local-stats-pixel fb-conv-api

Viņš pārgulēja ar 400 meitenēm, un tagad apgalvo, ka viņam ir apnicis sekss14

43 7

Tvitera slavenība apgalvo, ka viņš ir pārgulējis ar vairāk nekā 400 sievietēm, taču šie “iekarojumi” ir sabojājuši viņa dzīvi, jo tagad viņam sekss ir apnicis.

22 gadus vecais Benijs Džeimss nepārtraukti publicē piedauzīgus paziņojumus, ko lasa 90 000 sekotāju, bet viņš pretī saņem neskaitāmus selfijus jeb pašbildes no ļoti pieticīgi ģērbtām sievietēm, kas viņu vēlas satikt.

Tagad puisis apgalvo, ka pārāk aktīvās mīlas dzīves dēļ viņam ir apnicis satikties, tāpēc viņš nespēj atrast meiteni, ar kuru veidot nopietnas attiecības.

Džeimss apgalvo, ka sievietes viņu vēlas tikai seksa dēļ, turklāt viņš nespēj nodoties gultas priekiem, ja vienreiz jau ir gulējis ar konkrēto meiteni.

Bieži vien uzsāktās attiecības beidzas tajā pašā dienā, bet ar vienu meiteni viņš ir bijis kopā veselu nedēļu.

Viņš stāsta, ka vēlas uzsākt nopietnas attiecības un veidot ģimeni, taču ir tik ļoti pieradis pie pārgulēšanas, ka pēc seksa meitenes vairs nešķiet pievilcīgas.

43 7 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Beidzot sapartis, ka ir gejs. emotion 

23 0 atbildēt

Šādi jau katrs bomzis var stāstīt, ka gulējis ar Pamelu Andersoni, īsts džentelmenis nelielās ar saviem gultas nakts piedzīvojumiem..   emotion 

10 0 atbildēt

Cerams, ka atradīs tādu, kura viņu kārtīgi pievils, piekrāps un liks viņam ciest. Liekiet kautvai milijons mīnusus, bet cilvēka ķermenis nav domāts sabiedriskai lietošanai.

6 0 atbildēt

Kāda traģēdija! Taisni asaras sasprāga acīs. Pārāk salds purniņš. Maybe, ja uzmau*tu maisu galvā, varētu uztvert kā "seksa objektu"... LOL

3 0 atbildēt

priekš viņa ir paredzēta õmammas gudrība:

  omamma mazmeitiņai stāsta: meitiņ, dzīvē ir jābūt tikai vienai, lielai un īstai mīlestībai!

  mazmeita: õmīt, bet vai Tev tāda ir?

õmamma: jā, jūrnieki....

3 0 atbildēt

kaut kā vienalga.. bet nopietni, viņš? tvitera slavenība? emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt