local-stats-pixel fb-conv-api

Viņu gribēja pazemot, BET internets izdarīja šo!147

3710 9

Tvitera sensācija ir atradies !! Internets atkal ir klāt brīdī, kad jādara labas lietas. Tas viss sākās tāpat kā visi citi interneta stāsti - ar fotogrāfiju. Kāds ievietoja šī puiša foto interneta vietnē 4chan. Vietā, kur cilvēki pilnīgi anonīmi ievieto, komentē un dalās ar bildēm.

Ieraksts pie foto bija šāds: "Pamanīju šo eksemplāru dejojot iepriekšējā nedēļā. Viņš pārstāja, kad redzēja, ka smejamies. " Vispirms .. eksemplārs? NOPIETNI?? Kāpēc vajag tik pazemojoši . . .

3710 9 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 147

0/2000
Ļoti pozitīvs raksts. emotion Vismaz cilvēkos vēl ir kaut kas labs...
237 0 atbildēt

Cilvēki mēdz būt arī cilvēki. Skaisti emotion

115 0 atbildēt

Kad pirmo reizi ieraudzīju Twitterī ierakstu ar tām bildēm un tikai to bilžu publicētāja komentāru, traki sadusmojos. Mēs katrs esam pelnījuši iztrakoties, atpūsties, neraugoties uz mūsu ķermeņa formu, vecumu, "krutuma" līmeni utt. Pieņem citus un neapsmej, jo karma pastāv. 

63 0 atbildēt
Nedod Dievs, Tev meitēn kādreiz vielmaiņa noiet pa grunti. Redzēsim kādu dziesmu Tu tad dziedātu.
58 0 atbildēt

Es gribēšu uz ielas iedzert aliņu,bet tad nokaunēšos no drošības policijas.Kāds mani nobildēs,tad visi netā kauninās drošības policiju un sarīkos man super dzerstiņuemotion.Bet ja nopietni raksts ir -kaut kas labs-šodien,Brīnos ka tādas cacas atsaucās.Cerams būs bildes no pārtija.+

45 0 atbildēt

Re cik daudz cilvēku ir laipni un labsirdīgi. Paldies par labo ziņu! ++

39 0 atbildēt

faith in humanity restored

32 0 atbildēt
Jauki nu voņam būs ballīte ar Pharellu W
29 0 atbildēt

ej uzkod, savaadaak uzvedies kaa cuuka, kad esi izsalkusi

26 0 atbildēt

Pretīgi paliek tas, ka viņš ir cilvēks, bet laikam ne Tu. Kāda starpība, resns, tievs garš vai īss- cilvēks ir un būs cilvēks. Kas ar Jums notiek cilvēki, dzīvē komunicējat tikai ar 60-90-60 un pārējie ir slimi un nekam nederīgi?

17 0 atbildēt

Wow! Es pat aprudājos

16 0 atbildēt

Negribu būt heiteris rakstam,bet šis stāsts jau ir izskanējis sen kā un tagad autors plūc plusus no jauna.Es neatceros oriģinālraksta nosaukumu un nemeklēšu pa visu spoki.lv vēsturi,lai to atrastu,bet apmēram tajos datumos ,kuros iznāca attēla redzamie twittera posti,iznāca oriģinālraksts.

Varat kāds to darīt un moš atradīsiet.

Tā kā tie ir sveši lauri,nedošu plusu,bet mīnusu ar nespiedīšu.

17 3 atbildēt

ASV ir lielāka GMO lielvalsts, pat ēdot normāli tu sačakarē savu vielmaiņu. Katra nākošā paaudze būs ar sačakarētu vielmaiņu. Tā kā ASV noslēdza brīvo tirdzniecības līgumu ar Eiropu, tad drīz tik tiešām mums būs GMO pieplūdums un diemžēl produktu saturā tas nebūs jānorāda. Ar to nāksies saskarties arī Eiropai

11 1 atbildēt

Vai turpinājums arī šim būs, no ballītes? emotion

10 0 atbildēt

asaru nobirdināju emotion

8 0 atbildēt

 Nekad nesapratīšu cilvēkus, kuri ir spējīgi smieties par citu drosmi.. Tā sagraut cilvēku ar tik stulbām izdarībām... Un tas noteikti nav vien.īgais gadījums...

8 0 atbildēt
Tas kurš ielika mīnusu ir cilvēks kurš izsmēja viņu.
8 0 atbildēt
Es ceru ka tad puisis kas ievietoja tās bildes kārtīgi norausies
6 0 atbildēt

bēdīgi noskatīties. cilvēks cenšas izpriecāties bet par viņu smejas. un ne visiem ir tik laba vielmaiņa un nervi lai viņš būtu tievs. Nav viegli tā dzīvot kad par kādu smejas kad tu neesi tik tievs kā citi. Es zinu pats kā ir būt atstumtjam. Jūs visi lielie runātāji iedomājaties sevi viņa vietā. Vai iedomājaties ja jūs visus pēkšņi sāktu apsmiet par to, ka jūs esat tievi. Tas ar nebūtu tik viegli

5 0 atbildēt

Super pozitīvi! emotion Kādam necilvēkam ir jābūt,lai liktu bildes, ar domu pasmieties? Laikam jau smadzenēs pietrūks kāds komponents.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »