local-stats-pixel fb-conv-api

kapec latviesi kurina nacionalo naidu pasi sava valsti un nevar dzivot saticigi?8

69 22

Raksts papildināts ar linkiem uz avotiem! emotion

Atvainojos jau ieprieksh ja es aizskaru kada jutas un klustu par mazo spocenu ienaidnieku bet es vienkarsi velos paust savu viedokli par notiekoso mana valsti uz ko es ka Latvijas pilsonis nevaru noraudzities vienaldzigi!

laikam lielaka dala cilveku kas seko zinam ir jau dzirdejusi par deputata Artusa Kaimina izdaribam rokkafeinica kur itka vinu esot piekavusi krieviski runajosie apsargi kas vinam itka esot atriebusies par to ka vins esot balsojis pret 7 janvara (pareizticigo ziemassvetku) pasludinasanu par oficialu valsts brivdienu. apsargi esot vinam iesitusi pa degunu un pateikusi "tas tev par musu svetkiem!". LASI ŠEIT TO KĀ ARTUSAM KAIMIŅAM PĒC VIŅA DOMĀM UZBRUKA KRIEVISKI RUNĀJOŠIE APSARGI AR SAUCIENIEM "TAS TEV PAR MŪSU SVĒTKIEM". Bet reali noskatoties aculiecinieku video ir redzams tas ka deputats ir pamatigi piedzeries un ar savu nepieklaigo un skalo izturesanos kluva par apgrutinajumu citiem kluba apmekletajiem, lidz ar to apsargi vinam skaidra un gaisa latviesu valoda palugusi pamest klubu uz ko sis sacis blaustities un kladzinat apsargiem "vai jus vispar zinat kas es esmu?" un grustit apsargus ar rokam, ka rezultata apsargi vinu izsvieda no kluba, bet pec laika vins atkal tur ieradas un tad apsargi vinu noguldija uz gridas lidz ierodas pasvaldibas policija, sasledz vinu rokudzelzos un aizved vinu prom! LASI ŠEIT KĀ PATIESĪBA VISS NOTIKA UN KA KLUBĀ PAT NE NE VIENS VARDS NEBIJA PATEIKTS KRIEVU VALODĀ! TĀTAD NO ARTUSS KAIMIŅŠ MELOJĀ PAR KRIEVVALODĪGO UZBRUKUMU.

Bet tagad rodas jautajums kapec ir dazi cilveki kuri pasi taisa nepatiksanas un pectam vaino pie visa piemeram krievus ka saja situacija tas notika? vai tiesam latviesiem sagada kadu emocionalu vai fizisku baudu dzivot vienmer naida ar krieviem kuri ir tadi pasi pilsoni ka latviesi jo ir dzimusi augusi seit un ari maksa nodoklus un atbalsta valsti paliekot Latvija stradajot un ieguldot savu darbu Latvijas attistiba!

vai nevar reiz izbeigt so nacionala naida kurinasanu un dzivot saticiba?

p.s. pieminot milotas krievijas temu, rodas sajuta ka pats kremlis sponsore tadus latviesus kas patstavigi kurina naidu sava valsti lai saskeltu tautu un Latvija atkartotos ukrainas scenarijs kur tur dzivojosie krievi izlema atdalities no ukrainas un pievienoties krievijai! vai tiesam ari latviesi to grib? gribat saskelt savu valsti? padomajiet ka katru reizi kad jus kurinat naidu starp latviesiem un krieviem launais vladimirs putins jums pasakas un priecajas par to ka musu valsts saskelas lai ievestu seit savus tankus un pusi valsts ar musu Latvijas krieviem okupetu! protams tas reali nenotiks, bet ka lai jums vel savadak paskaidro to ka ir jadzivo miera un saticiba jo mes esam viena tauta un viena valsts un nav nozimes tev ir krievu zviedru vai tataru saknes, mes visi seit esam dzimusi augusi un dzivojam jo seit ir musu majas - musu Latvija!

69 22 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Raksts no tēmas, kāpēc es esmu stulbs un neārstējos.

Kaut kāds Kaimiņš nav Latvieši. Manuprāt, viņš ir vienkārši lecīgs klauns, kas savā dzīvē neko nav izdarījis. Vienkārši lecās, un ar stulbu patosu baksta ar pirkstu citu sūdus, jo, redz, mēs pārējie esam akli un tos neredzam. Stulbs populists. Un tauta, kas par viņu balsoja un sajūsminās - tikpat stulba.

Kaut kādu nacionālo naidu kurina deputāti no tribīnes un pārdesmits nepieskaitāmo interneta komentāros. Un ar šo rakstu - arī tu, cienījamais. Ar to, ka vispārini dažus idiotus par visu nāciju.

Man personīgi, kā arī lielākai daļai cilvēku, ir pilnīgi vienalga, kas kuram pasē rakstīts. Vienkārši lielākā daļa pat neatrod par vajadzīgu tērēt laiku diskusijām par sen izsmeltu tēmu.

18 6 atbildēt

Jautājums, vai grūstīt otru cilvēku, un kliegt, lai viņš beidz grūstīties, ir loģiska un adekvāta rīcība?

5 0 atbildēt
Šķiet, ka raksts domāts, lai parādītu cik smukas kūkas.
4 0 atbildēt

Mēs visi neesam šeit dzimuši, mēs visi neesam viena tauta un, lai kā tev tas nepatiktu, mēs, diemžēl, nekad nebūsim arī viena valsts. Punkts. Un ne jau mēs tā izlēmām.

6 5 atbildēt

Es gan piekritīšu rakstam. Ir daudz naciķu, kas tiešām to naidu kurina. Uz katru krievu tautības cilvēku skatās ar naidu un sauc par okupantu. Arī krievs latvijā ir cilvēks. Neaizmirsīsim latvieši, ka izvesto sarakstus jau rakstīja paši latvieši, komunistu līdzskrējēji. Krievi latvijā iebrauca tikai labākas dzīves meklējumos, tāpat, ka to tagad dara latviešu Īrijā un UK.

3 2 atbildēt

Tas ir bizness, nekā personīga. Politiķi dzīvo no šīm samazgām, un vairums tautas ir viegli zombējami idioti. Darba dēļ sanāk komunicēt ar doezgan daudziem politiķiem vai no visām partijām - 100%  visi, ko pazīstu, man organiski riebjas. 

ja izsviež televizoru un nelasa avīzes, dzīve kļūst skaistāka un vienkāršāka. 

1 0 atbildēt

Ko gribēji pateikt? Vismaz viņš nezog (pagaidām), un liek pasvīst skarbajiem onuļiem, kas vieglu roku pieņem nepopulārus lēmumus. Un vēl, no kura laika patriotisms savā valstī ir pielīdzināms starpkultūru naida kurināšanai? 

5 5 atbildēt