local-stats-pixel fb-conv-api

Vēl viena apšaude Amerikā.18

Tas ir atkal noticis. Vēl viena apšaude Amerikā. Vēl viena traģēdija. Vēl ģimenes kas zaudē mīļotos dēļ kāda psihopāta un dēļ tā ka neviens viņu nespēja laikus apturēt.

176 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Un visiem tiem, kas saka, ka policija visu novērsīs, varu pateikt: policija ir tapēc, lai sastādītu protokolus un sāktu kriminālprocesus, nevis lai novērstu noziegumus, imao.Nevis jāgaida, kad tev kāds palīdzēs(ja rokas no dirsas aug ārā), bet gan pašam jāsargā sevi, jo ja notiks īsti sūdi(ES RUNĀJU ĪSTI, NEVIS BRUĢA NEMIERU POHAINOS HULIGĀNUS), tad tu uz nevienu nevarēsi paļauties.

11 0 atbildēt

Labs raksts, + ieliku!

7 0 atbildēt

Policija ieradisies driz pec vainigo aizieshanas,savaks cietushos un pamegjinas visu uzgazt kadam no tiem !  Secinajums..-neceri uz policiju ,ja tev kaut kur kads /kadi piekasas... mauc ar ko pagadas,sper,kod skrape un taisies ka tiec.Atnaks polichi un savaks cietushos, resp. vainigos.

7 0 atbildēt

Paldies un tā arī darīšu. emotion

2 0 atbildēt

Nez kāpēc es neredzēju  tik daudz rakstus par nesen uzspridzināto lidmašīnu.Cik gan daudz te ir liekuļu...

0 0 atbildēt

Psihiski nestabili cilvēki ir visapkārt un brīvi pieejami ieroči = neizklausās pēc prātīgas kombinācijas..

0 1 atbildēt

Mazgadīgie saskatījušies filmas.

0 4 atbildēt

TEVI neglābs pat raķete mugursomā no tādiem zombijiem.

0 4 atbildēt

Nezinu kur Tu to esi sagrābstījis,bet tā ir pilnīgi muļķīga loģika.Jo mazāk pasaulē būs ieroči jo drošāk būs dzīvot.Ja notiek citadāk tātad ieroči pasaulēir pārāk daudz un pārāk maza kontrole.

1 7 atbildēt