local-stats-pixel fb-conv-api

Viesmīļi dalās ar savām vissliktākajām pieredzēm ar klientiem!7

435 0

Lai strādātu apkalpošanas industrijā, ir nepieciešama īpašs pacietības veids. Ja kādreiz esi apkalpojis galdiņus, bijis bārmenis utt., Tev arī noteikti ir kas interesants stāstāms par klientiem.

Taču reti kurš no stāstiem spēj līdzināties šiem atgadījumiem no Reddit, kur viesmīļiem ir nācies saskarties ar, iespējams, vissliktājām radībām uz planētas.

435 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Latvijā šādi un daudz skumjāki stāsti ir Maximas un Rimi pārdevējām - es pastrādāju dažus mēnešus viena pārtikas veikalu ķēdes veikalā... cilvēki, īpaši padzīvojušie, ir nereti riebīgi un rupji Latvijā pret pārdevējām - uzskata, ka tās tikai to vien plāno, kā apšmaukt pircējus, nedarīt savu darbu...Jaunieši ir jauki diezgan, un daļa pensionāri, bet visbriesmīgākās ir sievietes ap 50, un vecpuiši ap 40+

17 1 atbildēt

Vienmēr gadās kropļi, kas pacenšās visu sačakarēt, līdz ar to sačakarē visiem dienu, pietiek ar vienu no simts, lai sabojātu vismaz desmit cilvēkiem dienu. Tāda ir dzīve, neko nepadarīsi. Žēl.

4 0 atbildēt

ir tādi tipiņi kas atnākot uz saucamo Zviedru galdu apēd varbūt vienu rozīni un tad pieprasa atpakaļ 99% naudu jo redz neēsot bijusi tik izbadējusies kā domāja pirms tam... 

Jeb tie kuriem neko nevajag, atnāk tikai parunāties...

2 0 atbildēt

 emotion Forši.  

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt