local-stats-pixel fb-conv-api

Viņi izdzīvoja pēc aborta36

693 2

7 stāsti par cilvēkiem, kuri izdzīvoja pēc aborta veikšanas

693 2 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Tāpēc puiši un meitenes lietojiet prezervatīvus, kad pīšaties, lai nebūtu jāveic aborti dēļ nevēlamas grūtniecības, jo gan kontracepcijas tabletes, gan aborts ir slikts sieviešu reproduktīvajiem orgāniem un hormoniem. emotion

67 4 atbildēt

ja esi vecāks par 15 gadiem, tad man tiešām žēl, cik neizglītota jaunatne ir palikusi. sālsskābe un sālsūdens ir divas pilnīgi dažādas lietas, nemaz nerunājot par koncentrētu sālskābi. nevis vēderā, bet dzemdē augļa ūdenī tiek ievadīts sālsūdens. labāk nevajag tulkot tekstus, no kuriem nav ne mazākās sajēgas.

61 2 atbildēt

No vienas puses saprotu to cilvēku, kas cenšas panākt abortu aizliegumu, bet no otras puses - ja bērnam ir diagnosticēts Dauna sindroms? Ja grūtniecība iestājusies izvarošanas rezultātā??? 

49 0 atbildēt

7. mēnešos, tas nav aborts, bet gan patiesa slepkavība. 

33 1 atbildēt
Kas tad tie par dīvainiem abortiem,ja auglis procesa laikā netiek izņemts no mātes organisma..? Khem. ;/ :D
21 0 atbildēt

labs rakstiņš!!!

16 1 atbildēt

Bija tāda filma- "Mēmais kliedziens", kur bija parādīts aborts- kā mazais bērniņš mātes vēderā cenšas izbēgt no ārsta instrumentiem, kā viņu nogalina un sagriež gabalos. Ja kāds pēc tās filmas noskatīšanās spēj aiziet uz abortu- tad viņam ir akmens sirds un čuguna pauris.

16 2 atbildēt

Tie gan ir vēli aborti, parasti normāli aborti tiek veikti 8-14-tajā nedēļā.

13 2 atbildēt

Interesanti zināt ko visu grūtniecības laiku domā šīs personas, ja pie pašām beigām uztaisa abortu. Gribu, gribu bērniņu un pie beigam izdomā ka nu i priekškam? emotion

6 0 atbildēt

Jautājums par abortu ētiski ir sarežģīts un pretrunīgs. Manuprāt, abortiem jābūt legāliem tam piemērotos laikos. Pirmkārt jau gadījumā ja diagnosticētas smagas saslimšanas. Kāpēc tam bērnam jācieš visu savu dzīvi? Pie tam, ja aborti ir legāli un tos var veikt pie sertificētiem speciālistiem, tad nebūs vajadzības tos veikt ar tādām metodēm, kas apdraud arī mātes dzīvību.

3 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ja izvēle ir kritusi par aborta taisīšanu, manuprāt, ir nepareizi nosodīt šādu rīcību. Protams, ievērjot saprāta robežas, t.i., ka auglis ir tikai pašā sākuma stadijā. Minēšu tikai vienu piemēru.. Ja meitenei ir 15 gadi, viņa tiek izvarota un paliek stāvoklī, kāda ir iespēja, ka, bērnam piedzimstot, viņa tam spēs dot mātes mīlestību? Domāju, ka neviens bērns nevēlētos augt ar mammu, kura uz tevi nespēj pat paskatīties.

Vēl ko gribēju piebilst.. Ja grūtniecība tiek atklāta laicīgi, un vecāki zina, ka par bērnu nespēs parūpēties, vai ir citi aspekti šādai rīcībai (smaga ģenētiska slimība, piemēram), tad abortu uztaisīt, manuprāt, ir daudz humānāk, nekā atdot bērnu namam.

Tas ir mans subjektīvais viedoklis, bet tomēr nekas nav tikai melns vai balts. Ir daudz un dažādu iemeslu, kāpēc tiek veikta šāda izvēle. Mēs neviens nezinām, kas ar mums notiks nākošajā dienā. Būsim saprotoši!

0 0 atbildēt

Antīkas aborta metodes, tādas ,cik dzirdēts, tagad ,šķiet, pat vairs nepastāv. Aborts -koks ar diviem galiem, bet es tajā saskatu vairāk izdevīgumu nekā kaut ko sliktu,jo ir dažādas situācijas, dažādi cilvēki ,ne visi alkst kļūt par vecākiem ,bet gadās jau visādi ,tad aborts ir tīri laba opcija,ja nevēlies sīko, atdot bērnu namā ,tas ir, man šķiet, ka  pat vēl cietsirdīgāk, izmet kā atkritumu ,nevajadzīgu krāmu.

0 0 atbildēt

Nu īstenībā, ja aizliegtu abortus, tad arvien vairāk visādās pakšķu "klīnikās" notiktu nelegāli aborti, arī tie briesmīgie ar sālsūdeni, kā arī tie, kad jauglis au ir pāri tām 12 nedēļām.

0 0 atbildēt

Slikti paliek vien lasot.

0 0 atbildēt

Šausmas, nabaga cilvēki. Degradētā jaunatne, nu.. Kur šitā var, ar sālsskābēm un sālsūdeņiem un adatām?  emotion Tak tiešām ir tik grūti izsagāties? :@

0 0 atbildēt

1. fonā xbox pults :D

0 3 atbildēt