local-stats-pixel fb-conv-api

3 reiha lidojošie šķīvīši.7

66 3

Šie projekti Vācijā tika izstrādāti jau pirmskara gados, taču tie guva mazu atbalstu no valsts puses, taču, kad Hitlers nāca pie varas viņš šo programmu spēcīgi atbalstīja. Tas vainagojās ar rezultātiem, jo tika izstrādāti vairāki projekti.

Hitlers savāca visus izcilākos Vācijas zinātniekus un izveidoja vairākas slepenas bāzes, kur tiktu pētīta lidojošo disku tehnoloģija. Tika uzskatīts, ka Tules biedrība ir kontaktējusies ar nordiskajiem citplanētiešiem un dāvanā saņēmuši kosmosa kuģi un plānus, pēc kuriem tad arī tika sākti būvēt šie kuģi. Hitlers bija savācis arī labākos vēsturniekus, jo tie tika sūtīti uz visām pasaules malām, lai pētītu mistiskos spēkus, piemēram,maiju tehnoloģijas, atlantīdu,ēģipti utt. Kara laikā tika izveidoti vairāki lidojošie šķīvīši, taču par to autentiskumu var šaubīties, jo ir saglabājušies ļoti maz dokumenti par to esamību. Sabrūkot Vācijai lielākā daļa dokumentu un šķīvīšu tika iznīcināti vai pārvesti uz slepenām bāzēm. Tā kā pēc vācijas sabrukšanas no valsts pazuda visi izcilākie zinātnieki un pētnieki populārākais mīts ir, ka šie zinātnieki ar vairākiem kuģiem un zemūdenēm ir aizvesti uz jauno 3 reiha dibināto slepeno bunkuru "jauno švābiju" , kas atrodas Antarktīdā vairākus kilometrus zem ledus.

66 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Labs raksts emotion

1 0 atbildēt

nopietni?

1 0 atbildēt

Apraksts wnk šizofrēnija ''Tika uzskatīts, ka Tules biedrība ir kontaktējusies ar nordiskajiem citplanētiešiem'''.. njaa

0 0 atbildēt

Area 51, manuprāt reālāks un interesantāks projekts...

0 0 atbildēt

viss tas ir pilnigas muljkjibas ... nacisti tak nebija stulbi lai teereetu liidzekjus kaut kam taadam .

1 3 atbildēt

Ir jau pierādīts, ka šādas bāzes un lidojošie šķīvīši nav esistējuši. Arī "jaunā Švābija" ir mīts. Bet jā, nacisti 3. reiha laikā aktīvi meklēja Atlantīdu gan Ziemeļjūrā (gar frīzu zemēm) , gan Ziemeļatlantijas grēdā u.c. 

0 5 atbildēt