local-stats-pixel fb-conv-api

11 runas un cilvēki, kas paliks atmiņā /zinātne un medicīna/ #214

200 4

Čau spoki, nespoki un visi citi zvēri! Šī ir otrā sērija maniem sēriju rakstiem, un šoreiz arī būs par zinātni un medicīnu. Protams, ja būs labas atsauces, būs vēl nākamās daļas gan šīm sērijām, gan citām sērijām.

Lai jums labi lasās!

200 4 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Kādā "bībelē" tu to lasīji? Korānā? Tad tā varētu būt. Bībele sākas ar vārdiem "Pirmajā dienā Dievs radīja debesis un zemi". Vai varbūt mormoņi tev to sludināja?
2 0 atbildēt
Prieks likt mīnusus latviešu valodas ekspertu komentāriem,kas visticamāk vel mācās pamatskolā. Par klonēšanu,nu es pilnīgi un noteikti butu pret,nav šaja sakarā pilnīģi nekas izpetīts un nesaskatu arī jēgu no klonēšanas kā tādas. Un tā ticība par pērtiķiem,atceros kā skolā,teju vai katrā vestures stunda to mala un mala,kā vienīgo patiesību
2 1 atbildēt
Interesanti kur? Bībele ir pieejama online,varbūt vari linku iemest? emotion
0 0 atbildēt

Vajag kolonēt Hitleru,viņš ātri atrisinātu bēgļu problēmu emotion

0 0 atbildēt
Pirms publicē kādu rakstu, iedod citiem, lai pārlasa tekstu. Un pēc tam pajautā, kur veikt labojumus... Savas kļūdas ir grūtāk pamanīt... Rakstot par zināti nevar pieļaut kļūdas tekstā... Tās personības, par kurām Tu raksti, justos ļoti vīlušās, ja redzētu tik paviršu tekstu.
3 6 atbildēt
Nenormāli daudz gramatisku kļūdu. Tu savu rakstu pats pārlasīji? Un tā aita ir Dollija nevis "Lellīte"...
3 8 atbildēt

Autor, ej di...st!

Elementāru cieņu pret tiem, kas lasīs nevar izrādīt un kaut nedaudz cienīt savu valodu? Es pirmajā klasē labāk rakstīju.

Rojālā - karaliskā, Grīnlande - Grenlande, nukleārā bumba - atombumba, bišops - bīskaps utt. Nemaz nerunāšu par loģiskām kļūdām tekstā, dēļ kura puse teikumu nelasāmi.

4 9 atbildēt
Gribi teikt, ka Dollija nodzīvoja 37 gadus? Kaut kā neticu. Un tulkojums ir nesakarīgs...
0 5 atbildēt