local-stats-pixel fb-conv-api

10 iemesli, kādēļ Hitlers zaudēja Otrajā Pasaules karā19

129 0

Vācijas nacisti ar Hitleru priekšgalā, protams bija spēcīgi, un visa šī iekārta ir palikusi neizdzēšama no vēstures - kā varena un liela impērija. Lai nu kā, tam visam pienāca gals.

129 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Teoretiski,vins karoja ar vairakiem pretiniekiem vienlaicigi,tapec ari atravas.

Asv,Krievija,Anglija,Francija un parejas mazakas valstinas,mus ieskaitot.

11 0 atbildēt

Karā nav uzvarētāju, ir tikai zaudētāji. 

7 0 atbildēt

super, daudz ko jaunu uzzināju!  emotion 

6 0 atbildēt

Bērnišķīgs rakstiņš. Bet labi ka vispār ko mācās. Īpaši mani uzjautrināja paraksts pie attēla ar Degtjerova ložmetēju par krievu artilēriju.  emotion . Ieteiktu būt uzmanīgākam un nejaukt terminus. Kara darbībā pielieto taktiku un stratēģiju, politika lai paliek politiķiem. Tādu neprecizitāšu te vēl daudz. Ieteiktu palasīt vairāk. Virspusējas zināšanas noved pie paviršības.

4 0 atbildēt

Jāpiemin arī tas, ka trūka resursu kā nafta un gumija u.c.

4 0 atbildēt
Viņš zaudēja, jo viņam īsti nebija sabiedroto. Noliec jebkuru bokseri un uzsūti viņam vēl 5 bokserus virsū. Rezultāts viegli paredzams.
3 0 atbildēt

Šķiet, ka šāds raksts jau pavisam nesen bija emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Domājams viss kopumā arī liedza fīreram uzvarēt, bet būtiskākais ir karš uz vairākām frontēm vienlaicīgi. Jā mazliet ar bargo ziemu nepaveicās, jo nebija nemaz tik tālu lai maršētu vīri Hugo Boss dizaina formastērpos pa Sarkano laukumu.

Daudzas idejas fīreram bija ļoti labas, viena no pirmajām pretsmēķēšanas kampaņām, dzīvnieku aizsardzības likumi arī faktiski ir pateicoties fīreram. Un par sūdiem ar bēgļiem eiropā jau toreiz rakstija Mein Kampf, ir lasīta, diezgan haotisks stils, bet būtiskāko domu var uzķert. Un par koncentrācija nometnēm ir savs story, faktiski par piemēru tika ņemts CCCP esošais GULAG, kuru lai cik dīvaini nebūtu izgudroja un vienu laiku vadīja ēbrejs no Odesas, kamēr Josifs savā paranojā arī no viņa atbrīvojās.

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Diktatorisms nekad ne pie kā laba nenoved

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Vslielākā Hitlera kļūda bij ,ka vņš tieši kā Staļins sāka ar deportāciju un civiliedzīvotāju iznīcināšanu.Vēsture klusē cik krievu daļas padevās gūstā sākoties karam,jo Staļina represijas visiem bija līdz kaklam,bet kad Hitlers šos karavīrus sadzina nometnēs ,sāka apšaut visus pēc kārtas,iznīcināt ebrejus,sacēlās tauta,un karot ar tautu kura zin ka nav ko zaudēt domāju ir neiespējami.  

1 0 atbildēt

labs  emotion 

0 0 atbildēt

Esmu vienmer apbrinojis vinu sansiegumus un prasmi ka ari izdomu. Bet viss tas tika buvets us citu cilveku asinim un likiem...ta ka viennozimigi pateikt ka es butu priecigs ja viss viniem butu izdevies es notiekti nevaru...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt