local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemeļkoreja sola līdz augusta vidum izstrādāt plānu uzbrukt Guamai24

161 1

Ziemeļkoreja izstrādās plānu līdz augusta vidum, lai palaistu četras vidēja darbības rādiusa ballistiskās raķetes uz ASV piederošo Guamas salu. Plāns tiks prezentēts līderim Kimam Čenunam, kurš pieņems lēmumu par tā īstenošanu, ceturtdien paziņojuši Ziemeļkorejas plašsaziņas līdzekļi.
"Hwasong-12.raķetes, kuras palaidīs Korejas Tautas armija, škērsos debesis virs Šimani, Hirosimas un Koiči prefektūrām Japānā,"teikts paziņojumā, citējot Stratēģisko raķešu spēku vadītāju Kimu Rakgiomu.
"Tās lidos 33567 kilometrus 1,065 sekundēs un ielidos ūdeņos 30-40 kilometru attālumā no Guamas. Ziemeļkoreja piebilda, ka ASV prezidenta Donalda Trampa "uguns un dusmu" izteikumi ir tukša muldēšana, sakot, ka viņa veselā saprāta trūkuma dēļ nekāds dialogs nav iespējams un viņš sapratīs tikai tad, kad pret viņu tiks pielietots absolūts spēks. Ziemeļkoreja apgalvo, ka turpinās cieši sekot līdzi ASV runai un uzvedībai.

Guama jeb Guamas Teritorija ir ASV piederoša neinkorporēta teritorija Klusā okeāna rietumos. Guamas galvaspilsēta ir Hagātņa. Lielākā pilsēta ir Dededo. Guamā atrodas svarīgas ASV Gaisa spēku un jūras flotes bāzes, kas aizņem lielu daļu Guamas sauszemes.
Kas jūsuprāt notiks tālāk? Kā Trampam tagad vajadzētu rīkoties? Vēl vakar viņš teica, ka, ja Ziemeļkoreja turpinās draudēt, tad viņi saņems uguni un dusmas, kādas pasaule vēl nekad nav piedzīvojusi. Ir skaidrs, ka Ziemeļkorejai ir pie pakaļas, ko Tramps saka un viņi tikai ņirgājas par viņu tāpat kā daudzas citas valstis pasaulē. Lūdzu izsakiet savu viedokli komentāros.

161 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Lieli vārdi no tautas, kura savus kosmosa pētniekus sūtīja uz Sauli naktī.  emotion 

34 0 atbildēt

pelmenis kā vienmēr blefo, tikai pokera spēlētājs no viņa nesanāks..

19 0 atbildēt

200%, ka Kims neriskēs padirst visu. Vairāk par tukšu muldēšanu tur nekā nav, izņemot, ja tas jau ir sarunāts abpusēji, ka notiks.

13 0 atbildēt
B#e te kautkas briest un tas nav roltons.....
14 1 atbildēt

"Tās lidos 33567 kilometrus 1,065 sekundēs..." - nav tā kā bišku par ātru?   emotion  

8 0 atbildēt

Pelmenis pārāk mutīgs palicis. Laikam pašā Ziemeļkorejā kaut kas briest.Veca taktika, ja mājās nekas nav kārtība, ir vajadzīgs ārējais ienaidnieks,lai liktu aizmirst par  iekšpolitiskām problēmām.

7 0 atbildēt

Nedomāju, ka Kims ir pilnīgs idiots. Es nedomāju, ka te ir runa par PLĀNU, drīzāk par draudiem, lai atvēsinātu vanagus Baltajā namā un pie viena liktu Dienvidkorejai un Japānai vairāk iestāties par deeskalāciju. Jo ja sanāks kloppe, tad ASV jau praktiski necietīs, a vot Dienvidkoreja vai Japāna gan var dabūt iekšās pamatīgi (to pašu vienīgo vai dažas no KDTR kodolraķetēm).

2 0 atbildēt

Ja tie ir teroteriālie ūdeņi ( un tie ir ), tad tā tiek uzskatīta par tik pat lielu invāziju kā sauzemē. Cita runa būtu, ja raķetes tiktu palaistas neitrālajos ūdeņos un tad jau paši izvērtetu - pieteikt karu vai nepietiek, atkarībā no tā, cik reāls drauds tas ir...

2 0 atbildēt

Iespējams, ka tu būsi pārsteigts, bet tas NAV 33000KM sekundē.

"The giant TOPOL-M road-mobile intercontinental ballistic missile is one frightening creation of mankind. It can hide in cities, forests, or even nuclear-attack hardened bunkers. It'll travel at over 15,000 MPH while taking evasive action and pumping out decoys on the way to its target."

15000MPH = 24150 km/h => 6078.333 m/sec

Tā ka pirms kunksti, pārliecinies vai pašam būs taisnība.   emotion  

UPDATE : Atvainojos - sašutumā nenovācu "k", tāpēc iznāca km/sec. 

1 0 atbildēt

Vienīgais par ko būtu jāsatraucās ir spēcīgā Z-korejas armija. Viņus dresē kām suņus, nē pat suņus tā nedresē. 

1 0 atbildēt
Ziemeļkorejieši izrāda tikai savu bravūru līdzīgi kā vatņiki,bet kad būs jākaro,tad kapitulēs kā krievi pirmajā Čečenijas karā!!!
1 0 atbildēt

Daenerys Targaryen un Cersei Lannistrer. Yey bogu... Trešais pasaules karš - here we come..

Abi saskatījušies Troņu spēles un tagad ir ļoti lielā iespaidā atstāti - grib izmēģināt reālajā dzīvē...

1 0 atbildēt
Trešā pasaules kara sākums????
5 4 atbildēt

Cool  emotion 

Patīk, ka no ziņām kāds izvelk kadrus!  emotion 

0 0 atbildēt

ko tik maz uz zkorejas uzvaru likuši?

kā repše teica - nu bet kā var nesolīt!!!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Welcome , to the WW3 The fun starts here.

GG / WP 

0 8 atbildēt