local-stats-pixel fb-conv-api

10 indīgākās čuskas pasaulē.19

219 0

Pasaulē ir daudz un dažādas čūskas. Šajā rakstā tiek apskatītas desmit indīgākās sauszemes čuskas pasaulē. Novērtējam un, protams, neaizmirstam ielikt +.

219 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Man šķiet ka sievasmāte tomēr pārspēs visu šo sarakstu emotion

23 0 atbildēt

Vsjo uz Āzijas, un Ziemeļu Austrālijas ūdeņiem uz copī nebraukšu emotion

11 0 atbildēt

Kur tu to informaciju dabuji? emotion

Vina teu ir maldiga Melna mamba ir indigaka cuska pasaule. emotion

Tavaita + par censanos.

8 0 atbildēt

ffuuu man no tadiem bailemotion

6 0 atbildēt

Black Mambaemotion

traks zvērsemotion

5 0 atbildēt

1.Saw scaled viper latviski ir smilšu efa,"chain viper" angļu valodā biežāk saukta par "russel's viper" un latviski tulkojas kā rasela odze... 2."Blue crait" pareizāk rakstās "blue krait" un šajā bildē ir attēlots "malayan krait" jeb malaizijas kraits (latviski tā arī tulkojas)... 3.Redzēju ka te kāds teica,ka melnā mamba ir pati indīgākā pasaulē.. Redz,mamba patiešām ir bīštama čūska,ātra,agresīva (var uzbrukt līdz pat 8 reizēm ja ir nokaitināta),liela,tai ir daudz indes un tā iedarbojas ārkārtīgi ātri - pat 20 min laikā daži cilvēki ir miruši,pie tam pateicoties indes daudzumam vienā kodienā,mambas kodiens neārstēts beidzas ar nāvi var teikt 100 % gadījumu (paldies zinātniekiem un pretindei,daudzi izdzīvo!),TAČU tās inde nav VISTOKSISKĀKĀ no čūskām,t.i. ir čūskas,no kurām pietiktu paņemt mazāku indes daudzumu nekā no mambas,lai nogalinātu kādu no mums... Pie tam mambas izraisa salīdzinoši maz nelaimes gadījumu Āfrikā - tās cenšas bēgt un izvairīties no cilvēkiem jebkurā iespējamā gadījumā,uzbrūk tikai ja uzskata to par pēdējo ieroci... Rakts ir OK,varbūt biku novecojis (jo zinātnieki katru dienu veic pētījumus,no jauna pārbauda čūsku indi,utt),bet vismaz salīdzinoši kaut cik balstīts uz zinātniskiem faktiem... Un tas ir labi..

4 0 atbildēt

Bet tomēr indīgākā nav bīstamākā. Lai gan jūras čūska ir viena no indīgākām, tomēr tās ir arī diezgan mierīgas. Arī taipans.

4 0 atbildēt

Fierce Snake or Inland Taipan ieņēmusi gan 6. gan 1. vietu vienlaikus!? :D

4 0 atbildēt

raksts labs, bet viņš būtu bijis ideāls ja būtu pieminētas, kāds ir indes tips un kādas ir sekas pēc koduma, ārstēšanās ilgums ... + par centību

3 0 atbildēt

Austrālijā gan daudz indīgu rāpuļu!

3 0 atbildēt

Tagad viss ir pareizi emotion

3 0 atbildēt

ou,kā man patīk labi raksti par dzīvniekim(+)

manuprāt nav svarīgi vai secība ir pareiza,jebkurā gadījumā ja kāda no viņām iekodīs būs sūdi. vienīgi žēl,ka neuzrakstīji,ko tā inde dara- izraisa iekšējo asiņošanu vai audu atmiršanu utt.

3 0 atbildēt

taipana inde ir specigaka par juras cuskas indi!!!

+ no mans

3 0 atbildēt

Atā, Austrālij!emotion

2 0 atbildēt

Kas jūs te kkadi zoologi atradušies,ka zinat kas ir indīgāks utt ? Varbūt Jums ir nepareiza info,bet nu tas tā :D

Tā jau interesants raksts.

3 1 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

abonējiet manu youtube kanālu LV Ivo  emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt