local-stats-pixel fb-conv-api

Ventspils kamera lembergs bēg...1

6 0

Ventspils pilsētas domes sēde
2015.gada 13.marts.

Lembergs bēg no Landmaņa un sūta to ārstēties.

Tika izskatīti 10 dienas kārtības jautājumi.
Saskaņas Centrs deputāts Trusevičs sāk filmēt Landmani.
Lembergs sākumā nepiedalās, ierodas, kad tiek izskatīts septītais dienaskārtības jautājums.
Sēdi vada Guntis Blumbergs.
Diskusijas notiek izskatot dienas kārtības jautājumu Nr.7 “Par deleģēšanas līguma slēgšanu ar pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts|” par Ventspils Briežu dārzu”. Izskatot dienas kārtības jautājumus Nr.8; 9 un 10. notiek diskusija par tēmu: “KAS IR LEMBERGS UN KĀPĒC VIŅŠ NEVADA DOMES SĒDES”;
Kā ierasts, Landmaņa ierosinātais lēmuma projekts tiek noraidīts, tāpat kā iniciatīva nākamo domes sēdes dienas kārtību papildināt ar deputāta Landmaņa ierosinātajiem jautājumiem.
Izskatot dienas kārtības astoto, devīto un desmito jautājumu Landmanis centās noskaidrot, kāpēc Lemberga kungs nevada domes sēdi un kas viņš ir? Vai viņš ir deputāts, tiesājamais vai priekšsēdētājs? Landmanis pieļauj, ka iespējams deputāts Lembergs patreiz atrodas kaut kur Dubajā. Lembergs ieņirdz norādot, ka drīzāk Landmanis patreiz atrodas Dubajā. Blumbergs uzrunā Lembergu kā priekšsēdētāju. Atbildot uz Landmaņa piezīmēm Blumbergs ironizē - viņš Lembergu uzrunāja kā partijas “Latvijai un Ventspilij” priekšsēdētāju. Landmanis lūdz nākamo domes sēdes dienas kārtību papildināt ar diviem viņaprāt svarīgiem jautājumiem. Blumbergs neļauj.
INTERESANTĀKAIS NOTIEK pēc domes sēdes slēgšanas.
Landmanis vēršas pie Lemberga, lai noskaidrotu kādā statusā Lembergs domē atrodas? Lembergs mēģina izvairīties. Landmanis viņam seko un uzstājīgi uzdod jautājumu: kas Jūs esat Aivar Lemberg? Lembergs Landmanim: negrāpsties kā mironis gar svecēm. Landmanis neatlaidīgi – kāpēc Jūs nevadat domes sēdes un mūkat, kur atrodas domes priekšsēdētājs, kāpēc viņš nav domē? Lembergs: Viņš ir dzīvs, sveiks un vesels. Sižeta beigās Lembergs norāda, ka Landmanis ir slims un viņam ir jāārstējas psihiatriskajā slimnīcā. Ar slimiem nav jēgas runāt, tā Lembergs.



6 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Kamēr tauta nesāks šitos shēmotājus karināt stabu galos vai vārīt uz lēnas uguns, nekādas nākotnes LV nebūs... emotion

1 0 atbildēt