local-stats-pixel fb-conv-api

Vegāne, kura savu 5 gadus veco meitu baro TIKAI ar svaigiem augļiem un dārzeņiem68

383 8

Svaigēdāja Rionna Grifina ir 27 gadus veca māte 5 gadus jaunajai meitiņai Molijai. Rionna ne vienmēr ir bijusi svaigēdāja (raw vegan). Iedvesmu par tādu kļūt, viņa smēlās 2015. gada martā no Denija Glāsa, kurš Youtube pasaulē ir labāk pazīstams kā Sun Fruit Dan.

Sieviete atzīst, ka jau no paša sākuma, kad tikai pamēģināja to, kā ir būt svaigēdājai, viņa jutās lieliski. Tāpēc ar laiku nolēma izskaidrot arī mazajai Molijai, kas tas ir un kāpēc tas ir veselīgi.Tagad māte un meita ikdienā pārtiek no svaigiem augļiem, dārzeņiem un smūtijiem.

383 8 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Cilvēks ir visēdājs !!! Ja tam nav medicīnisks iemesls tad nevajadzētu atteikties no gaļas un graudaugu produktiem  emotion 

54 4 atbildēt

Kārtējais trenda upuris emotion

25 0 atbildēt

Diemžēl prakse ir pierādījusi, ka ilgtermiņā bērni svaigēdāji iedzīvojas ļoti nepatīkamās veselības problēmās, kas, galējā gadījumā, var novest arī pie pēkšņas nāves. Vācijā jau ir tiesu prakse, kad svaigēdājas bērns pēkšņi saslima un, diemžēl, nomira. Māte tika notiesāta ar termiņu cietumā par apzinātu bērna novešanu līdz nāvei. Tā kā Eiropā jau ir tiesu precedents un ja Jūsu bērns iedzīvosies smagās veselības problēmās un tiks pierādīts, ka tam par pamatu ir vegānais uzturs, Jūs nokļūsiet cietumā.

26 1 atbildēt

Kad mazo sāks piemeklēt anēmija un pašu māti arī, tad jau redzēs cik tas ir veselīgi! emotion 

27 3 atbildēt

Es savus bērnus baroju tikai ar gaļu. Redzētu kādi viņiem zobi!  emotion  

20 2 atbildēt

Ir rados bijuši vegānisma gadījumi - nekas labs tur nav sanācis - sačakarēti iekšējie orgāni no nepietiekama uztura, konkrēti, gaļas. Bērniem it sevišķi nevajadzētu aizliegt gaļu vispār, jo augošam organismam aminoskābes ir ļoti nepieciešamas. Runa gan var būt tikai par to, cik ko kvalitatīvu izvēlas un kādos daudzumos. Arī gaļu vajag patērēt prātīgos apjomos.

17 2 atbildēt

Rakstu nelasīju, automātā pārgāju uz frontes zonu - komentāriem. Redzu, atkal FoxRio ar savu "I'm vegan, vegans can save the world" un spridzina ar savām "gudrībām" - no dirsas izvilktiem pētījumiem. Ļaudis, tās ir muļķības, ka gaļa pati par sevi izraisa vēzi, PILNĪGAS muļķības! Vēzi izraisa nepareiza gaļas vai jebkura cita ēdiena pagatavošana, proti, eļļas lietošana, kura uz pannas kļūst kancerogēna ( olīveļļa ) un steroīdi, kuri tiek doti dzīvniekiem masu fermās. Privātās saimniecībās vai lauku sētās, kur gaļas dzīvnieki tiek audzēti dabiskos apstākļos, gaļa ir tīra un nekādu vēzi izraisīt nevar. Tas ir sviests un muļķības, kuras cilvēki ir izdomājuši. Un vecāki nedrīkst savu bērnu sēdināt uz diētām ( vegānu, nevegānu, nav starpības ) kamēr viņš nav pieaudzis un pats neizlemj un nenes atbildību par savu rīcību. Bērnam ir jādod SABALANCĒTS uzturs no VISAS pareiza uztura piramīdas, jo tā bērns uzaugs normāli ēdis un attīstīts. Sargiet savus bērnus no tādiem kā FoxRio un līdzīgiem sektantiem, kuri nezina ko runā...

17 4 atbildēt

Nu te jau ir tiešām par traku,- tikai augļus un dārzeņus... Varēja arī ar kādu maizīti un riektiņu pabarot. emotion

10 0 atbildēt
Es nevarētu būt vegāne pat domās, jo no vienas domas par gaļu, man mutē saskrien siekalas, garšo arī dārzeņi...ar gaļu.
12 2 atbildēt

Pareiz dara, es ar visām četrām par, bērniem nevajadētu ēst čipsus, kolas, krāsainas končas u.c. ķimikālijas. 

9 1 atbildēt
Zinot matildes stilu, titulbildē jābūt kādam seksuālām zemtekstam. Vai varat to saskatīt?
8 0 atbildēt
Katrs vecāks jau savam bērnam vēl vislabāko. Tas ir tikai loğiski, ja vecāki ir vegāni, tad bērns arī, tāpat kā visēdāju ğimenēs, bērni lieto gaļu vai piena produktus. Mazā vecumā bērni vēl paši nespēj spriest, kas nepieciešams uzturā, lai cilvēks būtu vesels. Tāpēc jau ir vecāki, kas lemj par viņu uzturu un iemāca, kas ir veselīgs, noderīgs un kas ne. emotion
6 0 atbildēt

katram bērnam ir jādod pilnvērtīgs uzturs.

 un pēc 18 gadiem viņš var darīt ko grib.

8 2 atbildēt

itālijā liek cietumā par šito

5 0 atbildēt

neteikšu ka tā sīkā būtu kaulaina un neveselīga pēc izskata.  Daudzi dzīvnieki ari neēd gaļu un spēj eksistēt bez problēmām.

4 0 atbildēt

mmm,garšīgi

 emotion 

3 0 atbildēt

Kas tur veselīgs? Ar augļiem un dārzeņiem nekad nevarēs aizstāt gaļas produktus!

7 4 atbildēt
Un, personīgi tikai es, domāju, ka tas ir kaut kādā ziņā saistīts ar bībeles notikumiem (esmu kristiete), jo laikā, kad cilvēki dzīvoja Ēdenes dārzā, viņi pārtika tikai no augļiem un dārzeņiem, kas tur auga, nenogalinot dzīvniekus. Pirmo dzīvnieku nokāva Dievs pēc tam, kad cilvēki pirmo reizi grēkoja, lai viņus ieģērbtu dzīvnieku ādās. Pēc tam, es pieļauju, lai gan tas nav rakstīts, ka viņi apēda to dzīvnieku. Bet uzskatu, ka vegānisms pats par sevi vispār nav saistīts ar reliģijām vai kaut ko tamlīdzīgu.
3 0 atbildēt
Cilvēkam, it īpaši bērnam un pusaudzim jāievēro sabalansēts uzturs un jāēd gandrīz viss, tad būs laba veselība un ilgāk dzīvos. Bērniem un pusaudžiem jāēd gandrīz viss, lai viņu ķermenis attīstītos un izaugtu pēc iespējas labāk.
4 2 atbildēt