local-stats-pixel fb-conv-api

Viņa pārtiek tikai no čipsiem!45

1082 9

Meitene kura nespēj ieēst neko citu izņemot čipsus. Ievērtē, kā pa spīti ēdienam viņas svars nav pieaudzis!

1082 9 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Pēc pāris gadiem atstieps kātus no sirds aptaukošanās, pat bez liekā svara, tā ir reāla problēma, viņai tur iekšā viss ķermenis drīz aizķeps. 

125 1 atbildēt

Kārtējā kurai viss ir tikai galvā.Gan jau vecāki bērnībā viņai spieda ēst dārzeņus un augļus, un neļāva ēst junk foodu, līdz ar to smadzenes tā saspītējās, ka pat ķermenis tam notic. :/ Un par to, ka neuzresnē, vnk laba vielmaiņa tas arī viss, nav jau vienīgā tāda uz pasaules, kas var ēst ko grib un nepiņemties svarā.

57 0 atbildēt

Viņai ar grimu ir ļoti veiksmīgi nomaskēta briesmīga āda. Ja man vaicātu, cik šai meitenei gadu, es teiktu - ap 30. Pareizi ievastar lietotājs komentē - ne jau liekais svars tikai norāda uz neveselīgu ķermeni. Iekšas drīz vien būs beigtas un pirmais, kas uz to norāda - neveselīga āda.

Ja meitenei nogrieztu visu junk food un atstātu dažas dienas bez ēdiena, tad dārzeņus lakotu iekšā ka neliekas :)

34 0 atbildēt

Es būtu laimīgs, ja ēstu ko gribētu un nepaliktu resns :D 

27 0 atbildēt

Varēji konkrētāku virsrakstu piemēram ''Viņa ēd tikai neveselīgu pārtiku'', jo cik sapratu čipši nav vienīgais ko viņa ēd. emotion

18 0 atbildēt
I avatarsI

Metusi pret sienu ēdienu... nu piedodiet, vecāki ir debīli, ja kaut ko tādu uzaudzinājuši.

17 0 atbildēt

Resnums ne tuvu nav vienīgā problēm par ko uztraukties, ēdot tikai "ķīmisko" pārtiku. Jūs paskatieties uz viņu, viņai ir TIKAI 21 gads, bet izskatās uz visiem 35 kā minimums. emotion Un ņemot vērā to, ka viņai ir TIKAI 21, pagaidām vēl ir pāragri lielīties, ka neaptaukojas. Acīm redzot viņai PAGAIDĀM ir laba vielmaiņa, un organisms PAGAIDĀM visus tos draņķus labi pārstrādā. Taču kas būs, kad viņai būs 35 gadi?  Organismu nevar mūžīgi un nepārtraukti indēt, naivi cerot, ka tas paliks bez sekām. emotion 

14 0 atbildēt

12gados meitene tika konstatēta ar gremošanas traucējumiem un dēļ tā viņa turpmāk pārsvarā ēda tikai čipus. 

Tad ko viņai paliek labāk un tiek gastrīts ārstēts un citas slimības no čipsu "diētas"?  emotion loģika - kaut kas sāp, bet speciāli ēd to, kas vēl vairāk kairina kuņģim gļotādu.

9 0 atbildēt

Viņai visulaiku ir viena un tā pati pozēšānas seja, laikam atradusi leņķi, kur, pēc viņas domām, viņa izskatās lieliski. 

7 0 atbildēt

Kādu laiciņu ar biju uzsēdies uz šitiem dranķiem- čipsi, kolas, picas, ātrās ieskrietuves, bet ar laiku tas viss vnk apriebās. Nesaprotu kā tik ilgi var šitos dranķus ēst, vienīgais kam viņi der ir kopā ar aliņu, pie hokeja emotion

7 0 atbildēt

Visu gremošanas sistēmu sačakarēs. Un sāls tak ar nenormālos kvantumos tai barībā ir. 

5 0 atbildēt

Es viņai dotu pēc izskata pāri 30 gadiem...

5 0 atbildēt

Unikāla vielmaiņa. Bet aptaukošnās jau nav tas ļaunākais pie kā šāds uzturs var novest. emotion

4 1 atbildēt

Sagribējās čipsus. emotion

3 0 atbildēt

par ko te brinities? visi anglji tikai to viend eed, kamer jauni nekas nemainas, kaa paliek bishku ap 20 tad visas anglenes paliek resnas cuukas un nevar izveleties kurus leggings lai velk, un tie miizali ko vinja tur dzer ir letakais un pretigakais energijas dzeriens uk

2 0 atbildēt

nu nabaga meitene. aciimredzot vinai ir aatra vielmaina. Tad nu vinja noteikti daudz apmeklee tualeti un pirz varen daudz. starp 20 un 30 gadiem vielmaina paleelinaas un tad vinja saaks apvelties traki. Olbaltumvielu truukuma deelj vinjai buus tikai noslukusi un svaka galja.. ne manjas no muskuliem. strauji novecos. fiziski vaarga, slikta passajuta noteikti, maz energijas. Bus loti daudz veseliibas probleemas.. Daarga dziive.nabaga meitene.

2 0 atbildēt
Kad saksies problemas tad vems un kaa vel..
1 0 atbildēt
da b*e man ir 14 gadi un es sveru 50 es jau rsmu kaulains
1 0 atbildēt
Viņai drošvien riktīgi mute ir sabojāta
1 0 atbildēt

es gan esmu par veselīgu uzturu,tāpēc colas vietā vienmēr izvēlos aliņu!

1 0 atbildēt