local-stats-pixel fb-conv-api

Viņš pelnija lielas naudas summas, bet ar to vēl bija par maz.5

34 11

Džo mēdza uzdzīvot ar draugiem vietējajos bāros, kazino, klubiņos kā arī spēļu zālēs.Spēļu zālēs Džo nereti uzvarēja smukas naudas summiņas, līdz ar to, viņam bija iekrājies skaists kapitāls.

Kādu dienu, Džo kārtējo reizi devās mājup priecīgu prātu, jo bija uzvarējis desmit tūkstošus.Kad Džo piegāja pie kioska, viņš ilgi prātoja, ņemt/neņemt biļeti, un vai kasīt to nost vai nē.... .Galu galā Džo pieņēma pozitīvu lēmumu nopērkot loterijas biļeti.

Džo nogāja nostāk no kioska un nokasīja savu biļeti, un ticiet vai nē, bet viņš vinnēja veselus simts tūkstošus un protams.. protams no laimes vai lidoja.Džo priecīgs saņēma naudas summu un devās uz priekšu (mājup).Džo no laimes bija starā, bet kaut kas darīja viņu neomulīgu.. Kaut kas tāds, kas visu laiku spaidija sirdi un neļāva justies droši.Dodoties mājup, kāds viņam sekoja, viņš gan nenoprata, kurš tieši.Ienākot pagalmā, Džo pamanīja savā logā gaismas, Džo ilgi nedomādams devās augšup pa liftu.Uznākot augšup, Džo piesardzīgi lavījās pie durvīm, jo dzīvoja viens, līdz ar to tāda varbūtība kā sievas atgriešānās no darba, vai arī drauga būšana mājās pārsteiguma pēc bija izslēgta.Džo nedroši pieklauvēja pie durvīm, bet ne ziņas ne miņas.Uzmanīgi atvērdams durvis, viņš iesoļoja dzīvoklī... Hmm, kaut kas bija aizdomīgi.Pēkšņi, viņam negaidot, no mugurpuses izleca bars smaidīgu cilvēku.Džo šos cilvēkus nepazina, arī viņi apjuka, bet pārsteiguma metode šinī gadījumā lika Džo sirdij apstāties, un viņš mira.Cilvēki visapkārt bija apjukuši, neviens nezināja ko ķert, ko grābt.Galu galā Džo tika izvilkta nauda lielās summās, kā arī izrādijās, ka viņš sajaucis adresi... Lūk tādi tie prieka pavērsieni.

34 11 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Kopš kura laika kisoskos tur tādu naudu?!?Un kā,pie velna,var sajaukt dzīvokli?!?!emotion

7 0 atbildēt

Autora niks izsaka visu emotion

3 0 atbildēt

what

0 0 atbildēt

Nuu... Kritizēt var, ne jau es izdomāju šo stāstu emotion 

0 0 atbildēt
'Uzvarējis desmit tūkstošus'?? Vai arī tomēr vinnējis labāk būtu???
0 0 atbildēt