local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemassvētku brīnumu gaidot! "vēstule Santa Klausam"4

102 1

Pirms kāda laika tika izveidots mans investīciju piesaistīšanas projekts "Help Develop my carpentry workshop" INDIEGOGO.com portālā. Tas ir aptuveni tas pats, kas Kickstarter, atšķirība ir tikai tā, ka šeit ir iespējams reģistrēt un pieteikt finansiālam atbalstam projektus, kas nav tikai kāda konkrēta produkta ražošana.

Respektīvi, tas nav kāda produkta nākotnes iepirkums, bet projektu finansēšanas instruments. To, kāda ir atgrieztā vērtība un nosacījumi nosaka projekta pieteicējs, un katra projekta īpatnības.

Piemēram, var pieteikt biedrības vai pulciņa organizēšanu, izpētes, interešu vai labdarības projekta organizēšanu u.t.t., tai skaitā – arī mazā biznesa atbalstam nepieciešamo līdzekļu piesaistīšanu.

Noteikumi ir tie paši: šajā interneta vietnē publiski tiek prezentēts projekts, un lapas apmeklētājiem tiek dota iespēja ar saviem ‘Like’ celt projekta reitingu (pacelt to saraksta virspusē), vai arī ar vienkāršām manipulācijām (nospiežot pogu ‘BACK IT’) investēt projekta realizācijai no sava konta – naudas summu, pēc saviem ieskatiem un iespējām.

Pēc statistikas, šis portāla apmeklētāji ir atbalstījuši daudzus projektus, un pat ar ļoti nozīmīgām summām. To, ka tas ir interneta resurss ar labu reputāciju, liecina arī fakts, ka INDIEGOGO.com iesaka arī mūsu zemes projektu finansēšanas padomdevēji un Latvijā esošās bankas.

Arī es esmu pieteicis savu projektu INDIEGOGO.com. Jāsaka gan, ka, neskatoties uz manis veiktajām reklāmas aktivitātēm - rezultāti nav diez ko spīdoši.

Tāpēc gribu aicināt Spoki.lv apmeklētājus iespringt, un lūdzu - projekta pēdējā nedēļā vismaz saklikšķināt ‘Like’ projekta lapā.

Protams, par nelielām investīcijām, piemēram – čipsu pakas vai cigarešu paciņas vērtībā – būšu īpaši pateicīgs!

------------------

Tiem, kas nelasa angliski, šeit būs īss mana projekta saīsinātais apraksts:

“Šis pieteikums INDIEGOGO.com ir izveidots, lai attīstītu nelielu amatnieka darbnīcu par nelielu, bet profesionālu biznesa projektu.

Pirms 4 gadiem, uzņēmuma likvidācijas dēļ kurā strādāju, esmu zaudējis darbu. Mūsu valstī cilvēkiem, kuru vecums pārsniedz 50 gadus ir ļoti grūtu atrast darbu, tāpēc nolēmu organizēt savu biznesu. Diemžēl, savu biznesu biju spiests izveidot no pilnīgas ‘nulles’, bez jebkādiem naudas iekrājumiem šim mērķim, pielāgojot manas galdniecības vajadzībām pirms kāda laika kopā ar ģimeni uzbūvētu dārza mājiņu.

102 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Nopirksi aparatūru un klienti uzradīsies? Vai tev jau ir pasūtījumi, kurus nevari izpildīt? Protams, ka nē. Tāpēc arī saņem tik maz laikus. Tavs projekts ir izzīsts no pirksta. Pamata nav nekāda. Pat nezini kad investīcijas atdosi ( tas pierāda manis rakstīto). Es arī uzrakstīšu pieteikumu biznesa projektam: atvēršu klinšu tuneļu rakšanas kompāniju. Man vajag tik un tik.
3 0 atbildēt

A vini mani finansiali atbalstitu ja es vairs nestradasu lidz muza galam?

0 0 atbildēt