local-stats-pixel fb-conv-api

Vai telefoni nosaka cilvēku?22

50 11

Daudzi cilvēki nevar idomāties savu dzīvi bez jaunākā iPhone, Samsung un tml., bet vai tas nosaka stilu vai personību? '' Jo cilvēkam labāks telefons, jo bagātāks viņš ir.... '' Vai tas ir tikai mīts? Vai tomēr patiesība?

Šajā rakstā es rakstīšu par četriem dažādiem telefoniem.

50 11 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Apsveicu! Tu esi nopelnījusi medāļu: "Sliktākais raksts saistībā ar tehnoloģijām 2016.gadā" Šo rakstu VAR NOSAUKT PAR SLIKTĀKO!

14 0 atbildēt

Šo rakstu adminiem vajadzētu pārlikt uz joku sadaļu

6 0 atbildēt
Aifons izskatas smiekligi jaunietim kas gaida trolejbusu pietura planas drebes, bet galvenais, ka aifons. emotion aifoni visi pec skata vienadi mainas tikai lielumi. Man ir Lg, loti parocigs bildes ir tirakas ka aifonam un pogas parocigakas, aizmugure, loti erts. Neizmantoju telefonu darbam, jo ir dators, neizmantoju spelitem telefonu, tadas neslepeju. Zinas palasu vai soc tiklos pasezu bet nu tas aplikacijas dazreiz liekas pat smiekligas un nevajadzigas, kam to visu?
7 1 atbildēt

Autore maz kaut ko saprot no telefoniem ? Visi šie fakti ir pilnīgi stulbi.  Saprotu to ka iphone ir labāks jo tev patīk, kā viņš izskatās un tev viņš ir un viņam var iegātāties klāt visādus mēslus. Pašam ir Iphone un neteiktu , ka tas ir pats labākais telefons Pasaulē. UN IT ĪPAŠI NE PĒC TĀ KA IZSKATĀS PATS DĀRGĀKAIS!  Mūsdienās grūti notiekt labāko telefonu , jo katram ir savi + un - .  Autorei ir ļoti daudz jaizglītojas par telefoniem pirms taisa par tiem rakstu!

4 0 atbildēt

Kaut kādu hu*-away ieliki, bet kur nokia?!

Mana nokia mani nebija pievīlusi, līdz pagājušai ceturtdienai, kad iedzēru un paliku tizls, un izkrita telefons no rokām, stikliņš saplaisājis, bet viss iet emotion

4 0 atbildēt
Visi telefoni, kas bijuši, bija ar androidu, pārgāju uz ios, nenožēloju.
4 0 atbildēt

Es par iphon'iem. Ļoti ērti lietojami, gan pēc programmatūras, gan pēc formas. Arī minimālistiski, un perfekti izskatās. Nav sabāzti ar nevajadzīgām pogām utt. Patīk arī, ka ir bieži apdeiti, arī vecajiem modeļiem. Nevis tākā ar androīdiem, ka telefonu ražotāji aizmirst par vecajiem modeļiem, un vairs nepiedāvā apdeitus, bet tikai domā par peļņu ar jaunajiem telefoniem.

3 0 atbildēt

Mans Sony nav mani pievīlis   emotion  

2 0 atbildēt
Abstrakts raxts neprecizejot modelus. Runa ir par jaunaakajiem razojumiem?
1 0 atbildēt

Ja cilvēks iegādājas telefonu, domājot, ka tas par viņu kaut ko pasaka, tad tā ari ir, par viņu pasaka to, ka šis cilvēks ir pilnīga un absolūta 0, neatkarīgi no tā, kādu telefonu viņš iegādājas.

1 0 atbildēt

Neviens no siem neder man.

0 0 atbildēt

Es jau neteicu, ka iPhone ir labāks! Tas ir gaumes jautājums un par gaumi nestrīdās! emotion

0 0 atbildēt

Es atvainojos, ka nepamanu kur neielieku komantu. Vienkārši jebkuram var sanākt neielikt komatu pietam, ja raksta ātri. emotion

0 0 atbildēt
Man ir lg g3s un esmu pat ļoti apmierināta.
0 0 atbildēt
Un par SIEMEN , NOKIA , LG, CAT aizmirsi?
0 0 atbildēt
To, ka telefons nepasaka par cilvēku neko.
0 1 atbildēt