local-stats-pixel fb-conv-api

15 biedējoši sērijveida slepkavas, kuri ir uz brīvām kājām15

799 2

Lielākā daļa cilvēku domā, ka, ja sērijveida slepkavas ir cietumā, tad viņas tur paliks uz visu savu atlikušo dzīvi. Tomēr mēdz gadīties, ka notiesā uz noteiktu termiņu, ne mūžu. Neskatoties uz izdarīto, šie cilvēki ir tiesīgi pamest cietumu pilnīgi kā visi citi brīvībā nonākušie, un viņi var atrasties pat mūsu sabiedrībā, kas tomēr liekas neticami.

Daudzi no šajā sarakstā redzamajiem slepkavām aiz cietuma restēm pavadīja īsu brīdi pirms tika izlaisti brīvībā, bet citi no šī saraksta redzamajiem sociopātiem joprojām bēguļo, kamēr varas iestādes cenšās viņus atrast. Neatkarīgi no šo cilvēku iespējamās atrašanās vietas, būtu ieteicams naktīs aizslēgt durvis, ja to vēl neesi sācis darīt!

799 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

To es nekad nesapratisu. Slepkavaam iedod muza ieslodzijumu kurs parsvaraa nav ilgaaks par 25 gadiem. Un ja veel labi uzvedies tu tiec izlaists peec 10  emotion    Tad slepkava kurs nogalinajis teiksim 4 cilvekus peec 10 gadiem staiga uz brivam kaajam un izbauda dzivi. Kamer tie 4 cilveki puust zem zemes un vairs nevar izbaudit dzivi/but ar milajiem utt.   

Manaa uzskatijumaa ja esi kaadu noslepkavojis tiisi tad pretii jadod sava dzive. Vai nu visu muzu pavadot aiz resteem vai pasam japust zem zemes. Cita lieta varetu but ja esi atnemis cilvekam dzivibu bez iepriekseja nodoma, piemeram dzeruma kadu notriecis utt. Par to jaatsez gadus tad. 

Serijveida slepkavas tiesaam nekad nedrikstetu redzet vairs brivibu, kur nu veel nomainit vaardu un dzivot cepuri kuldams

20 0 atbildēt

Raksts labs, bet jāpiedomā pie gramatikas, piemēram, šeit:

Pedro López tika apsūdzēts gandrīz par 300 sieviešu izvarošanu un noslepkavošanu 

Gandrīz tika apsūdzēts, vai tika apsūdzēts par gandrīz 300 sieviešu....?

16 2 atbildēt

Ellē vieta garantēta.  emotion 

14 0 atbildēt
Kūstu par rasistu kad domāju par kīniešiem .
7 0 atbildēt

Šis vai tad nav Tevis rakstīts?:

Pedro López tika apsūdzēts gandrīz par 300 sieviešu izvarošanu un noslepkavošanu

Ja Tu šeit nesaskati kļūdu, tad tas daudz pasaka par Tevi. Var patikt, vai nepatikt šis salīdzinājums, bet, piemēram, idiots nezin un neatzīst to ka ir idiots...

6 2 atbildēt

traki...

4 0 atbildēt
Mana vaina, viņš tiešām nav sērijveida slepkava. Raksts tika izveidots sen, nevaru vairs to labot.
2 0 atbildēt

A nr 7. emmm.... viņš tak Kianu Rīvzam līdzīgs emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Mani uzjautrina politkorektums. Bija saistīti ar vielu lietošanu un saistīti ar seksa tirdzniecību.
0 0 atbildēt
Ko varēju, iztulkoju.
0 1 atbildēt