versiju nespēja izdomāt  ko likt pretī sliktam bezdievīgam žīdismam --- tikaitējo vienlīdzības ķecerību"..

Katolicisms   ir apgreiodots jūdaisms  -PERSONALISMĀ āpgreidots   tāpēc visi  kolektīvismi un visi   individuālismi .... liberālismi,sociālismi .demokrātismi, protestantismi   ir vnk   vispārināmi kā  "sūdīgs žīdisms"

Hitlers pats bija no "sūdīga žīdisma"   ēdis  -      -   un nesajuta niansīti  starp labu un sliktu jūdaismu  ----   viņš saprata ka cionisms  ir "slikta jūdaisma auglis" ---  un  kļuva par antisemītu  ---  es viņā redzu ko līdzīgu ar Mozu--  arī tas  nokāpa no kalna ar bauslības plāksnēm u8n ieraudzījka dančus ap zelta teļu  --  Arī Mozus  redzot "sūdīgo žīdismu" deva klomandu saviem pavadoņiem :  

""  TVERIET  ŠĶĒPUS  --  DURIET   NEŠKIRODAMI   ""   (Hitlers bij "sods no debesīm " par "žīdu grēkiem"  --  tā uzskata  pēdējaios miljons ortodoksālo jūdu  --   Holokosts -Semantika:  izdeldēšana caur visa sadedzināšanu lai pat nekāda ZĪME PAR ATMIŅU NEPALIEK -Tā ir  jūdaisma  tradīcija-- Pēc Dieva pavēles  tā tika izdeldētas tautas kuru netikumu redzēšana  vien bija jūdiem   samaitājoša

0 1 atbildēt