local-stats-pixel fb-conv-api

eBay ņirgājas par pārdevējiem! (+reālā pieredze)23

265 0

Labu laiku biju pazudis no sava bloga un gandrīz vai aizmirsu par tā eksistenci, bet tad, kad man ir kas labs ko pastāstīt, es atgriežos. Ievērtē rakstu:

265 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

mulkis, butu pazvanijis un noskaidrojis. Vini nedzes kontus. Neko traku nesaskatu. Ja dari visu pec noteikumiem, nav problemu.

5 0 atbildēt

Ebay vispār dīvainas leitas ar dažiem pārdevējiem. Pasūtīju apģērbu no UK eBay. Ne to lētāko + par piegādi arī jāmaksā. Rakstīts: Piegāde 3 - 5 darba dienas (ok, nereāli.). Paiet nedēļa - nav. Rakstu pārdevējam, šis saka, ka var paiet līdz 14 dienām, līdz prece atnāks. Paiet 14 dienas - nav. Rakstu pārdevējam - atbild, ka var paiet līdz 28 dienām, līdz prece būs klāt. Tulīt būs pagājušas tās 28 dienas - kā nav, tā nav. :D Ja vēlreiz man pateiks, lai nedēļu pagaidu - momentā būs sūdzība ebay buyer protection. :D  Lai gan no UK vienmēr viss atnāk MAX nedēļas laikā, kas ir sūtīts.

4 0 atbildēt

toties pircējam eBay ir draudzīgākā vieta kur iepirkties, jo pārdevējs ir spiests izlaizīt dirsu pircējam pēc pirmā svilpiena. man patīk

4 0 atbildēt

Viņi to dara,lai pārliecinātos,ka esi reāla persona ar reālu kontu. Normālā situācijā tā nauda viņiem vēlāk jāatgriež vai arī tā paliek uz paypal,kuru vari tur iztērēt.

3 0 atbildēt

 

Tev atskaita atpakaļ to dolāru uz Paypal kontu. Ja izdomā nopirkt lietu, piemēram, par 10$, to 1$ noņem no Paypal bilances un trūkstošo summu (9$) caur Paypal no kartes, tā kā neuztraucies, tavs dolārs ir drošībā.

3 0 atbildēt

 

Man ir tikai prieks par tiem, kuriem problēmu ar to nav, man tā sanāca un ne man vienīgajam. Kā jau minēju rakstā, ka daudziem ar daudzu gadu efektīvu pieredzi tas pēkšņi ir sabrucis. Darbojies tik tālāk un veiksmi!

3 0 atbildēt

Taatad, man bija(ir) probleemas ar stulbo ebay/paypal birokraatiju. Kaadu laiku apakalj nopirku auto detaljas jo servisa mehaanikjis(TIITARS!) pateica ka jaamaina. Nu nopirku, izteereeju paari pa sokjim, par cik tam suuda mehaanikjim nebija tajaa dienaa laiks bet man tehniskaa jaaiet, braucu uz citu servi autinju kjiileet. Tur akal man pateica ka ar dampi viss ir kaartiibaa un nekas nav jaamaina(kaa veelaak izraadijaas prieksheeji diski ir liekti-kush!). Aizsuutiju detaljas apakalj bet naudu taa arii neesmu veel dabujis apakalj - pagaajushi jau 3 meeneshi. Suutiju ar ierakstiitu kurjerpastu pieprasot parakstu par sanjemshanu. Ebay man teica ka vajag reisot keisu bet taadas opcijas kaa 'es atgriezu nopirkto un neesmu sanjeemis naudu' vinjiem nav! Meeginaaju caur Paypal - vinji pateica kad tikai 45 dienu laikaa vinji var dabuut naudu apakalj. Bet logiski nu jau ir krietni paari tam laikam. Varbuut jus prasiisiet kaa tik ilgi vareeja tas vilkties? Atbildei uz veestuleem ko suutiju Ebay team parasti vajadzeeja gaidiit 2 dienas, tas ja tu izlauzies cauri automaatiskajiem replayiem. Paypal tas pats. Skaisti sanaaca paardeveejam mani apjaat - kad pateicu kad atgrieziishu preci - shameejais tip holidejos uz 3 nedeeljaam aizbrauca.  Nu ko, viss uz papiira ir legaali taa ka ne piesieties. Peedejais piliens(kas mani riktiigi pieviila) - mentene. Tur man maigi paskaidroja ka esot visaadi helplaini un tamliidziigi shiti kas 'paliidzot' taados gadijumos, bet, lai uz naudu iipashi necerot ka dabuus apakalj....WTF? Ja ir fakts, un pieraadaams, ka prece ir nosuutiita, kaada skujinja peec lai 'varbuut' nedabuutu naudu apakalj...? Utaino *****u un appiseeju kantoris. Taa luuk! Bet citaadi nekaadu citu probleemu nav bijis.....

3 0 atbildēt

Nez, man jau liekas, ka suspended nu nekādā veidā nav DELETED! Suspended ir tad, ja viņiem rodas kaut kādas aizdomas par Tavām darbībām, kuras jāatrisina sazinoties (šajā gadījumā) ar ebay...

2 0 atbildēt

jā, man ir pieredze ar eBay, un diezgan krietna, regulāri tur iepērkos, arī pārdevis esmu daudz ko, un nekādu problēmu nav bijis, jau cik tur tos gadus esmu reģistrējies un vēl šobaltdien ir 100% positive feedback ;) (taisnības labad gan jāsaka, ka tas ir ebay.co.uk, nevis .com, tas diezgan loģiski, jo dzīvoju Anglijā)

2 0 atbildēt

Savulaik bij dolārs, to paypals nesavāc sev, bet gan aizskaita uz tavu paypal kontu, ķip no kartes nost, bet tas paliek paypal kontā, un tērējot piķi no kartes noņemās par to vienu dolāru mazāk. Un liekas ka tas kautkur arī tika minēts.

1 0 atbildēt

lēts bizness. pārdod preci kura nepieder tev.respektīvi atrodi preci ebay. uzsit nedaudz cenu un caur to pašu ebay tirgo to pats. ka pircējs to nopirks , tu no cita pārdevēja nopērc to preci un pa taisno sūti pie sava pircēja, tev atlec tavs uzcenojums un lieta darīta,nauda no nekā emotion

0 0 atbildēt
Paldies par konkurentes samazināšanu .
0 0 atbildēt

No pircēju puses kaitinošas lietas ir tās, ka pircēju aizsardzības programma darbojas tikai 45 dienas. Sūtījumi nāk dažreiz pat ilgāk par mēnesi, un tad tur paliek baigi maz laika lai sazinātos ar pārdevēju un mēģināt nokārtot problēmu, jo sarakste ar pārdevēju ie ar max ātrumu 1 meils dienā. Kā arī nepatīk, ka notikušo darījumu vēsture baigi ātri tiek dzēsta, kaukur divi mēneši, un tu vairs nekur neredzi ko esi pircis.

0 1 atbildēt