local-stats-pixel fb-conv-api

Vienotība glābs pasauli!0

21 0


Pagājušā gadā mani piemeklēja notikums, kas izmainīja manu turpmāko dzīvi .
Mani bija apsēdusi tumsa, es redzēju visu melnās krāsās, jo biju pazaudējusi savu gaismu, ko vēlāk atradu, bet lai atrastu gaismu, man bija jāiet garš un ērkšķiem kaisīts ceļš. Ja cilvēkam sirdī ir ieperinājusies tumsa, viņš kļūst akls un neredz, ne mazāko gaismas stariņu tumšajos padebešos. Viņš vēlas pielikt visam punktu, jo ir zaudējis cerību un padevies tumsas melnajam plīvuram. Mani arī piemeklēja tumsa un man bija vienalga vai man ir draugi vai ģimene, jo es kritu dziļā bezdibenī. Kādu vakaru es neizturēju tumsas spiedienu un padevos, ļaujot, ka nelabais paņem manu dvēseli un aiznes Sev līdzi. Ja mana ģimene nebūtu savlaicīgi izsaukuši palīdzību, manis šeit vairs nebūtu, mana dvēsele būtu aizrauta nebūtībā. Pirms pamošanās es redzēju saules staru tumšajos un draudīgajos padebešos un saprastu, ka tās nav vēl beigas.
Es zaudēju gan darbu, gan viltus cilvēkus, kas bija man kā viltus elki, kurus es uzskatīju par draugiem, bet ieguvu mācību, ka dzīve ir jāmīl un neskatoties uz grūtībām, nedrīkst padoties, bet jācīnās ar zobiem un nagiem. Sapratu, ka cilvēku nevar mainīt, ja viņš to nevēlas.
Iepazinu vienu reliģiju un lauzu mītus. Tā reliģija bija Jehovas liecinieki, jeb kā tautā sauc slepkavas un sekta, bet tā tas nav.
Viņi ir vienoti ar Dievu un paši ar Sevi. Kaut gan es neesmu Jehovas lieciniece, es saprastu, lai rastu mieru un , lai padarītu pasauli labāku, mums būtu jāmainās pašiem un jākļūst par vienu veselu. Mūsu tauta ir sašķelta un dēļ tā notiek kari, posts un netikums. Dievs mums nesūta nelaimes, tās piemeklē mūs, jo nespējam būt vienoti un garam viens otram pāri, nedomājot par sekām un citiem cilvēkiem. Jehovas liecinieki ir vienīgā reliģija, kas dzīvo saskaņā ar Dievu un Sevi, viņi nestrīdas un ir draudzīgi, jo viņi ir kā viens vesels. Daži viņus uzskata par slepkavām, jo neatbalsta asins pārliešanu , bet mēs dzīvojam 21. gadsimtā un ir radīti asins aizstājēji, kuri var palīdzēt glābt cilvēkus, bet lielākoties daļa ārstu neatbalsta mākslīgās asinis un tāpēc viņu slimnīcās nav nemaz pieejami asins aizstājēji. Neesmu ārsts, bet zinu to, ka pārlejot asinis, cilvēkam pastāv risks saslimt ar kādu no slēptajām slimībām, ko analizēs neuzrāda. Un kurš izdomāja tādu faktu kā seksuālā saderība ir muļķis, jo tā tikai eksistē mūsu galvās. Ir skaisti saglabāt nevainību līdz kāzām un kāzu naktī atdoties savam mīļotajam, nevis dzērumā pārgulēt ar kādu svešinieku saķert kādu slimību vai palikt stāvoklī un pēc tam veicot medicīnisku iejaukšanos nogalinot bērnu. Dzīvība sākas ar ieņemšanas brīdi. Tā ir tik trausla, ka to ir jāsargā, nevis jāatņem.
Mūsdienās par mums valda Sātans , tas ir visur, gan cilvēkos, gan televīzijā, gan internetā, daudzi no mums ļaujas kārdinājumam un padodas sātana tumšajai ietekmei.

Ja mēs nepadotos Sātanam un dzīvotu vienotībā, tad nebūtu karu, noziegumu un sāpju, nebūtu bads, jo mēs viens otram palīdzētu un dalītos ar cilvēkam, kuriem ir paveicies mazāk. Dzīvojot šajā materiālā pasaulē, kur visu nosaka nauda ir grūti būt vienotam. Atcerieties, ka Jūs nomirsiet, materiālās lietas zaudēs vērtību, jo Jūs kur dosieties, nevarēsiet paņemt tās līdzi. Materiālā pasaule ir gaistoša, bet garīgās lietas ir mūžīgās.
Esiet vienoti un mīliet Savus tuvākos un pavadiet kopā to laiku ar ģimeni un draugiem, kas Jums ir atvēlēts uz šīs zemes, mazāk strīdaties un vairāk esiet viens vesels .
Es zinu, ka pa šo rakstu saņemšu daudz negatīvus komentārus un mīnusus, bet man vienalga, jo būšu runājusi, nevis sēdējusi malā un klusējusi.
Lai Jums veicas atrast Savu gaismu!

Ps. Rūpējaties par Saviem mazākajiem brāļiem un māsām. Dzīvnieki nav pārtika, bet mūsu draugi!

21 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000