local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas, ko nacisti darīja pareizi191

1744 6

Nacionālsociālistiskā strādnieku partija ir viena no visnīstākajām partijām un politiskās sistēmas izveidotājām pasaulē. Slavena ar savu nežēlību un necilvēcīgo uzvedību. Neskatoties uz to, nacisti bija īstenojuši virkni lietu, kas nāca par labu tās tautai, un daudzas no šīm idejām mēs izmantojam vēl šodien visā pasaulē.

1744 6 191 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 191

0/2000

neaizmirstiet, ka uzvarētājs raksta vēsturii !

lielākā daļa, ko māca skolās par SS vienibu brutālajām darbībām ir puciņas salīdzinājumā ar  krievu salašņu izdarībām

254 3 atbildēt

Ja nemaldos, tad Ādolfs bija liels dzīvnieku, īpaši suņu mīļotājs.

165 7 atbildēt

Jau atkal interesanta tēma aizskarta. Ja Hitlers nebūtu uzsācis karu un represijas pret atsevišķām iedzīvotāju grupām, tad mūsdienu Vācijā viņam būtu piemineklis. Nacistiem bija lieli panākumi tautsaimniecībā, viņi faktiski izveda Vāciju no krīzes. Tas, protams, neatspēko noziegumus, bet savi pozitīvi aspekti Nacistiskajā Vācijā bija, to nevar noliegt. 

58 0 atbildēt

Vēl teikšu vienu -tas ir tāpat kā šodien, pasaulē tiek izvirzīts uzmanībai viens grēkāzis, lai novērstu uzmanību no citiem briesmoņiem. Ar šo es neattaisnoju Hitleru, tikai norādu uz to, ka pastāvēja (pastāv) vēl briesmīgāki varoņi.... 

49 0 atbildēt

Vispār laiks būtu pārmaiņām! Hitlers soda lērumu ir saņēmis pāri pārēm un vajadzētu nosodošu asmeni griezt uz "utaino" Austrumu pusi!

Hitlers radija,veidoja un attīstija, kamēr Staļins jau pašā sākumā iznīcināja inteleģenci, jo vienkārš dumju aitu baru muļķim vieglāk vadīt! 

Un vsp 6mil. S*** žīdi salīdzinot ar simtiem miljonu parasto ir mīziens jūrā, tādēļ vienmēr atbalstīšu nacistisko pusi, neskaitot pat personiskos zaudējumus no sarkano parazītu puses!

51 3 atbildēt

Tie krievu moraalie kropli bija veel nezeeliigaaki par pasiem vaaciesiem!

Plus 50 gadu laikaa izvaroja un piedirsa visu Latviju un veel neliekas mieraa! O_o

38 3 atbildēt

es tak sen saku, ka norm džeki bija! emotion

31 1 atbildēt

Nu bet katram ļaunumam ir arī kāds labums. 

+

p.s. vēl atšķirība starp vāčiem un krieviem, ka vācieši nožēlo/kaunās, bet krievi vēl projām lepojās par savu padarīto.

30 0 atbildēt

un ko mēs labu varam pateikt par Padumjo savienību??!!  emotion

30 2 atbildēt

No ko jūs cepaties. Abi bija ļauni, protams var spriest, kurš vairāk, kurš mazāk, bet abi bija. Būtu tikai godīgi, ja abi saņemtu vienādu nosodījumu. Šis raksts nav, lai attaisnotu kādu pusi, vai kādu nomelnotu, bet gan lai konstatētu zināmus faktus. :)

27 3 atbildēt

Pie velna homīšus, ēbrejus un čigānus.. Pareizi vien Hitlers darīja. Vismaz viņš cilvēkus nesūtīja uz Sibīriju kā to darīja staļins :(

35 12 atbildēt

Raksts pa pirmo!

18 0 atbildēt

Jāsaka, ka Hitlers ir vecis ! :D nu... viennozīmīgi esmu pret daudz ko , kas tika darīts nacistiskajā Vācijā, bet tāda valsts ( bez garīgi slimajiem utt.) ir ļoti efektīvi funkcionējoša, jo nav tēriņi uz nevarīgo uzturēšanu. Tiesa, katrs grib dzīvot un tas rada baigo jautājumu par ētiku un cilvēciskumu... bet ... lai nu kā - uzskatu, ka nacionālsociālistisks režīms ar piebremzētāku izrēķināšanās kāri un tieksmi uz ekspansiju, ir katras valsts ideālais politekonomiskais modelis ! :P 

16 0 atbildēt

Hail Hitler :D

19 6 atbildēt

sen nebiju lasiijis neko tik labu emotion

10 0 atbildēt

Žīdu propoganda šos 66 gadus pēc II.pasaules kara ir nomelnojusi un piesmējusi labo Ā.Hitlera vārdu. Pietiks reiz tai ticēt un sekot tai. Lai arī Hitlers iznīcināja cilvēkus, viņš to darīja ideoloģijas labā, lai cilvēki, kas pelnījuši labāku dzīvi to saņemtu, nevis kā mūsdienās- vergi staigā ar zelta zobiem un brauc ar superdārgām mašīnām un, protams,  dzīvo smalkās villās. Hitlers būtu visu salicis pa vietām - baltajai rasei kungu vieta, bet pārējām- tas, ko viņas ir pelnījušas. Rakstam + !

Heil Hitler!

31 23 atbildēt

Cilvēcība pret dzīvniekiem un necilvēcība pret cilvēkiem - NAcisma ideāls???

Propagandēt šo ir - SŪDS!!! 

nenoliedzami Hitlers ir ieguldījis daudz pūļu zinātnes un tehnoloģiju attīstībai, bet to vajadzēja pasniegt savādāk. Deeem....

15 8 atbildēt

Kā jau saka, nav ļaunuma bez labuma. :)

7 0 atbildēt

Žēl visus cilvēkus, kas krita. :|

6 0 atbildēt

Wunderbaar !!! emotion

7 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »