local-stats-pixel fb-conv-api

Bagātie veči labāk apmierina sievietes.6

13 7
Zinātnieki secinājuši, ka apmierinātība, ko sievietes gūst no seksa, cieši saistīta ar partnera bankas rēķina lielumu. Proti, jo vīrietis turīgāks, jo biežāk viņa partnere sasniedz orgasmu, ziņo ārvalstu mediji.
"Orgasma biežums sievietēm palielinās atbilstoši partnera ienākumiem," apgalvo Tomass Pollets, Ņūkāslas universitātes psihologs, viens no pētījuma autoriem. Pollets un viņa kolēģis profesors Daniels Netls pieļauj, ka šis fenomens skaidrojams ar sievietēm piemītošo evolucionējošo pielāgošanos, kas liek viņām izvēlēties vīriešus pēc to stāvokļa sabiedrībā. Pētījums pārliecinoši pierāda strīdīgo apgalvojumu, ka sievietēm ir iedzimts būt par naudas meklētājām. Plašāks pētījums par evolucionāro psiholoģiju atklāj, ka gan vīriešiem, gan sievietēm ir ģenētiski iedzimts vienam otru nežēlīgi izmantot, lai sniegtu vislabākās izdzīvošanas izredzes saviem gēniem. Pollets un Netls saistību starp sievietes orgasma un vīrieša maka biežumu noteikuši, izmantojot datus, kas iegūti vienā no pasaules lielākajiem dzīvesveida pētījumiem, kas veikts Ķīnā. Jāpiebilst, ka pie līdzīgiem secinājumiem iepriekš nonākuši arī Vācijas un ASV zinātnieki. Daudzu zinātnieku izpētes objekts ir sieviešu orgasms, jo tam nav reproduktīva mērķa - sievietes var ieņemt bērnu jebkurā no baudas pakāpēm.
13 7 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.mango.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
muļķības emotion
2 1 atbildēt
tad man neņemt mūža hipotekāro kredītu, lai tikai es būtu gulta labāks?! :D :D
1 0 atbildēt
Manuprāt pilnīgi sviestains apgalvojums...turklāt psihologi arī kļūdās...šī ir dziļa kļūda! emotion
1 0 atbildēt
tas nu gan ir fufelis.... emotion emotion emotion manam draugam nav neizmerojams bankas konts un vinjam ljoti labi izdodas mani apmierinaat.. emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
totāls bezsakars un muļķības emotion
0 0 atbildēt
Nu protams , ka pararādās orgasms tikai tēlots. emotion Cik tad daudz meitenes dara,lai dabūtu to ko vēlas. Piemērs: Vīrs- biezais.Sievai mašīna sadragāta. Sieva saka vīram ''mīļais nopērc man jaunu ''BMW''! Vīrs kam tev ''BMW'' nemācīsi vadīt! Sieva nomierinās un plāno ko darīt tālāk. Nākošajā vakarā sieva ietērpjas seksīgā apakšveļā, ieziežas ar ēļiņām un lien virsū vīram. Vīram patīk- vis notiek! Pēc seksa kur sieva NOTĒLOJA orgasmu, vīrs ir gandarīts. Un sieva saka ''tas bija labākais seks manā mūžā''! Un itkā nejauši ieminas ''ehh, žēl, ka man nav mašīnas. Varētu nopirkt to seksīgo kleitiņu.'' Un vīrs '' Nu labi rīt aizbrauksim nopirksim mašīnu.'' LoveAngel.
0 0 atbildēt