local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrieša dzīve nemaz nemainās pēc precībām48

967 2

Gan sievietes, gan vīrieši gaida gandrīz vienu un to pašu no precībām. Vīrieši domā, ka nekam nevajag mainīties attiecībās ar sievieti, bet sievietes uzskata vīriešiem vajadzētu mainīties, tikai sanāk kaut kā otrādi. Sievietes izmainās, bet vīrieši paliek gandrīz tādi paši, ja vien neskaita, ka nomainās draugu loks, izklaides, un viss pārējais, kas iepriekš šķita kā konstante no fizikas grāmatas un ka tas ir iegravēts akmenī, lai ari nākamās paaudzes zinātu par to kā ir bijis. Tā vietā nākamās paaudzes saņems fraktāļu ģeometriju un tamborējumus par kopīgo dzīvi, kuros nebūs ne miņas no uzrakstiem "Es biju šeit" uz neandertālieša alas sienām. Tikai nepadomājiet, ka tas kaut kādā veidā tiek piespiests. Tā ir pārsteidzošā laulību maģija, kur nepaspēsi ne acis pamirkšķināt kā jau atradīsies uz fotogrāfijas ar bērnu dzemdību namā un bērnudārza izlaidumā. Pēkšņi konstatēsi, ka vairs nevari pieliekties, jo vēders traucē. Lūk tad tu sajutīsi sekas dzīvei, kādu neizdzēšamu nospiedumu tā ir atstājusi.

967 2 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Precēts tulit jau 4 gadus - dzīve iet tik uz augšu! Un ja reiz precējies un veidoji ģimeni, tu taču dari to ar domu lai ar viņiem pavaditu savu laiku kopā. Par ģimenes auto nepiekritišu pašam bmw sedans. Alga tiek lietota kopīgām interesēm. Gūltā mazak vietas jo berni grib pie mums, bet mēs tācu kad mazi bijām ari gribejam pie vecakiem emotion Ēst es taisu (jo man patīk gatavot). Ja man jazaudē no dzīves brīvdienu tusēšanās un dzeršana - esmu ar mieru, jo daro ko vērtīgāku  emotion  un iedzert var tak mājās!  emotion 

95 1 atbildēt

Šeit drīzāk jāraksta Vecpuisis vs Ģimene, jo laulība jau ir tikai papīrs kas dod juridisko drošību un kārtību. Man mājās viss ir vienkārši. Ja dēlam pērku kinderolu, pērku gan vīram gan sev. Nu un, ka esam pieauguši. Atnāk vīrabrālis arī dabū kinderolu. emotion Nu ir forši viņas atritināt. Tā daru ar prakstiski visu, pat televizora laiku un vannā iešanu. Neviens nejūtas atdalīts vai mazāk mīlēts. Tētis ar mammu arī ir cilvēki kam konfetes garšo, mammai ar tēti arī jāiet pastaigāties laukā, vai jānoskatās ar tēti filma kopā. No sākuma vīrs skatījās uz mani kā bišķi jocīgu, tagat pats tā dara....un ja kas šī metode deva vēlvienu rezultātu - viņš neredz dēlu kā traucēkli, un mani kā trako kura visu laiku velta tikai bērnam.  No sievietes atkarīgs ir daudz kas - vispirms jau mājas atmosfēra. Ja māk plānot savu laiku visu var paspēt un vēl ar draudzenēm pavazātes. emotion Ko sēsi to pļausi. Pat tagat vīram roka neceļas pa kluso sev vienam kaut ko nopirkt. emotion zina ka es tā nedaru. Nopērk sev kauko pa 5 e dod gan man gan dēlam katram 5, lai visiem godīgi. Jā no sākuma nebija viegli, bet kad vīrietis sāk uzticēties un cienīt, galvenais pašai nekļūt par zāģi, un ģimenes dzīve būs forša.

emotion

69 0 atbildēt

Patīk kā vecpuiši čīkst, ka precības un saistības ir dzīves beigas.  emotion 

33 0 atbildēt
Tikai ģimenē tu saproti, ka tev nav nekà dārgāka par viņiem emotion.
28 0 atbildēt

Raksts, manuprāt, ir ne tik daudz par dzīvi pirms un pēc laulībām, cik par dzīvi pirms un pēc bērniem. 

