local-stats-pixel fb-conv-api

10 Fakti 26

93 8 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://123
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kārtējo reizi acīmredzot cilvēki aizmirst par to, kas ir fakts.

Jebkurā gadījumā - 

1) Nē, nav. Vēl nevar palekties, piemēram, sliņķi, nīlzirgi un degunradži.

2) Nē. Spānijas nosaukuma etimoloģiskā izcelsme nāk no "Island of Hyraxes" (diemžēl šim dzīvniekam hyrax nav labi zināma latviska nosaukuma, bet tas pilnīgi noteikti nav zaķis). Zaķi šeit figurē tādēļ, ka sākotnēji kāds tur reāli esošos zaķus sajauca ar "hyrax'iem".

3) Pieņemot, ka varde dzīvo aptuveni 7 gadus, sanāk, ka viņai katru dienu jāapēd gandrīz kilograms odu. Trekns ods sver aptuveni 3 miligramus, kas rezultējas aptuveni 300 000 odu dienā. 3 odi sekundē. Visai neiespējami. Varbūt kļūdos, bet tiešām labprāt redzētu, par kādu vardi tieši tu runā.

5) Viņu asinis kļūst zilganas tikai tad, kad tās nonāk saskarē ar skābekli. Brīdī, kad tās ir asinsrites sistēmā, tās ir bezkrāsainas.

6) Pirmāmkārtām, tā arī neviens nav noskaidrojis skudru kopējo daudzumu, otrāmkārtām - tiek uzskatīts, ka visticamāk cilvēku kopējais svars tomēr ir krietni lielāks, ņemot vērā mūsdienu populāciju. Kopsvars varētu būt bijis līdzīgs pirms kādiem 2000 gadiem.

8) Zilā vaļa mēle - 2,7 tonnas. Āfrikas zilonis - 4,5 - 6 tonnas. 2,7t < 4,5t. Vecīt, nu come on.

9) Nē, skorpions nekļūst traks un nemēģina sevi sadurt. Galvenokārt nenotiks nekas, bet ja notiks, tās būs nekontrolētas konvulsijas, kuras atgādina mēģinājumu sevi sadurt. Alkohola liešana uz skorpiona ir sens urbāns mīts, tāpat kā tas, ka skorpions sevi mēģinās sadurt, ja būs ieskauts liesmās.

Rodas jautājums autoram - no kurienes šī dezinformācija un vai vēl eksistē cieņa pret lasītāju un sevi, vai tomēr viss balstās uz neapstādināmu vēlmi iegūt iedomātus interneta punktus?

4 0 atbildēt

7 neticams fakts!

Bebrs ir vienīgais dzīvnieks visumā par kuru nav uzrakstīts neviens fakts!

1 1 atbildēt
1. Esi redzējis lecam žirafi? emotion
0 0 atbildēt

Wtf?!emotion

0 0 atbildēt

6.

Visu skudru, kas atrodamas uz Zemes, kopējais svars ir aptuveni vienāds ar visu cilvēku kopējo svaru!

nuuuu galīgi nē, cik atceros pa discoveri skatījos visu pasaules skudru svars pārsniedz visu cilvēku svaru, ja nekļūdos, pat 3x.

0 0 atbildēt

10. Odu mātītes. "MĀTĪTES" ir tās, kuras dzer mūsu asinis!  emotion

0 0 atbildēt