local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tas ir normāli?!8

54 6

Labdien, spocēni! Šodien vēlējos parunāt ar Jums, izsakot savas domas. Komentāri būs ļoti svarīga sastāvdaļa šim rakstam! :)

54 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Labāk būt iedomīai un visus sūtīt D, man ir tikai viena draudzene kurai es praktiski neko nestāstu par sevi, aizejam izklaidēties, padzert kafiju un viss ar to draudzība beidzās. Man ir bijušas draudzenes bet tās visu atstāsta tālāk lien kur nevjag, skauž utt bet man tad kam to vajag? Labāk ir koncentrēties uz attiecībām, karjeru jo jāveido kādreiz būs ģimene, iegūsti attiecībās pieredzi jo daudzenes jau tavu dzīvi neveidos, tavā vietā nestrādās. Indīgāku čūsku par sievieti nesastapt, nesaku jau ka visas ir Pīzd#s, bet neesmu vēl tādu sastapusi. 

10 0 atbildēt

Santa Santa goda vārds tev ir grūti dzīvot. emotion

Vaaiiiiiii, būt riebīgam ir vieglāk nekā būt jaukam. emotion Cilvēki laika gaitā mainās, un cilvēkam arī mainās viedoklis par TEVI. Kas to lai zin kā tu izskaties otra cilvēka acīs. Droši vien vēl skolā mācies, tāpēc nevari izvairīties?

5 0 atbildēt
Man tadas situacijas ir bijusas 100 reizu. Tur neko nevar padarit, sakuma viss forsi, bet tad viss kaitina. Es parasti pirma pasutu dirst ta, ka cilvekam nav kur sprukties. Es zinu, kad cilveks melo un ja melo biezi, man pariet griba ar vinu satikties vai runaties. Es vairs neticu tadai draudzibai. Man ir labakas draudzenes jau 10 gadus un esmu pateiciga vinam par palidzibu. No sakuma ir jaiepazist tas cilveks no ieksienies, BET nestasti vinam visu. Nestasti par savu gimeni un draugiem, kamer neuzticies vinam. Tas ir efektivakais veids ka neiekrist lamatas. Cilveki ir dazadi un nekad nebus ta ka mes gribam.
3 0 atbildēt
*gribot negribot
3 0 atbildēt
Es saprotu, es savejo pazinu 3 gadus..sapratu, kada maita ir. Galvenais nekrist panika.
3 0 atbildēt

kas var būt labāks par mazām meitenēm, kas pirmo reizi saskarās ar dzīvi un publicē savas unikālās pieredzes. šādi rodās deep 13 gadīgo atkritumu tumblr konti

5 3 atbildēt
Daudzi ir saskārušies ar šādām situācijām. Neko jau daudz nevar darīt, pārtraukt kontaktu un dzīvot tālāk. Ja vēlējies konkrētākus ieteikumus, derētu sīkāk aprakstīt situāciju.
1 0 atbildēt

Es vairs sen neticu sieviešu draudzībai  emotion 

1 0 atbildēt