24 0 atbildēt

Viela pārdomām. emotion 

23 0 atbildēt

Man ir daudz precētu draugu, kuriem ir vairāk vai mazāk stabila dzīve, tomēr pats nevaru iedomāties kādreiz apprecēties. Uzskatu, ka vīrietim nepieciešama sieviete kā dzīves skolotāja un vadlīnija, tāpēc vienmēr ir sanācis, ka esmu atradis tādas sievietes, no kurām esmu mācījies un apguvis tās jomas, kurās sieviete ir ļoti spēcīga - augsta stresa noturība, 10000000 veidu manipulācijas (vainas apziņa, salīdzināšana, iebaidīšana, uzpirkšana u.c.), viltība, racionāls aprēķins, abstraktā domāšana „sieviešu loģika" u.c. jomas. Kopdzīve ar „stipru sievieti" ir kā apziņa - istabā ir indīga čūska, kas nav redzama, bet noteikti uzbruks, tikai nezinu, kurā mirklī. Vislielākā dāvana vīrietim ir sieviete, kura izmanto katru vīrieša kļūdu, lai uzbruktu, vājību, lai sāpinātu, cerību, lai to samītu, jūtas, lai tās publiski izsmietu, panākumus, lai tos noniecinātu. Kopā ar tādu sievieti vīrietis caur puņķiem un asarām ir spiests izdzīvot un audzēt sevī kārtīgu „armatūras" stieni, kas nelocīsies dzīves vējos. Diemžēl ofciāla laulība šādā savienībā nav iespējama, jo sieviete vīru nekavējoties finansiāli iznīcinās, arī bērniem nav vietas, jo viņu psihe tiks neatgriezeniski traumēta, dzīvojot nepārtrauktā kara stāvoklī.

24 2 atbildēt
Apbrīnoju aprakstu rakstītāja pacietību. Tādu muldoņu sen nebiju lasījusi
20 0 atbildēt

Tapēc arī negribu precēties. emotion 

18 2 atbildēt

@Aptauja: Vai vīrietim precības ir dzīves beigas?

Cits variants: Precības ir normāla vīrietības sastāvdaļa.

13 0 atbildēt

11. vismaz var atgriezties bērnībā!

11 0 atbildēt

Vienas dzīves beigas un otras dzīves sākums!

Labāk jau dzīvot to pirmo dzīvi!

9 0 atbildēt

nezinu. aprecējos 21 gadu vecumā. 

8 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vīrietim precības ir dzīves beigas?

Cits variants: Atšķirībā cik viņam gadu....

8 0 atbildēt

kaut kas jau mainās abiem diviem un to tak pirms precībām katram pie sevis vajadzētu nospriest, vai tam ir gatavs un izsvērt visus par un pret, lai pēc tam nav jāžēlojas

8 0 atbildēt

precējies neesmu,nav arī īsti vēlēšanās,attiecības parsti ir ilglaicīgas un nopietnas,toties nav jāšķirās un nav problēmu ,kur pēc tam bērnus likt ...neesmu piesiets mājai,braucu gan ar ģimenes auto,ar nieka 260 lopiem zem pārsega,bet vizuāli liels ,ģimenes vagons,toties visi precētie draugi izmanto,kad kaut kas jāatved..

6 0 atbildēt

 emotion 

6 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vīrietim precības ir dzīves beigas?

Cits variants: Sieva nelauj atbildet ja!

6 0 atbildēt

tikai mudaks un luzeris sievai atdod savu algu. 

6 0 atbildēt

Rakstu laikam taisijis vai nu jauns vīrietis vai nu  emotion ... Katrs ( lielākā daļa) reiz apprecas... Nu ko 60 gados arī taisisi ballītes? Par sporta spēlēm var vienoties un ne tikai mājās teļļukā lūrēt bet aiziet ar. 

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »