local-stats-pixel fb-conv-api

15 Fakti par Hitleru10

140 2

Šeit iztulkoju 15 faktus par austrieti Hitleru. Šos gan jau ka vēstures skolotāja jums nav stāstījusi. Lasam!

>Hitlers nebija viņa ģimenes sākotnējais uzvārds. Viņa tēvs Alois Schicklgruber mainīja uzvārdu uz Hitleru 1877. Tā ir viena lieta, ko Ādolfs novērtē viņa tēvā.
>Hitleram bija tikai viens sēklinieks. I pasaules karā Hitlers cīnījās par vāciešiem ar ilgstošu brūci viņa kreisās kājas augšstilbā. Johans Džambors(Johan Jambor) apgalvo, ka viņš atrada cietušo Hitleru kaujā un izglāba viņam dzīvību, bet viņa traumas izraisīja viena sēklinieka zaudēšanu.
>Hitlers nebija pēc dabas Vācijas pilsonis. Viņš bija dzimis Austrijā, bet pārcēlās uz Passau, Vācijā, kopā ar visu ģimeni, kad viņam bija trīs gadi. Viņš Austrijas pilsonību atteica 1925. gada 7. aprīlī, bet nekļuva par Vācijas pilsoni līdz 25 februārim, 1932, kad viņš tika iecelts par administratoru valsts delegācijā.
>Hitlers miris gandrīz divreiz pirms kļūšanas par Fīreru. Viņš gandrīz noslīka četru gadu vecumā, bet viņu izglāba priesteris, un tad gandrīz nomira kaujā, I pasaules kara laikā.
>Hitlers nesmēķēja un nedzēra alkoholu. Viņš mēģināja īstenot centienus pārtraukt smēķēšanu vācu sabiedrībā. Viņš gribēja piešķirt tuviniekiem zelta pulksteni, lai viņi lauztu kaitīgo ieradumu.
>Hitlers bija veģetārietis. Tiek uzskatīts, ka viņš atteicās ēst gaļu pēc autopsijas pārciešanas. Viņš bija plānojis samazināt gaļas patēriņu vācu sabiedrībā pēc kara beigām.
>Ādolfs Hitlers nekad nav apmeklējis, koncentrācijas nometnes vai runājis atklāti par tām. Viņš izraisīja nāvi 11 miljoniem cilvēku, tostarp 6 miljoniem ebreju, bet nekad gribēja pats „nosmērēties” ar to.
>Hitlers mīlēju saldumus. Viņš parasti patērēja 2 mārciņas(0.9kg) šokolādes diennaktī.
>Hitleram bija briesmīgas kuņģa kaites, kas lika viņam palaist gāzītes un cīnīties ar briesmīgo elpu. Viņš dzēra zāles pēc zālēm, lai tikai cīnītos pret to.
>Hitlers lietoja kokaīnu divreiz dienā. Viņa ārsts Teodors Morells deva viņam kokaīnu, kā zāles viņa deguna, blakusdobumu un kakla ārstēšanai, viņš izmantoja inhalatoru divreiz dienā. Viņš izmantoja arī kokaīna kā acu pilienus(tikai nezinu kā tas iespējams).
>Hitlers tika nosaukts par gada cilvēku Times Magazine 1938. gadā. Viņš tika apbalvots par nacistu režīma ātru un spēcīgu pieaugumu. Raksts par Vācijas iedzīvotāju pilsonisko brīvību, to bailes par pretošanos režīmam, zaudējumiem un ebreju spīdzināšanu.
>Hitlers veidoja lelles. Jo vācu karaspēks saņēma sifilisu nodarbojas ar seksu, ar Francijas prostitūtām tāpēc, lai neitralizētu šīs problēmas, Hitlers sāka ražot lelles, kas varētu seksuāli apmierināt kareivjus, kad nepieciešams.
>Hitlers gribēja būt mākslinieks jaunības gados, bet tika noraidīts akadēmijā „Fine Arts” Vīnē, abas reizes ko viņš izmantoja. Tas padarīja Hitleru par nabagu, uz īsu brīdi un viņš pārdeva savas krāsotās pastkartes Vīnes ielās.
>Hitleru mocīja bezmiegs. Viņš varēja strādāt līdz 4 vai 5 rītā, un iet gulēt pēc tam, kad kalpone bija aizgājusi gulēt. Viņš cēlās parasti aptuveni 11 no rīta. Daudzi eksperti uzskata, ka Hitleram bija Parkisona slimība, kas varēja radīt bezmiegu.
>Hitlera draudzene Eva Brauna mēģināja izdarīt pašnāvību divreiz, pirms viņa sastapa Hitleru un apprecējās. To viņa esot darījusi tāpēc, lai tikai pievērstu vairāk uzmanības Hitleram.
> Patlaban Hitlera darbības mēģina atkārtot Krievijas prezi. Putins.

140 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Es nesaku, ka esmu nacisma piekritējs, vai kā tā, bet es respektēju hitleru, viņš nebaidijās rosināt savas idejas, kA arī viņš stājās pretī krieviem, kuri ir daudz reiz lielāki, nekā vāci, par to, ka viņš varēja dot krieviem kautko pretīm, manā uzskatā jau ir respekta cienijams darbs, nenoliedzu, visu slikto ko viņš ir darijis
4 0 atbildēt
Nevis vācieti ,bet gan austrieti Hitleru!
2 0 atbildēt

Par to vienu sēklinieku gan ir muļķības :)

1 1 atbildēt

es ticu veiksmeiemotion

0 0 atbildēt
Un pa to ka bija 1pasaules kara varonis ar īsti nav teikts kaut kur spokos bija raksts ,ka tas esot viss izdomāts lai tikai celtu viņa autoritāti...
0 0 atbildēt

Žēl tikai ka viņam beigās aizkrita širmis.

Mož būtu pasauli uzlabojis?

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt