local-stats-pixel fb-conv-api

Tu esi bez otrās pusītes Valentīndienā?13

Tev apnicis, ka visi sadevušies rociņās un čubinās tā ,ka vēmiens nāk? Veikali un ielu stūri pilsētās pārbāzti ar salkanām kartiņām, puķēm un saldumiem. Pa radio tik drillēts Dons ar saviem susuriem un tamlīdzīgi meldiņi. Visur tiek skandināta mūžīgā mīla, un Tu, vientuļniek, esi izstumts no šīs dienas, pat nedēļas! Tu negribi līst laukā no sava midzeņa. Jo Tev nav otrās pusītes. Šie ir gada pretīgākie svētki, tie būtu jāaizliedz!

Nē! Neviens cits, kā vien Tu pats, nav vainīgs pie tā, kā Tu šobrīd jūties vai kādā attiecību statusā esi. Tev šie svētki riebjas, jo esi viens. Jo neesi gana labs, lai kāds gribētu ar Tevi būt kopā. Un galvenais iemesls tam ir tas, ka Tu nemīli pats sevi, tad kāpēc, to darīt kādam citam. Kāpēc kādam vajadzētu mīlēt un gribēt kādu, kas visu laiku sevi noniecina, ņaud,ka nav, nav , nav... tā , tā un šitā.

Tie, kuri ir vieni un kuri izturās neitrāli pret šiem svētkiem, tie ir mierā ar sevi. Viņi zin savu vērtību. Viņi ir izvēlējušies būt vieni, kamēr meklē savu īsto un vienīgo. Viņi sevi nedāļā pa labi un pa kreisi un negaudo redzot mīlīgus pārīšus, jo zin, ka ir pelnījuši savu otru pusi, tā tikai jāatrod. Un tā tas notiks.

Tie, kas bļaustās, ka šie svētki ir komercializējušies, ka par savu otro pusi jārūpējās arī citās dienās, patiesībā ir lielāki reklāmu un šopinga upuri nekā tie, kas klusē. Un par savām otrajām pusītem nemaz tik saldi nerūpējas ikdienā, kā valentīnienas posmā visur mēdz pieskandināt. Kas tad šos un citus svētkus komercializē, ja ne jūs paši? Negribi-neiepērcies. Pats vainīgs, ka esi tik vājš un nespēj savai otrajai pusītei pierādīt, ka var savādāk.

Tie, kas par savām otrajām pusītēm rūpējas arī ikdienā- pagatavo rīta kafiju, pirms pavada uz darbu sabučo un kabatā paslēpj kādu našķi, tie nebļaustās - kā man riebjas, vai kā es rūpējos. Tie cilvēki to vienkārši DARA!

Vēl gribu piebilst, tiem ņaudētājiem-neaizmirstiet, ka ir cilvēki, kuriem nav mammas mātes dienā un tēva tēvadienā...

Padomājiet, ka jūsu sāpe ir pārejoša, ja vien jūs paši to vēlēsieties, bet ir cilvēki, kuri savus mīļos vairs neatgūs.

Visiem tiem, kam nav otrās pusītes un ilgojas pēc tādas, paskatieties internetā dažādus valentīndienu joku video, lai arī jūs nejustos vientuļi šajos svētkos!

170 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Precīzi, tie čīkstētāji ir tie kas vairāk krīt uz nerviem, nevis tie, kas tiešām vēlas šos svētkus svinēt, neitrāla pozīcija ir vislabākā, tādejādi arī nebojājot nervus ne citiem, ne arī pašam sev. emotion

5 0 atbildēt

 Visi svētki un šitādas padarīšanas ir tikai vispasaules ietekmīgākais mārketings.

5 0 atbildēt

Beidzot kāds viedoklis par šo dienu,kuram arī es varu piekrist. emotion

3 0 atbildēt

Es neesmu bēdīga ,ka šī diena man būs jāpavada vienai, bet kāpēc visur jāuzbāžas ar to Valentīndienu, šī diena ir paredzēta diviem, tātad man šīs dienas vienkārši nav. Es vispār nesaprotu loģiku

2 0 atbildēt

Ir, kam piekrītu. Ir, kam nepiekrītu. Bet - man patīk, kā apskati šo tēmu!

2 0 atbildēt

Piekrītu tiem, kas čīkst par komercializāciju. Cilvēki paši neko nekomercializē, to dara tirgotāju mārketinga speciālisti. Visas tās reklāmas rada iespaidu, ka nopirkt v-dienas izpārdošanā kkādu krāmu ir mīlestības izpausme, un ja nepērk, tad značit nemīl. Pamēģini pierādīt otrajai pusītei, ka var arī savādāk un ka var arī nepirkt - tas beigsies ar mēmāko drāmu emotion

Protams, ka par to visu nav ko pārāk iespringt, bet tāpat kā citiem ir tiesības svinēt, citiem arī ir tiesības čīkstēt. Vienkārši jāgaida, kad tas murgs būs beidzies un tad visiem atkal būs labi emotion

1 0 atbildēt
Man nav mātes mātes dienā, tēva tēva dienā un otras puses valentīndienā, bet vismaz man ir pozitīvs noskaņojums
1 0 atbildēt
Tracina tas, ka bāž acīs to, ka ir Valentīna diena. Neredzu tam reāli nekādu jēgu.
1 0 atbildēt

Kāda vēl Valentīndiena? 

Parasta svētdiena.  emotion 

1 0 atbildēt