local-stats-pixel fb-conv-api

10 Nedzirdēti fakti par sapņiem!0

13 0

Sveiki! Šodien es ieraudzīju dažus visai interesantus faktus par sapņiem. Daži ir jau šeit bijuši, bet daži nē! Tad nu lasam šeit. emotion Dažos arī iekomentēšu savus stāstus.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Tie, kas mēģina beigt smēķēt, tie viss vairāk redz sapņus par šo.

2.Ārējie trokšņi un smaržas ļoti ietekmē sapnis, ko tu miegā redzi.
(Man arī bija viens labs atgadījums, es sapnī staigāju pa debeskrāpi un tad kaut kas notika, kad es krītu visu laiku un es kliedzu, bet kad pamodos man brālis teica visu laiku, lai es krītu - varbūt tāpēc es kritu no debeskrāpja)

3.Tie kas ir zaudējuši redzi kādā dzīves laikā tie arī redz sapņus, bet tie, kas ir zaudējuši redzi dzimšanas laikā, tie sapņus redz uz citiem maņu orgāniem.

4. Kad mēs pamožamies un esam 5 minūtes augšā, mēs jau esam pusi sapņu aizmirsuši, bet nākamās 10 minūtes mēs esam jau 90% sapņu aizmirsuši.
(Tie, kas saka, ka var atcerēties sapni - tie ir meli! Tikai dažas nianses jeb momentus atceras, bet visu pilnu sapni viņi nespēj aizmirst)

5.Vīriešu sapņos bieži ir redzams tikai vīriešu tēli, bet sieviešu sapņos ir redzams gan vīriešu, gan sieviešu tēli.

6.Sapņi ļoti palīdz cilvēkiem, kas cieš no psihiskiem traucējumiem.

7.Cilvēks bieži sapņo par lietām, ko ir redzējuši. Viss biežāk tās ir kādas nepazīstamas personas, kuras mēs nepazīstam, bet dzīvē esam redzējuši.

8.Lielākā daļa sapņu ir visi krāsaini, bet ir arī sapņi, kas ir melnbalti un tie ir tikai 12% kurus sapņus mēs esam redzējuši melnbaltus.

9.Visus sapņus nevaig uztvert tik nopietni, jo daži sapņi ir tikai mūsu iztēles auglis.

10.Kad mēs guļam, mūsu ķermenis ir pilnībā paralizēts, jo ķermenis atpūšas izņemot - plaušas, sirds un smadzenes - tās darbojas visu laiku.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000