local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie Jums, Latvijas puikas!134

361 38

Atkal un atkal pierādās tas, ka maziem puikām galvā ir sperma un mammas ķīselis.

361 38 134 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 134

0/2000

Kārtējās m@ukas žēlabas ar domu - : "Ak cik grūti atrast vīrieti, kas mani uzturēs, jo man taču tā patīk parazitēt, es esmu super īpaša un mani ir jāapdāvina ar viskautko. Labāk lai taču mani dr@ž vecāks vecis, kam ir nauda, nekā es par velti došu jauniņajam." Meitenīt, ja tik labi pazīsti visas vecuma grupas, tad apsveicu, laikam esi tāda pamaucīga... + visās vecuma grupās sarunu noved uz naudām.

Varbūt pamēģini iegūt vismaz vidējo profesionālo izglītību, sāc pati sevi uzturēt, un nevajadzēs meklēt sponsorus - tādā veidā nevajadzēs sūdzēties par pauikām un vīriešiem.

vēl īsāk sakot - raksts ir par to, ka vīreši negrib un/vai nevar tevi uzturēt

4 1 atbildēt

MAN DRĪZ BŪS 30. TAD ES BŪŠU LIELS?

6 3 atbildēt

Kopumā jau jāpiekrīt, jo pats jūtu, ka tikai progresēju un maksimums vēl nav sasniegts! Man 35. Vēl vairāk jāpiekrīt, jo, paskatoties uz šodienas jaunati, tiešām tādi puņķaini puišeļi vien ir.

BET, es nepiekrītu, ka meitenēm jāizvēlas vecāki vīrieši. Man, protams, tas patiktu, bet atrast dzīvesbiedru daudz maz vienādā vecumā, saprast vienam otru un kopīgi novecot ir ZELTS.

3 1 atbildēt

čo ta vērojams ka cilvēkiem vai nu pārāk liela interese līst ne savās darīšanās,vai nu zems pašnovērtējums. JO,kāda gan jums darīšana KAM ar ko DZĪVOT un pi****s. Tā ir katra personāža subjektīva izvēle, un līdz ar to viedoklis par to. Abās frontēs ir savi ''varoņi'' un ''āži'', gan starp sievietēm gan vīriešiem. īsāk sakot grow the fuck up

2 0 atbildēt
Negatīvs viedoklis arī ir viedoklis! Paldies! emotion
1 0 atbildēt
Īsti nesapratu šī raksta loģiku.
1 0 atbildēt

Tu laikam dzīvo kaut kādā vienradžu pasaulē... emotion 

1 0 atbildēt

Pilnīgi Tev piekrītu, ar gadiem vīrietis kļūst vīrišķīgāks. emotion  emotion 

2 1 atbildēt

beigu beigās, NaglaKabatā ir tikai gaļas gabals un nekas vairāk. Ne tur prāta ko mīlēt, nedz sirds silta.

1 0 atbildēt

un Klūnijam vairs nav 40, bet tuvu 60. tik sieviešu, cik viņš ir izdr*zis, tiešām nosaka sieviešu vērtību un pašlepnumu. Tu saki ka jauni puikas meklē skuķus lai zīmētos, bet ko meklē sievietes tādos kā Klūnijā?  Protams, zīmēties.

1 0 atbildēt

tajā skaitā draudiem un neziņas par nākotni. Meh, rakstu ir sarakstījis weaklings ar televīzijas šovu domāšanu. american dream is just a dream.

1 0 atbildēt

nah, smack that bitch. es smiešos ja cilvēki būs spiesti iet mežā un atgriesties mednieku kultūrā. šādi runā imbacīli kuri domā ka agrokulturāls sabiedrības modelis pastāvēs mūžīgi. Tajā brīdī pilnīgi visi sieviešu standarti mainīsies. čalis, kurš labi smaržo, nemāk medīt. čalis, kuram ir biezs maks, neko nevar nopirkt, jo naudai vars nav vērtībās. Padomājiet, cik ļoti sieviešu standarti attiecībā pret vīriešiem ir atkarīgi no viņu dzīves modeļa un sabiedrības uzskatiem.  

1 0 atbildēt
Es saku, ka Zeltraces meklē ļoti turīgs vīriešus, kas pirks ļoti dārgas mantas, zeltu, topāzus, brauks ar dārgu jaunu mašīnu utt. Bet tās vārds "Zeltrace" tiek mētāts apkārt ļoti bieži un nevietā. Bet ja es izsaku savu viedokli kas nesaskan ar tavējo un tu saki, ka dēļ tā man ir "zems" intelekta līmenis, nedomāju, ka spēj nopelnīt kaut to vienu minimālo... 😁 jo veiksmīgi cilvēki neapvainojās uz kaut kādu vienas sievietes viedokli anonīmi internetā.
1 0 atbildēt

Vai nav vienalga kuram kas patik? 

Ir cilveki, kuri vadas pec stereotipiem un dazadu lietu biezuma. 

Tu plans vai biezs, liels vai mazs, ar lielu IQ vai maz mazitinu planpratibu, katram ir ko dot un ko velas sanemt. Mes visi tomer esam vienadi un tai pasa laika dazadi. Ja tev beibe, nepatik jaunie, tad ko te mokies- pietiek veci pec 35 vai 45, kuriem tu patiksi tavu mazo gadinu del.  emotion 

Man personigi patik masinas no 1940. un varbut ari sievietes no 1940 ha, bet varbut ari ne  emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Dubultie standarti un stereotipi... Bravo! Tā tik turpināt. Attīstība, šeit mēs esam.
1 0 atbildēt

Kur ir tā vecuma grupa, kad prostata moka?  emotion 

1 0 atbildēt
Nē. Ja viņam bērnībā bija sliktas attiecības ar māti, tad izaugot viņam patiks par sevi daudz vecākas sievietes.
1 0 atbildēt

Vāries savā sulā, varbūt kādam pat interesē.

1 0 atbildēt

Vērsies cik gribi, bet tā pat viņi novēršas no tevis.

0 0 atbildēt
Mani kaut 10 reizes varētu izvarot, bet tās nemaina to, ka vīrieši mūsdienās izmirst.
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »