local-stats-pixel fb-conv-api

14 fakti par abortu!44

171 5

Hey spocēni. Tad nu izrakāju visus spokus un par šo tēmu nekādus faktus neatradu.

Katram par abortu ir savs uzskats, bet pieļauju, ka Latvija lielākā daļa ir kategoriski pret to, bet nu tās ir tikai manas domas.

Ceru, ka fakti ir nedzirdēti un patiks. emotion

171 5 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000
Kāpēc, lai būtu pret. Sievietei ir tiesības ar savu ķermeni darīt ko grib. Nedomāju, ka bērnam būtu labāk augt ğimenē kur viņš nav gribēts un mīlēts.
57 2 atbildēt
Uzskatu, ka katrs bērns ir pelnījis būt vesels un laimīgs. piedzimstot slimam un vecākiem apzinoties, ka visu mūžu būs par viņu jāgādā ,tā ir izvēle. es nekādā ziņā nevainoju nevienu, kura uztaisa abortu. varat brukt man virsū, ka tā ir slepkavība un vēl nezin kas. es to, protams, neatbalstu un diez vai pati spētu kādreiz ko tādu izdarīt, taču tās, kas ir gājušas cauri šim procesam to darījušas ar kādu mērķi, jau gana daudz pašas sevi ir sodījušas. jūs varat viņas nosodīt, bet otra cilvēka ādā nelielīst. katram pašam ir tiesības izvēlēties, bet sākotnēji veidojums sievietes ķermenī nav ne ne bērns, ne cilvēks, par tādu tas kļūst pēc laika. Nepiedzemdējot slimu bērnu tiek atņemtas viņam ciešanas visas dzīves garumā.
50 2 atbildēt

Kapēc Nēģeriete uztaisija 7 abortus?

Jo viņa Cīnās ar noziedzību emotion 

23 5 atbildēt
Kā var patikt fakti par abortu? Ievadā šis teikums likās dīvains.
14 2 atbildēt
Abortam jābūt legālam. Dzīvē var gadīties visādi. Nerunāju par tiem cilvēkiem, kam vienalga par izsargāšanos utt., bet dzīvē gadās. Mazāk būs tādi fftv un citi erudīti.
15 6 atbildēt

Katram ir tiesības dzīvot... arī cilvēki ar dauna sindromu, ir  cilvēki tomēr....... Aborts ir slepkavība..........

18 10 atbildēt

Likumsakarīgi, ka PRET abortiem iestājas tie cilvēki, kuri personīgi vēlas bērnus un plāno tuvākā vai tālākā nākotnē tos uzražot, tādēļ viņi nespēj saprast, kā tas var būt - negribēt pēcnācējus?! 

Vajadzētu tomēr samierināties, ka visi nav radīti mātes/tēva lomai, un ja jāizvēlas starp abortu, kas ir ķirurģiska manipulācija, ne slepkavība (termiņā, kad ir atļauta aborta veikšana, šis "cilvēks" ir vien neliels receklītis, kas neko nejūt) vai arī bērnu, kas nebūs gribēts un nesaņems nepieciešamo vecāku mīlestību (thus uzaugs nelaimīgs un cietīs arī paši vecāki), manuprāt, pirmais variants ir labāks.

Parasti mēs vienmēr apkārt redzam laimīgas mātes, kas savus bērnus mīl vairāk par visu, tādēļ arī rodas priekšstats, ka bērns taču dzīvi tikai uzlabo. Realitātē ir arī tādi gadījumi, kad sievietes nožēlo bērna laišanu pasaulē - par to skaļi neviens nerunā, jo tas sabiedrības acīs būtu nepieņemami, bet tāda sajūta ir graujoša gan mātei, gan bērnam.

5 0 atbildēt
Ļoti jocīgs faktu raksts...
2 0 atbildēt

 ...-lai cik arī dīvaini tas izklausītos, bet viņi arī baznīcām grib uztaisīt nodokli- divaini? Kas tur divains? Religija ir bizness un smadzenu skalosana, lai visi nedomajot sekotu. Ja visam baznicam uzliktu nodokli, cilveki maksatu apmeram 3% nodoklos...

-mates vai slepkavas- ahh, laikam jau pasam/-ai nekadas domasanas nav...

1 0 atbildēt

To visu var nedarīt, ja izmanto Durex emotion 

1 0 atbildēt
Kas ir 9. faktā domāts?
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Sarežģīta tēma.Itkā jau nevajadzētu to darīt,bet ja jaunā māte ir narkomāne,dzērāja,prostitūta,vai ar kādiem hiv vai hepatītiem,ja bērns būs morāli vai fiziski slims,vai arī ja tai mammai ir 13 gadi,diez ko tad teiktu visi tie aborta noliedzēji?  emotion  

0 0 atbildēt

Tie SEX PARTY man iepatikās  emotion 

0 0 atbildēt
Abortu jātaisa, kad ir risks dzīvības briesmām vai izvarošanas dēļ, citos gadījumos konkrēti neatbalstu abortu, tas ir šausmīgi emotion
0 1 atbildēt
Tagad or ļoti populārs aizsargāšanaas vadīs, kad sieviete var vienkārši da ir rokā maziņu implantu. Tā ir takaa maza adatiņa zem ādas. 99% safe. Bet nu vienmēr kaut kur ir tas 1% :p
0 1 atbildēt

Nu atvainojos jaunkundz/kundz, es domāju, ka tā par savu dzimumu neizsakās. Pēc tavas profila bildes īpaši nevar saprast kas tu esi, jo TU tur izskaties it kā nebūtu gulējusi vairākas dienas.

2 4 atbildēt

Klausies, es neminēju izvarošanu vai ko citu. Es runāju, par tām, kas kājas kopā nevar noturēt un tad brīnas - no kuras puses vējš iepūtis. emotion

1 4 atbildēt