local-stats-pixel fb-conv-api

1917. gada oktobra apvērsums - kā boļševiki ieņēma Krievijas cara pili.19

721 0

Ir tā vēsture, kuru raksta uzvarētāji- komunistu valsts PSRS- un ir patiesais stāsts, kurš ir pavisam citāds.

721 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Salašņas kā jau salašņas - nogalina bezjēgā, apzog, demolē un tad vēl piedzerās kā cūkas, svinēdami kaut kādu uzvaru un taisnīguma panākšanu? Smird un tā diezgan traki! Vai tieši līdzīgs scenārijs nebija, kad Latvija "piekrita" pievienoties visu varenajai PSRS? Viss sākumā gāja diezgan sūdi un tad kļuva ar vien šķidrāk... Kur palika apzeltītie priekšmeti, pieminekļi un citas vērtīgas (VĒRTĪGAS, memoriālas) lietas, kuri piederēja MUMS LATVIEŠIEM??? Kur viņi palika, kāds zin? Zin, bet neteiks, jo atbildētājs krievs.

34 0 atbildēt

Latviešu strēlnieki aizstāvēja, jo boļševiki solija daudz un viens no solījumiem bija -> tautu pašnoteikšanās, kas bija solis pretīm Latvijas neatkarībai. + dezinformācija darija savu, latvieši nezināja, kas īsti notiek Latvijā. Nebija pieejama precīza informācija. Arī mūsdienās, piemēram Ukrainas konfliktā - no turienes nākošās ziņas 50% ir taisnība un 50% ir muļķības, tas viss tikai, lai dezinformētu sabiedrību un tikai daži iebrauc to, kas tur patiešām notiek.

17 0 atbildēt

Tagad vēl vēsture var atkārtoties...

Pilnīgi pieļauju domu, ka Krievijā atkal var sākties konkrēts bezpreģels un pilsoņu karš,- tā, ka ANO un NATO miera uzturētājus būs jāsūta pārtikas un atomraķešu bāzes apsargāt... Atkal būs "latvju bāleliņiem" matuškā kārtību ievest jāiet...  emotion 

15 0 atbildēt

Ehhh.. ja baltie, savā starpā tā nekašķētos un apvienotos, tad iespējams būtu noturējušies varbūt pat uzvarējuši, tos netīros lopus kurus viņi sauca par saviem tautiešiem..

15 0 atbildēt
Nemaz neizbrīna. Lūdzīgi bija arī ar Bastīlijas ieņemšanu Francijas revolūcijā.
12 0 atbildēt

Caru nogāzt bāleliņi palīdzēja ar streļķiem, bet lai cik dīvaini nebūtu, Krievijas pirmais bruņoto spēku virspavēlnieks arī bija letiņš...

10 0 atbildēt
Atklāti sakot, krievija vestures lietās vienmēr melo un sagroza faktus...
10 0 atbildēt

Tādā griezumā to visu nebiju iedomājies.

7 0 atbildēt
Redz atbilde uz jautājumu zem bildes nr.11 ir elementāra, Ļeņins bija solījis latviešiem zemi. Un letiņi noticēja tam komunistu cūķim tāpēc cīnījās boļševiku pusē.
6 0 atbildēt
Interesanti un smieklīgi +
6 0 atbildēt

Toties ir iemesls svinet.

3 0 atbildēt

20.gs. padsmitajos gados cariskajā Krievijā pilsoņu karš bija neizbēgams, pēc Krievijas-Japānas kara, cara Nikolaja II autoritāte un cieņa iedzīvotāju acīs strauji kritās, liela daļa valsts dzīvoja lielā nabadzībā, stagnēja rūpniecība, kā arī reformas armijā veicināja negatīvi noskaņoto pilsoņu skaita palielināšanos.

2 0 atbildēt

Interesanti. emotion

0 0 atbildēt

Cars principā šo izprovocēja, lai veiktu manipulācijas, kas bija nepieciešamas ienaidnieku neitralizēšanai.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

Šito vēl iesaku pilnīgas ainas gūšanai http://sandra-rimskaya.livejournal.com/379223.html

0 1 atbildēt