local-stats-pixel fb-conv-api

Visi viņas skolēni sarīkoja viņai vienreizēju atvadu ballīti!14

514 1

Šis izcilais stāsts mani atstāja ar asarām acīs, ticu, ka pasaulē vēl joprojām ir daudz šādu superīgu cilvēku!!!

Mrs.. Fleksere ir mīlēta skolotāja, šajā darbā viņa ir pavadījusi lielāko daļu no sava mūža, respektīvi, 41 gadu viņi ir mācījusi pirmās klasītes!

Kad viņa paziņoja par savu aiziešanu no skolas un došanos pensijā, viņas studenti, tagadējie un iepriekšējie, uztaisīja viņai vienreizēju atvadu ballīti, lai pateiktos viņai par dotajām zināšanām un palīdzību šo gadu laikā. Studenti viņai vēlējās parādīt cik tomēr viņa viņiem ir bijusi svarīga tajā dzīves periodā!



514 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Tas pierāda,cik skolotājam ir liela nozīme bērnu dzīvēs.emotion
28 0 atbildēt

Starp citu, skolotājs ir  viena no svarīgākajām atslēgām uz zināšanām. Man no pamatskolas laikiem palikuši divi spilgti piemēri - patiešām riebīga ķīmijas skolotāja, kas  bija absolūta egoiste un zīmēšanas skolotājs, kuram patika tas, ko viņš dara. Rezultāts, neesmu sapratusi nevienu ķīmijas vielu, taču zīmēju, lai gan talanta man īpaši nekāda nav, ar prieku un daru to labi. Protams, to ir ietekmējusi mana attieksme pret konkrēto priekšmetu, bet manu attieksmi pret priekšmetu veidoja skolotāja attieksme pret mani. Loģiski, ka brīvajā laikā zīmēšu, ja skolotājs norāda uz kļūdām un pamāca, līdz rezultāts ir labs. Pieņemu, ka ķīmiijas drausmīgajai situācijai nāca arī klāt pusaudža spītība-, bet, ja zubroties rezulāts ir knapi viduvējs un māca vien ķīmijas talantus,pārējos atstāj novārtā,  jēgas zubrīšanai diži nebija. emotion Stāsta morāle- cieniet skolotājus, kuri patiešām cenšas kaut ko iemācīt! emotion

16 0 atbildēt

ah, tagad vina ir mana milaka skolotaja.emotion

6 0 atbildēt
Cik mīļi. Nedaudz atgādina manu zīmēšanas skolotāju, pie kuras pavadu kādas padsmit stundas nedēļā, pateicoties viņai man ir daud labu atmiņu un arī viena ļoti slikta, bet tas jau ir cits stāsts. Kā skolotāja ļoti laba un iedvesmo mācīties..
5 0 atbildēt

Ja vien šādu skolotāju būtu vairāk... 

Lai cik dīvaini neliktos, bet viena no visforšākajām skolotājām, kāda man jebkad ir bijusi, bija matemātikas skolotāja profenes laikā. 

4 0 atbildēt

Nav vārdu emotion!

2 0 atbildēt
Man patika mana sākumskolas skolotāja. Tiešām bija kā eņģelis- sirsnīga, laba, gādīga, jauka, mīļa, vienmēr uzklausīja un palīdzēja!
1 0 atbildēt

paaisgad kad mes beidzam 4.klasi musu klase ari uztaisija taka atvadu balliti un uzdavinaja davanu manas sliktas atminas del neatceros ko,bet togad vina ari gaja pensija.

1 0 atbildēt

tava mate ir stulba

1 4 atbildēt

Galīgs stulbums

2 12 atbildēt