local-stats-pixel fb-conv-api

Vārdu nozīme.1

17 3

SAMANTA.
Kad uzjundi spīts, viņa spēj panākt savu. Taču ikdienā šķietami nieki Samantas acīs izaug par lielu orkānu. Bieži izdara kaut ko tādu, ko vairs nevar atsaukt.

Vārda Santa nozīme un skaidrojums:
Pārāk impulsīva, enerģijā pāri plūstoša, jūsmīga, ar humora izjūtu, viņai patīk strādāt vienā un tajā pašā komandā. Spēj domāt ar abām smadzeņu puslodēm. Taču viņa ir arī stūrgalvīga. Uzskata, ka gara bagātība nebūt nav atkarīga no naudas vai lielām materiālām priekšrocībām.

Vārda Sanita nozīme un skaidrojums:
Zvēr izlauzt sev ceļu. Izdevību nepalaiž garām neizmantotu. Zinātkāra. Galva viņai īstajā vietā. Neizsīkstoši tic brīnumam.


Vārda Sintija nozīme un skaidrojums:
Aprēķins viņā sadzīvo ar avantūrismu. Sintija nemīl neko atstāt pusdarītu. Drosme ir lielāka par talantu. Pielāgošanās spēja Sintiju vienmēr izved no skaudības loka. Neatzīst ekskursus psiholoģiskajos kambaros. Dzīvot un plūkt laurus - tāds ir Sintijas kredo!

Vārda Simona nozīme un skaidrojums:
Viegli sakaitināma, garastāvokļa cilvēks un diezgan patstāvīga. Viņai patīk sportiski, attīstīti, inteliģenti un neuzbāzīgi vīrieši. Un, ja viņa tādus nesastop, var palikt vientuļa. Augstas prasības arī pret sevi. Negrib samierināties ar agrākiem standartiem. Taču Simonai der iegaumēt, ka vienīgi pacietība dos pamatu laimīgiem piedzIvojumiem.

Sanija sapņus auž no zirnekļa tīkla pavedieniem un tāpēc neremdināmās ilgas padarīt dzīves ikdienu krāsaināku ir viņas augstākais mērķis.

17 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Par Simonu - precīzi...
0 2 atbildēt