local-stats-pixel fb-conv-api

Viss, kas rakstīts TVNET portālā ir taisnība, bet ne vienmēr tā ir PATIESĪBA !!!16

344 7

Viss, kas rakstīts TVNET portālā ir taisnība, bet ne vienmēr tā ir PATIESĪBA !!!

Nu spriediet paši:

1. - Pēc pamatvajadzību izdevumiem ģimenei Rīgā paliek 56% ienākumu jeb 751 euro .

Pats raksts – ne par ko! Galvenais apskatītais „notikums” - skaitļu un procentu likmju atšķirības starp Baltijas valstīm. Es saprotu, ka Tēvam Latvijā, kurš viens pats velk savu ģimeni ir ļoooti svarīgi, kā to pašu dara kāds cits Tētis Igaunijā J .

Citiem vārdiem runājot, šajā rakstā sniegtā informācija ir neobjektīva un nebalstās pilnīgi ne uz kādiem reāliem faktiem. Tie ir izdomāti no zila gaisa, kas ,protams, mani nemaz nepārsteidz.

Man gan ļoti gribētos zināt, kas tad ietilpst ģimenes pamatvajadzību izmaksās, ne tikai Rīgā, bet visā Latvijā???

Vai mobilā telefona rēķins, interneta rēķins, transporta izdevumu segšana uz un no darba, no skolas ietilpst tajos? Vai ietilpst pamatota un nepamatota ārsta, zobārsta apmeklēšana? Vai ietilpst kvalitatīvu apavu iegāde, lai bērni nebojātu savas muguras , nēsājot „šķībus apavus” ? Vai pamatvajadzībās ietilpst neparedzētu remontdarbu veikšana, veļasmašīnai, mašīnai, mājai ? Vai pamatvajadzību segšanā ietilpst apdrošināšana no nelaimes gadījumjiem? Vai tajā ietilpst kāda dzīvnieka uzturēšana ģimenē, vai arī tas neskaitās?

Un man nav skaidrs – Ja ģimenē strādā tikai Tēvs, otrs vecāks ir nespējīgs strādāt, dažādu iemeslu dēļ...un divi mazie rezgaļi iet 3 un 5 klasē....Jūs gribat teikt, ka viņi katru mēnesi lauž galvu par to, kur gan lai es iztērēju pāri palikušos 751 euro ???

Vai arī rakstā bija domāta ārlietu ministra GEJU ģimene no 4 pieaugušiem tēviņiem, no kuriem visi strādā un īrē vienu dzīvokli???

_____________________________________________________________________

2. Daugavgrīvas cietumā 12 kameru ieslodzītie sarīkojuši masu nekārtības.

Rakstā tiek minēti nekārtību iemesli, esot vestas pārrunas ar noziedzniekiem, neviens nav cietis... ak šausmas....ko nu tagad darīt. Cietumniekiem nav patikušas tikko izremontētās kameras, kur iebūvēti logi, kas neveras vaļā, un grīdas, kuras nevar uzlauzt utt.... Par tādām lietām neviens neko nezinātu, ja vien....tur esošā vadībai nebūtu nepieciešama atskaite par sabojātajām kamerām un remontu, kuru tikko uztaisīja droši vien par pāris miljoniem eiro, no kuriem 90% aizgāja pašu kabatās... ar preses palīdzību varēs tikt pie vēl viena remonta un kārtējās naudas... un ieslodzījuma vietu apstākļi joprojām paliks tādi, lai cilvēks no turienes iznāktu vēl lielāks „necilvēks” un „zvērs” ...ar vēl vairāk atkarībām nekā līdz ieslodzījumam...

_____________________________________________________________________

3. Zolitūdes lieta: apsūdzību uzrāda arī Maximas darbiniecei.

Un teātris turpinās... un nauda dara savu! Un vainīgo nav un nekad nebūs! Varbūt vnk ir visiem mums jāatzīst , ka vienīgie vainīgie, kas bija tajā traģiskajā vakarā – ir visi tie 54 bojāgājušie cilvēki, kuri iepirkās tajā nelaimīgajā veikalā. Un par cik visi jau savu vainu ir izpirkuši, lietu var arī izbeigt un slēgt... Un miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts...

_______________________________________________________________________

4. 58% domā, ka sava biznesa veidošanā būtiska ir izglītība un zināšanas.

Nevar jau pārmest Tiem 58%, par to, ka viņi tā domā! Jūs katrs pats sev varat atbildēt, cik % no šiem 58% vispār jel kādreiz kļūs par uzņēmējiem??? Vienīgais, par ko Latvijā var kļūt tas ir par KREDĪTŅĒMĒJU, un visu mūžu strādāt, lai kāds uz tava rēķina var atpūsties... Latvijā ir veiktas gandrīz visas nepieciešamās darbības, lai šeit neviens neko negribētu uzsākt un darīt...un , ja pat viņam vēl pietiek optimisma, tad nākošā gada budžetā paredzētie nodokļu celšanas pasākumi liks viņam diet aiz laimes. Un LIAA (Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūra) - ir tikai legāls zagļu un noziedznieku kantoris. Un tiem, kuri slikti orientējas svešvārdos - tulk. vārdam - INVESTĪCIJA = IZZAGŠANA ! Un , kad Jūs dzirdat mūsu deputātus un ministrus runājam par Investīcijām, viņi runā par Izzagšanu...jo IZZADZĒJA galvenais mērķis ir izsūkt augļus no investētajiem resursiem, lai kādā nozarē tas arī būtu!

