local-stats-pixel fb-conv-api

Zaudēja nevainību ar TĒVU55

724 17

18 gadus jauna meitene, kas plāno kāzas ar savu tēvu pēc 2 gadus ilgas draudzības ir gatava pastāstīt par viņu abu tabu attiecībām plašākai sabiedrībai. Stāsts būs par pirmo seksu un tālākiem dzīves plāniem.

724 17 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Nezinu, var būt īsti normāli nav, bet ja tā padomā, tad kas vispār ir normāli? Tas, kas pieņemts sabiedrībā? Ja divi cilvēki ir laimīgi kopā, tad kāda gan kuram daļa gar viņu attiecībām? Sabiedrībai vispār parasti ir milzīga vēlme kontrolēt atsevišķu personu privāto dzīvi, kaut tā nevajadzētu būt - "jūs esat pārāk vizuāli nesaderīgs pāris", "jums ir pārāk liela vecuma starpība", "jūsu ģimenes ir pārāk dažādos sociālajos līmeņos"... Vēl ne tik sen bija arī milzu aizspriedumi situācijās, ja baltais sagājās ar melno... Būtībā ir tā, kā jau teicu sākumā - kas mums daļas gar viņu privāto dzīvi? Tas mūs neskar. Tā ir tikai viņu pašu darīšana.

102 6 atbildēt

Nu... par labu viņiem runā fakts, ka meitene tēvu satika vien 16 gadu vecumā un principā viņš viņai ir kā svešs vīrietis un nav izveidojušās tādas attiecības kā vairumam no mums. Gribētos zināt, ko māte par to domā. Varbūt it greizsirdīga. emotion

Bet nu elektras komplekss pilnā krāšņumā  emotion

37 0 atbildēt

Ko es tikko izlasīju  emotion

36 2 atbildēt

Zeme, apstājies! Es gribu izkāpt!

33 1 atbildēt

Kaut kad sen atpakaļ lasījupar ziemeļu ciltīm , kuras svešinieku izgulda , paēdina un piedāvā pārgulēt ar kādu precētu sievu vai jau nobriedušu jaunavu , cerot ka viņa no svešinieka paliks stāvoklī . To viņi piekopj lai sajauktos asinis , jo viņi ciemā viens otram ir tuvi radinieki. Šajā gadijumā arī bērnus vajadzētu gādāt no kāda donora vai ari adoptēt. Paši lai jau ņemās kā grib , bet ar pašu bērniem riskēt nevajag .

Kaut gan Ādama un Ievas bērni visi nodarbojās ar incestu.

25 0 atbildēt
Slimi cilvēki. Ko , lai vēl piebilst?
26 3 atbildēt

Man šis raksts izskatās pēc incesta propagandas.  emotion Liekas pilnīgs izdomājums - lai gan , es nemaz nebrīnītos, ja tādas lietas notiek pasaulē.Bet ar to lepoties un visiem stāstīt gan ir nožēlojami. emotion emotion

22 2 atbildēt

Vinas berni vinai ari skaitisies brali un masas ka neka viens tevs, Un tetis klus par vectevu ka neka vina meitai bus berns - baiga putra 

15 0 atbildēt

Tā jau mūsdienās ir ''norma'' *****t ar visiem uz riņķi. Ar galvu nedomā, tikai paļaujas uz zemākajiem dzīvnieciskajiem instinktiem. Kā suņi (lai piedod mani suņa draugi). Tā nu tas ir.

10 0 atbildēt

Ja godīgi,tad man vienalga,jo katrs var darīt,ko grib,kamēr tas neskar mani

10 0 atbildēt

Cik šis raksts ir patiess? Jo manam prātam tas ir neaptverami!

emotion

9 1 atbildēt

Kas notiek ar cilvēkiem..

8 1 atbildēt

bullshit , no kurieners ņēmi avotu?

5 0 atbildēt

NO, NO, NO. Pat dzīvnieku pasaulē nekopojas mātīte/tēviņš ar savām atvasēm. emotion

5 0 atbildēt

Žēl, ka dzīvojam tik "humānā" sabiedrībā, kura brīžiem ne ar ko neatšķiras no viduslaikiem. Un žēl ir tāpēc, ka potenciāli tiks apzināti radīti bērni ar problēmām, ka slimus cilvēkus nevis ārstē, bet attaisno ar likumu un ļauj viņiem radīt šādus bērnus.

Bet ticīgajiem gan jau ka te ir savs viedoklis par visvareno dievu, kurš noteikti ko tādu pieļauj tikai tāpēc, ka ir visžēlīgs un visvarens un šis noteikti ir sātana pirksts. emotion

5 0 atbildēt

Neņemot vērā juridiskos vai morālos aspektus, incests būtībā ir ļoti nevēlams, jo tas ir pretrunā dabai. Dabai ir vajadzīgs, lai tiktu veidots dažādu gēnu kombinācija, no kuriem varētu rasties dzīvotspējīgāki īpatņi; otrs, tiek šķaidīti recesīvie gēni, kas rada smagas ģenētiskās slimības. 

Cik zināms, tad incests tika piekopts senajā ēģiptē Ptolemeja laikos (valdnieces tika sauktas par Kleopatrām, valdnieki par Ptolemejiem). 

Incestam līdzīgs ir inbrīdings (inbreeding) - tas ir tuvradnieciskā krustošanās. To aktīvi piekopj cilvēks, lai uzturētu šķirnes (suņu, kaķu u.t.t.). Pretēji incestam, imbrīdingā radušiem pēcnācējiem piedzīmt ar ģenētiskām slimībām riskts ir daudz zemāks, taču pietiekoši augsts. Piem, hemofīlija - karaļu slimība. Mūsdienās inbrīdings sastopams ir starp amīšiem un aškenažiem (ir viena ģenētiska slimība, kas sastopama tieši ašķenažiem). 

Bet visā visumā, no inbrīdinga vai no incesta vajadzētu izvairīties, ja grib bērnus bez ģenētiskām slimībām.

5 0 atbildēt

Jezus mārija! emotion

5 1 atbildēt

Līdz galam neizlasīju, bet neko satriecošu neredzu. Kāda mums daļa gar pilnīgi nepazīstamu cilvēku privāto dzīvi?

4 0 atbildēt

Tā tiek kultivētas visādas slimības.... Piderasi ir tikai sakums emotion Drži mums būs vēl daudzi fenomeni. emotion

6 2 atbildēt

Man radās tikai viens jautājums. Ja tas ir viņa meitas bērns, tad viņš ir vectēvs, taču tas ir arī viņa bērns, kā tur īsti sanāk? emotion

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »