local-stats-pixel fb-conv-api

10 fakti par banāniem5

18 0

Lai gan šķiet, ka par pretējo dzimumu un vīriešu un sieviešu savstarpējām atšķirībām zinām teju visu, joprojām ir daudz neizpētītas informācijas. Šai sakarā piedāvājam desmit interesantu faktu par vīrieša locekli, ko apkopojis portāls "iVillage".

To iespējams salauzt

Lai gan sākotnēji šķiet, ka leģendas par lauztiem locekļiem ir izdomājums, patiesībā to struktūra patiešām pieļauj šādu varbūtību.

Locekli var salauzt patiesi ekstrēma mīlēšanās, kā arī īpaši aktīva sevis apmierināšana.

Vīrieši, kas nepatīkamo kaiti piedzīvojuši, atzīst, ka lūzuma laikā atskan krakšķošs troksnis, kam seko neciešamas sāpes. Būtiski, ka lauzta locekļa gadījumā nekavējoties jāmeklē mediķu palīdzība, jo lūzuma neārstēšana var radīt nopietnus erekcijas traucējumus.

Sēkliniekus iespējams apsaldēt

Auksts ūdens un ilgstoša ķermeņa lejasdaļas atrašanās vēsumā var neatgriezeniski ietekmēt vīrieša auglību, jo, sēkliniekiem tiekot apsaldētiem, var zust vīrieša spēja ražot spermatozoīdus.

Loceklis „darbojas” neatkarīgi no prāta

Locekli spēcīgi ietekmē centrālās nervu sistēmas darbība, un tieši tā ir atbildīga par erekcijas iestāšanos vai tās pazušanu.

Izmēram nav nozīmes

Vairums vīriešu locekļu ir vienāda garuma, tomēr būtiski, ka neeriģētā stāvoklī mazāki locekļi garumā un apkārtmērā var krietni pārspēt lielāka izmēra orgānus, iestājoties erekcijai.

Izliekumi

Dzimumloceklis visbiežāk ir dabiski noliecies uz vienu vai otru pusi, tomēr atsevišķi vīrieši var ciest no dzimumorgāna spēcīgas noliekšanās uz augšu vai leju, kas mīlēšanos ievērojami apgrūtina.

Nevaino tēvu

Dzimumlocekļa garumu ietekmē nevis iedzimtība, kas var likt vainot vīrieša tēvu par niecīgo mantojumu, bet gan hormonu līmenis mātes organismā, auglim vēl atrodoties mātes dzemdē.

Ieprogrammētais ātrums

Vīrieši ir dabiski ieprogrammēti ātri gūt orgasmu un ejakulēt, jo cilvēces pirmsākumos mīlēšanās galvenais uzdevums bija nodrošināt pēcnācēju rašanos, nevis rūpēties par baudas gūšanu.

Ilgāk ne vienmēr ir labāk

Ja vīrieša erekcija nezūd pārāk ilgu laiku, asinīm no locekļa neaizplūstot, var rasties nopietni veselības traucējumi, kas rada sirds un asinsvadu slimības, kā arī veicina trombu veidošanos. Šādos gadījumos pēc iespējas ātrāk jākonsultējas ar mediķiem.

Lielais izmērs – tikai sešiem procentiem

Lielā izmēra prezervatīvi patiesībā nepieciešami tikai sešiem procentiem pasaules vīriešu, liecina prezervatīvu ražotāju sniegtā informācija.

Nekādas saistības ar kurpēm

Locekļa izmērs nav saistīts ar kurpju, plaukstas vai deguna izmēru, informē zinātnieki, apgāžot līdzšinējo mītu, pēc kura vairums sieviešu centušās uzminēt sava iecerētā simpātiju objekta locekļa garuma.

18 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Varu iedomaties,par ko ies runa,ja virsraksta bus minetas melones...

6 0 atbildēt

Un es domāju, ka fakti par banāniem, manu iecienītāko augli. Jūtos apčakarēts emotion

5 0 atbildēt

Tu man esi parādā 10 faktus par banāniem.   emotion  

5 0 atbildēt

A kur banāni? Ā jā, pareizi! Es tak biju piemirsusi, ka locekļus tagad sauc arī par banāniem  emotion emotion

1 0 atbildēt

Tagad bus jauns jedziens "Nolobit bananu"  emotion 

1 0 atbildēt