local-stats-pixel fb-conv-api

10 izcilākās Rīgas muižas4

43 0

Radās interese par Rīgā esošajām muižām, līdz ar to izdomāju, ka, lai savu interesi apmierinātu, jāuztaisa raksts šeit. Mūsdienu Rīgas teritorijā bijušas ļoti daudz muižas, bet maz no tām saglabājušās līdz mūsdienām. Šeit pastāstīšu par 10 izcilākajām Rīgas muižām, kas saglabājušās līdz mūsdienām. Šis nav mans pirmais raksts, tāpēc vērtējiet kritiski un tādā garā. Ja pašam būs interese vai būs pieprasījums, uzrakstīšu vēl kaut ko.

43 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.ambermarks.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ja jau Kleistus pieskaitījām pie Rīgas, tad sarakstā prasījās arī pēc Rāmavas muižas - galu galā, salīdzinoši nesen atjaunota, savā laikā tajā dzīvojis arī Merķelis.

2 0 atbildēt

Lielisks raksts! Taču fakts, ka šīm muižiņām nav vairs daudz atlicis, gan apbēdina..

1 0 atbildēt

Atbalsts autoram par tēmas aktualizēšanu, Rīgas muižiņas vajag popularizēt, kā vien var! Lai raksts sanāktu foršāks - ieteiktu ielekt kaut vai sabiedriskajā transportā vai uz veļļuka un aizbraukt pašam nobildēt, nav smuki pārpublicēt bildes ar copyright, t.sk. piecas manējās - bet vismaz teksts ir no paša autora. Tiesa, 10 muižu saraksts kaut kā 1:1 sakrīt ar manējo. Laikam gaume mums līdzīga.

Ja ir iekāriens - var patulkot rakstus no mana saita www.wondermondo.com par pasaules brīnumiem - tur gan viss par velti ņemams, tikai obligāti atsauci vajag ielikt.

1 0 atbildēt