local-stats-pixel fb-conv-api

Viņš skolā BIJA izsmiekla objekts!53

1706 7

Stāsts par kādu puisi kuru skolā un uz ielas pazemoja, jo viņš bija resns... emotion

1706 7 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Prasās raksti, kur apnīk būt tievam un kļūst resns! emotion

110 5 atbildēt

Tevi saukā par resnu un neglītu, bet ko tur... Tu kļūsti par modeli! Laikam atriebība nemēdz būt saldāka! 

95 0 atbildēt

malacis, tomēr nevajag cilvēkus vērtēt tikai pēc izskata

72 0 atbildēt

Tagad izskatās daudz jaunāks :)

11 0 atbildēt

šitie atgadijumi vienmēr prikolo, kā notiek ar cilvēkiem. Bērnībā tevi sauc tur par neglitu, resnu utt, skolas caciņas par tevi ņirgājas, Tad visi pieaug, un tu kļusti zolīds un veiksmīgs cilvēks, tie kas tevi apsmeja ir kautkādi nodzerušies neveisminieki kas neko vairāk par sabiedriskā biļeti nevar atļauties, un caciņas kas tevi uzskatija par neglītu pašas kļuvušas ka nesimpatiskas lauķes ar lieko svaru. emotion Lai gan ar mani tā nav gadijies bet es esmu novērojis ko līdzigu proti kā mainās tie tusētāji un populārie.. Pašam tādi zināmi ir, skolas laika: yee balites yolo utt,  laizās ar visām pēc kārtas nepalaiž garam nevienu tusiņu utt. Es taj laikā 15..16 gados 5 dienu vakarā aizgāju uz garažu paķimerēt rolleri. (kas starpcitu labāk pat, jo tajā vecumā , meitenes vairāk piesaista kopts košas krāsas rolleris, nekā mazgadīgs  alkāns uz gridas, Tas tā ja saktos krānu staipišana par to kas labāks emotion ) Anyway Parast bija  bieži šie jautājumi: kapēc neballējies, kapēc nedzer, tas tak kruti davaj nāc ar mums, vienmer atteicu un teicu ka tas ir stulbi un jēgas nekadas nav. Tag pastoties uz viņiem, kur viņi tikuši ? Bezdarbnieki, kam vaditāja apliecibas vietā ir e talons, dzivo kojās vai noplukušā dzivoklīti ar citiem tādiem ballišu zvēriem un vienīgais ko dzivē prot ir atšķirt alkohola markas.

10 0 atbildēt

Šeit atkal pastrādāja gribasspēks. emotion

9 0 atbildēt

vislielākā problēma šados gadijumos ir apkārtējo attieksme. gribasspēks ir viens bet ja apkārtējie to vien dara kā ņirgājas tad nu rezultāts būs grūti sasniedzams. respekts džekam ka sāka pa nakti skriet jo tā vismaz iesāka un pēc tam jau kad ir labs sākums ir viegli.

 

katrā ziņā visu cieņu šim puisim emotion

7 0 atbildēt

Beidzot ir kāds, kurš nevis sūdzās un graizās par to, ka viņu apsaukā, bet ņem un dara. Un beigās pat kļūst par modeli un ''iegriež''  visiem apsaukātājiem.emotion

6 0 atbildēt
Kaitina tie kretīni, kuriem nav neko citu darīt kā pazemot tos "sliktakos" paši smird pēc tabakas un alkohola, bet nē jāsaka, ka resnie smird. Man arī bija tāda problēma, nespēju to izturēt un ķēros klāt radikāliem līdzekļiem. Nometu 25kg, bet tomēr Tagad bieži zaudēju apziņu un pēdējā laikā pat man balanss ir uz 0. Nu ko, par vienu resni mazāk, bet līdz ar to arī par vienu normālu cilvēku mazāk.
6 0 atbildēt
Ar gribasspeeku var paveikt visu. emotion
6 0 atbildēt

MALACIS!!!!! Apsaukātāji drošvien aptaukojušies buhhā apkārt un ieraugot šo rakstu iscep brūno draugu biksēs emotion

3 0 atbildēt

UK jau katram otrajam būtu jānomet svars....mazāk sēdētu McDonaldos, neko nevajadzētu nomest

3 0 atbildēt

Nu bet ja viņu neapsaukātu un nepazemotu, viņš būtu saņēmies un mainījies? Visam savs mērs, bet nu šajā gadījumā, gandrīz vai labi ka viņu apsaukāja, viņš saprata, ka tā nav pareizi un izdarīja to ko vajadzēja. 

3 0 atbildēt

Visi kas dirš par resnuma gēnu, aizbrauciet uz Indiju, neesmu redzējis tur resnus iedzīvotājus nabadzīgajā rajonā!!!

2 0 atbildēt

Es ko arī cenšos darīt, nesanāk. Vienmēr kaut kas neļauj man notievēt. Uz ielas  man piesienās par to, ka esmu resns. Skolā saukā tādos vārdos kurus negribu atkārtot. Cilvēki vērtē kādu pēc izskata :( nožēlojami. Laikam visiem zems intelektuāla līmenis.

2 0 atbildēt

Hmmm....ja es saņemtos, tad arī kļūtu par modeli? emotion

1 0 atbildēt

Man patīk viņa brilles tik seksīga emotion

1 0 atbildēt
Un otrpus ekrānam sēž krokodils.
1 0 atbildēt
Tas ir tikai tad ja paveucas un cilvēks ir kaut cik stiprs. Kautkas cilvēkā noiet greizi un viņš uztaisa pašnāvību. Tad tas noteikti nebūtu pakalpojums.
1 0 atbildēt
Malacis kabacis!
1 0 atbildēt