local-stats-pixel fb-conv-api

5 fakti, kuru dēļ baidīties lidot ar lidmašīnām35

597 8

Daudziem cilvēkiem ir paniskas bailes lidot ar lidmašīnām. Ja Tu esi viens no tiem, tad šos faktus neiesaku lasīt, jo tas tikai pastiprinās tavas bailes.

Manuprāt, šie fakti lielākai daļai varētu būt mazāk dzirdēti, tāpēc es ,patiešām, ceru, ka daudzi no jums tos nebūs dzirdējuši.

Patīkamu lasīšanu! emotion

597 8 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000
Kā var tam būt gatavs? Izplest apakshbikses kā izpletni?
45 0 atbildēt
Jebkurā gadijumā ar automašīnu ir bīstamāk nekā ar lidmašīnu, jo auto avārijas notiek gandrīz katru dienu, bet aviokatastrofas reti.
18 1 atbildēt

Lielāka iespēja, pēdējā laikā, jau pirms lidojuma lidostā dzirdēt jauku ''Allahu ahbar''.

14 0 atbildēt
Lidoju tālu ceļa gabalu, agri agri no rīta uz RIX. Kaut kādi bērni runājas, iespiedzas, atnāk stjuarte un saka, lai šie klusāk spēlējas- piloti gribot pagulēt. Es jautāju:"Un kas tad stūrē un uzmana dačikus ja abi piloti guļ?" Stjuarte sašutusi atbild :" Kā kas, kas- autopilots!!!!" Un aiztinas... Kruta!
15 2 atbildēt

Ne raksts, bet pupu mizas. Var redzēt, ka pats raksta autors nelido bieži, kā arī, īsti nesaprot aviāciju. 

Par skābekļa masku - pareizi. Kamēr neatslēdzies, uzliec masku sev. Tad varēsi paglābt bērnu. Kāpēc tā dēļ ir jābaidās lidot?

Daudzos aviācijas mēdijos un raidījumā "Air Crash Inverstigation" tika statistiski pierādīts, ka drošākās vietas lidmašīnā ir aizmugurē. Turklāt, krišanas laikā, cilvēks izjutīs spiedienu vismazāk tieši tur.

Lielākais bullšits ir teikums, ka par "drošajiem sēdekļiem" ir jāmaksā. Pupu mizas. Ja tu lido ar Ryanair, EasyJet vai Wizzair, viņi tirgo vietas blakus izejām par lielāku samaksu, jo tur ir vairāk vietas kājām. Avārijas izejas vietas pie spārniem (kura maksā papildus naudu) ir viena no nedrošākajām vietām lidmašīnā, jo tieši spārnos un fizelažā blakus tiem atrodas degvielas tvertnes.

Nosēšanās un pacelšanās ir visbīstamākās lidojuma daļas, jā. Nomiršana meteorīta dēļ ir lielāks risks, nekā nomirt, ceļojot ar lidmašīnu. Cik bieži mēs mirstam meteorītu dēļ?

Nomierināšu jūs. Ja piloti aizmieg, tad tikai lidojumos pāri okēaniem. Autopilota laikā. Tā kā, jūs nenomirsiet. Lidojumos virs zemes, it īpaši, pa eiropu, viņiem nebūs laika miegam. Sazināšanās ar dispečeriem un strjuartiem, un dažādu sīku pienākumu izpilde to nepieļaus.

12 1 atbildēt

Lielākā daļa cilvēku par aviāciju neko daudz nezin, bet tie kuri zin - var gulēt mierīgi. Tā vai citādi arī auto pilotā sadursme ar citu lidmašīnu ir tik pat liela, kā ja to vada pilots. Ir tehnoloģija kura ir uzstādīta katrā lidmašīnā, atteicīgi, ja viena lidmāšina tuvojas otrai, tās sarunā kura lidos pa apakšu un kura pa augšu. Kad kādi dačiki iziet to ierindas, tad pilots ta točna pamodīsies - garantēju...

3 0 atbildēt
Bruh, tāpat autopilots visu dara... Viss ko dara pilots ir pacelšanās un DAŽREIZ nosēšanās...tapēc viņi guļ
4 1 atbildēt

Nu tad var izvēlēties, labāk sadegt un nosisties vai tikai nosisties 😙😙😙

2 0 atbildēt
Ja Tu sēdēsi un gaidīsi, kad Tu nomirsi, tad tā arī notiks, nevaino likteni emotion
2 0 atbildēt

Ka tik debesis pienjemtu ,zeme vienmer pienjems...

0 0 atbildēt

lidmašīna gaisā nevar aizdegties emotion

1 1 atbildēt
Nekāda. Neviens cilvēks, fiziski, nevar atvērt lidmašīnas durvis, kamēr tā lido, jo uz durvīm ir pārāk liels spiediens
0 0 atbildēt