local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis iebaro draudzenes meitai pienu ar kokaīnu.10

165 0

37 gadus vecs vīrietis Zviedrijas pilsētā Hūrā ir saņēmis cietumsodu par kokaīna pievienošanu savas civilsievas meitas glāzē. Vīrietis, kuram pašam kokaīns bija gan asinīs, gan noglabāts garāžā kaimiņu apgabalā, noliedz, ka būtu ''padarījis pameitas pienu nedaudz uzjautrinošāku''. 14 gadus vecā meitene tobrīd ar vīrieti atradās vienatnē - tikko ievākusies ģimenē- un vīrietis gatavoja vakariņas. Viņa iedzēra malku piena un viņai likās, ka tas garšo jocīgi. Meitene pienu izlēja izlietnē un ieraudzīja kaut ko, kas atgādināja saberztu tableti. Viņa par notikušo ziņoja policijai kopā ar savu bioloģisko tēvu. Zviedrijas Nacionālā ekspertīžu centra analīzes uzrādīja, ka pienā atradies kokaīns un krietna daļa sastāvdaļu no pretsāpju līdzekļiem. Patēvs šo izskaidro kā ''nejauku paradumu'', ka viņš parasti dzerot pienu pa taisno no iepakojuma un tādā veidā narkotikas būtu varējušas nokļūt pienā. Viņš notiesāts uz 3 mēnešiem cietumā par vardarbības mēģinājumu un narkotisko vielu aprites pārkāpumiem. Un tad man ir viens jautājums - kāda velna pēc? Kāpēc viņš to darīja? Jo es neticu versijai par cūcīgo no paciņas dzerošo patēvu, kurš ierijis savas tabletes, sašņaucies un tūlīt, tūlīt pēc tam skrien uz virtuvi dzert pienu un spļauj vai pusmalku atpakaļ. Izskatās, jau ka gribēja ''izslēgt'' to bērnu un godīgi es tā reāli te redzu tikai vienu mērķi - pēc tam izvarot. Te nu aiziet marasms Zviedrijas sistēmā, bērnam jāpaliek tādā ģimenē, vecis pazudīs tikai uz 3 mēnešiem, mātei arī noteikti ir problēmas, jo neviena sevi cienoša sieviete bez atkarībām (da labi, cigaretes un glāze vīna (VIENA) sestdienās pie vakariņām neskaitās, tas debilu nepadara), neievāksies kopā ar narkomānu, to nemanot, un it sevišķi nevilks tādās mājās savu bērnu. Un tad pēc 3 mēnešiem šis atgriežas un sāks atriebties. Otra versija - skuķis izmanto to, ka viņai visticamāk ticēs, zina, ka patēvs lieto, zina kur šis mājās slēpj. Patēvs viņai riebjas, grib tikt vaļā, uzrīko mazo scēnu un vīrietis neko nevar izdarīt. Ir dzirdēts, ka šādi esot iegāzts viens patēvs par uzmākšanos un saņēmis 55 gadus cietumā. Pēc 10 gadiem jau pieaugusī pameita izstāstījusi patiesību un pati saņēmusi cietumsodu, bet patēvs atbrīvots ar smuku kompensāciju. Taču tas tiešām ir izņēmums.

165 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Izklausās drīzāk pēc padevušos plāna, lai atbrīvotos no nepatīkama patēva
3 0 atbildēt
Man jau liekas pati pameita šito visu sarīkoja. Patēvs mēdz iepūst prieku garažā- a kam tāds patēvs. Musdienās TOČ japierāda viss ,jo nav jau to raganu medību laiki. Kad pateica "tu esi ragana" un visi skrēja tev pakaļ ar lāpām. Varnūt tai meičai pašai tarakāni galvā un salasījusies internetā ,kā iegāst.
3 0 atbildēt

Ar meiteni tikai sakritība, ja jau tā ir pameita tad (kura nesen ieradusies) vņš ir precējies ar viņas māti - kura iespējams ir labi nodrošināta un viņš vienkārši centās atbrīvoties no sievas liekot viņai pārdozēt. Arī izplatīts variants...  kurš neizsauktu aizdomas.

3 2 atbildēt
Pilnīgi piekrītu tavai versijai..!
0 0 atbildēt
A ka viņi zināja kas ir pienā, ja viņa pienu izlēja izlietne?
1 1 atbildēt

Bad daddy

0 0 atbildēt