local-stats-pixel fb-conv-api

Interjera priekšmeti dāvanām Valentīna dienā13

11 0
TEV VĒL NAV DĀVANAS SIRSNIŅDIENAI?! ATGĀDINĀŠU - ŠĪ DIENA VAIRS NAV AIZ KALNIEM! VAIRS TIKAI NEDĒĻA, LAI IEGĀDĀTOS DĀVANU KĀDAM ĪPAŠAM CILVĒKAM. VARBŪT KĀDAS NO ŠĪM IDEJĀM TEV VAR NODERĒT... :) emotion 14. februāris jeb Valentīna diena daudziem pāriem ir laiks, kad sev tuvajiem apliecināt mīlestību un pieķeršanos. Arvien vairāk cilvēku un īpaši jaunieši katru gadu šajā dienā sarūpē saviem mīļajiem jauku un sirsnīgu dāvanu.

Taču ko izvēlēties, ja nav īsti saprotams, kā apliecināt savu pieķeršanos? Turklāt šī brīža ekonomiskā situācija nevienu pircēju nelutina. Kā zināms, interjera priekšmeti un aksesuāri ir ideāla dāvana visās situācijās – ja nezini, ko dāvināt, zelta likums skan: skaties uz interjera priekšmetu un aksesuāru pusi! Protams, tas ir humors, taču šādas dāvanas ir noderīgas un atrodamas pilnīgi visās cenu grupās. Kādas ir pēdējo gadu tendences, ko cilvēki labprāt izvēlas, pastāstīs Mēbeļu un interjera centra «Spice» salona Itehio tirdzniecības vadītāja Inga Krusta un salona «Alan Deko» konsultante Dace Skvorcova.

Mēbeļu un interjera centra «Spice» salona Itehio tirdzniecības vadītāja Inga Krusta: «Tradicionālā Valentīna dienas tēma ir mīlestība, kura tiek interpretēta sirsniņu, pārīšu, eņģelīšu un līdzīgās ar sirsnīgām jūtām apvītās tematikās arī interjera priekšmetos. Tieši pirms Valentīna dienas, apmēram nedēļu iepriekš, pieaug to pircēju skaits, kuri interesējas par dažādiem stilīgiem interjera aksesuāriem. Tās ir dažādas praktiskas un paliekošas sīklietiņas, ar kurām pārsteigt savu mīļoto Valentīna dienā un reizē to pielietot kā interjera aksesuāru. Turklāt runa nav tikai par pāra attiecībām, jo arī sievietes šajos svētkos iegādājas kādu mīļu nieciņu savām sirdsdraudzenēm – acīmredzot, lai paustu savu pieķeršanos. Arī cenas ir pieejams dažādu maciņa biezuma turētājiem – vidēji tie ir pieci lati un mazliet vairāk.

Ar gaumi un stilu apveltītiem cilvēkiem lieliski derēs atslēgu piekariņi sirds un eņģeļu formā. Pusaudžiem, jauniešiem un skolniekiem praktiska un mīļa dāvana būs sirsniņa kā papīra saspraužu magnēts un zīmuļu asināmais vai eņģelis – zīmīšu turētājs. Savukārt atslēgu piekariņš un foto turētājs pelītes formā patiks tiem, kas ikdienā šādā mīļvārdiņā sauc savu otro pusīti. Interesanta dāvana, kā atcerēties savu mīļoto, kam patīk rosīties virtuvē, ir nešķiramais pāris – sāls trauks eņģeļa un piparu trauks velniņa formā. Šī neparastā mājas lieta atsvaidzinās virtuves atmosfēru arī tad, kad Valentīna diena jau būs pagājusi. Aizkustinoša dāvana būs arī eņģelis – zīmīšu turētājs, kurā katru dienu savai mīļotajai vai mīļotajam atstāt uzmanības apliecinājumus piezīmju veidā. Šādas oriģinālas idejas parasti novērtē tie klienti, kam tradicionālā sirsniņu tēma neliekas saistoša.»

Mēbeļu un interjera centra «Spice» salona «Alan Deko» konsultante Dace Skvorcova: «Aktīvākā pircēju interese par Valentīna dienu sākas februāra sākumā, kad kalendārā jau redzami tuvojas 14. februāris, un galvā tiek apsvērtas dažādas iespējas, kā iepriecināt mīļoto. Viena no pieprasītākajām dāvanām, ko izvēlas jaunieši Valentīna dienas dāvanai, ir interesants foto rāmītis ar mīļotā cilvēka attēlu. Pie šo interjera priekšmetu plauktiem pircēji parasti salonā manāmi ilgāk uzturas tieši pirms Valentīna dienas. Izvēle ir visdažādākā – romantiķiem un īpaši meitenēm noteikti iepatiksies samta foto rāmja apdare ar pērlītēm. Klasiskāki piedāvājumi apmierinās jebkuru gaumi – līnijas, ziedu, krāsu laukumu un citi motīvi pieejami plašā klāstā. Taču tiešā nozīmē vissiltākā un mīļākā dāvana varētu būt sarkans un pūkains termofors sirds formā, kas sildīs vēsos ziemas vakaros.»

emotion
11 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
tas toaletes papīrs te neiederas (ja padomā par tā pielietojumu)...
5 0 atbildēt
ka bija - to ieliku
5 0 atbildēt
Forši tādi mazi nieciņi :)))) ^^
4 0 atbildēt
Šis tualetes papīrs atspoguļo manas jūtas pret tevi, dārgā.
4 0 atbildēt
Valentīna papīrs - maigs kā mīļotās pieskāriens.
4 0 atbildēt
Tas tualetes papīrs labs ;DD un 2 anonīmo komentāri lika pasmieties ;DD
4 0 atbildēt
2. iespaidigs ;)
3 0 atbildēt
es gribu dāvanu valentīna dienā... man pat tualetes papīrs patiktu- galvenais, ka no sirds. :)
1 0 atbildēt
nu a kurš varētu ieteikt kā šito visu sakomplektētman nav ideju!! man vajaga dāvanu vīrietim, nopirku tādu pat krūzi kā bildē, bet ko dāvināt vēl klāt?????!!!
1 0 atbildēt
emotion emotion emotion emotion emotion emotion Ritīgi sasmīdināji!! HAHAHAHA! Ja jau kūze ir, vajaga arī sirsniņveida salvetes....vai vēl rēcīgāk - toletes papīru!!
1 0 atbildēt
nu tad aidā!!! Valentīndiena jau pēc dažām dienām
1 0 atbildēt
0 0 atbildēt

atbildot uz ereneske komentāru "es gribu dāvanu valentīna dienā... man pat tual... " Ja gribi dāvanu, tad:    http://gribudavanu.lv/index.php?id=0&lang=lv

:))))))

0 0 atbildēt