local-stats-pixel fb-conv-api

Žurku vecis - Japānas ļaunākais neradījums.32

292 1

Labdien spoki, sen nav nekas rakstīts, tāpēc šoreiz par vienu reti riebīgu veci, plašāk zināmu kā '' rat man '', īstajā vārdā Tsutomu Mijazaki ( Miyazaki ), kurš kā jau var noprast pēc virsraksta, bija sērijveida slepkava, turklāt par upuriem izvēlējās tieši bērnus.

292 1 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Viss vienkārši- skolā apsmēja, un sievietes nedeva, jutās nevienam nevajadzīgs un aizgāja ciet. Būtu forši, ja sabiedrība saprastu cēloņus kāpēc rodas šādi maniaki, un tad viņu būtu mazāk. Kāpēc tomēr nav tik daudz maniaku, kaut gan daudzi tiek apsmieti? Vienkārši- jo pārējie, kas ir apsmieti izdara pašnāvību, un Japānā ir augsts pašnāvību līmenis.
21 0 atbildēt

vienīgā labā ziņa - Japānā piekopj nāvessodus noziedzniekiem  emotion 

10 0 atbildēt

Samērā briesmīgs stāsts!

8 0 atbildēt
Japāņi jau kopš dzimšanas ir mazliet maniaki un perversoņi!emotionBrīnos kā šis "žurku vīrs" nekļuva par kulta cilvēku kā kanibālis Issei Sagawa?!emotion
3 0 atbildēt
Drusku gan te ir safantazēts. Nezinu, no kurienes ir izdomāta informācija par pirmā upura galvu kastē, jo nekas tāds nevienā no man zināmajiem informācijas avotiem nav minēts. Un vēl te bija visādas safantazētas lietas, kas avotos ir pilnīgi citādāk aprakstītas. Tad jau uzreiz varēji rakstīt - raksts balstīts uz patiesiem notikumiem, jo vismaz 4daļa te ir sadomāta.
2 1 atbildēt

Japāna ir dīvaina zeme.

Domāju, ka pie vainas ir jeņķi. Nevajadzēja tās atombumbas mest uz cilvēkiem. Mutācijas ir neprognozējamas.

1 0 atbildēt

 emotion Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Un kas notika ar Žurkas ģimeni? emotion 

Tāpēc jāsargā savus sīkos? Sīkos? emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labs rakstinš emotion 

1 1 atbildēt