__________________________________________________________________________

5. Lielajā Talkā piedalījušies 175 000 cilvēku .

Tas viss ir ļoti skaisti un apsveicami! Paši mēslo un paši vāc! Tā tam jābūt. Gribi talkot, tad pa gadu kārtīgi jāpiemēslo. Un , kas interesanti, katru gadu tiek sakoptas simtiem vienu un to pašu vietu... kas liecina par to, ka cilvēku kultūras līmenis, joprojām nemainās.... Un, ja mēs tā globāli ņemam, tad ar katru gadu Zemeslode tiek piesārņota arvien vairāk un vairāk... un vai tad pārvietojot „mēslus” no vienas vietas uz otru – mēs padaram savu dzīvesvietu tīrāku ??? Vai arī te darbojas tas pats likums – prom no acīm, laukā no sirds!?? Un , kurš gan mēslo vairāk – tas kurš kanalizācijā laiž šampūnus, gēlus, dušas želejas, veļas pulveri, skūšanās putas utt. ( kas rezultātā saindē upes, jūras un gruntsūdeņus, kurus pēc tam paši dzeram) vai tas kurš nomet papīrīti no konfektes mežmalā uz sūnas ???

___________________________________________________________________________

Taisnība vai Patiesība???

Ko izvēlies Tu?

344 7 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kaspars Pudniks
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Jūs Delfi ziņas esat palasījuši? Tāda sajūta, ka tur žurnālisti ir ap 40-45 gadus veci vīrieši, flaneļa kreklos, kas sabāzti džinsās, ar jostas somu, un nēsā zeķes sandalēs - tie virsraksti ir vienkārši episki un graujoši - (kaut kāda tur slavenība) zibina pupiņus/dibenus un ko vēl tik nē... Šķiet ka lasu kaut kādu gribu.lv ibio.

12 1 atbildēt
Tvnet ir ilumnati!!!
9 0 atbildēt

Keep the muffins. Kārtejo reizi apstiprinās fakts ,ka viss ir uztveres jautājums. Viņiem cita dimensija.emotion

6 0 atbildēt

Ekhem..Tvnet bija arī raksts, ka tūliņ, tūliņ izcelsies karš, krievi okupēs Baltiju 15 minūtēs, jāsāk pirkt pārtika..bet nez kāpēc es joprojām veiksmīgi vēl šodien sēžu pie datora emotionemotion

6 0 atbildēt

Tak beidziet! Visi tie Delfi, tveneti apollo ir vienā maisā bāžami. Galvenais ir kliedzošs virsraksts, provakatīva bilde un rakstā divi teikumi par absolūti NEKO. Galvenais lai tik skatījumi ir.

Tie sūdi sen nav lasāmi. Es cenšos pāriet uz lsm vai ko līdzīgu, tur vismaz mazāk/nav reklāmu un rakstu "Foto: kā kaķits sev laiza tūpli!".

5 0 atbildēt

tās ziņas sīkums, ja gribi nošauties tad palasi komentārus, lasot delfi vai tvnet komentārus var skaidri redzēt, ka latvijā ir speciāli apmaksāta troļļu ferma, kuri visus kas nelaiza dirsu amerikai noliek līdz ar zemi un sūta uz krieviju, es domāju, ka tajā troļļu fermā aiziet laba daļa no vienotības saziedotajiem līdzekļiem

5 1 atbildēt

Autoram nav ienācis prātā, ka TVNET ir enerģisku cilvēku izveidota platforma, kur tās īpašnieki un žurnālisti nopelna naudu ziņojot par, kas ir noticis Latvijā. Visa tā negatīvā ēna pie katra argumenta nav attiecināma uz visu portālu kā tādu. Pie kā vainīgs ir TVNET, ka tev nepatīk, ka cilvēki iet lielajā talkā un no kurienes tu izrauj LIAA kā izzadzējus, tev ir pierādījumi, ka tu te *irs pa labi un kreisi!? Ja ir, liec galdā faktus. Protams, ir kļūdas, bet tad meklē augšā konkrētā raksta žurnālistu un konstruktīvi jautā par nepilnībām nevis pie*irs pilnus spokus ar *uiņu nemaz neapzinoties, ka spoki pat pieder TVNETAM. Laša*a! emotion

4 1 atbildēt

Pašsaprotamas lietas.

2 0 atbildēt
Davaj tauta! Nelasam zinjas, lasam spokus!!!
2 0 atbildēt
Un jaa nav svarigs raksts, ir svarigas reklamas, kas padara bagaatu kaadu.
2 0 atbildēt
Mazliet kauns palika, gribēju noskūties. Pārdomāju. emotion
0 0 atbildēt

Visnekvalitatīvākās ziņas.

0 0 atbildēt