local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tā var izturēties pret grūtnieci?71

730 8

Izbrīns un dusmas bija divas emocijas, kas mani pavadīja visu to laiku, kamēr lasīju šo ierakstu kādas grūtnieces/topošās māmiņas profilā!

730 8 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Man pat nav, ko teikt par komentāriem. Man šķiet tikai loģiski palaist apsēsties vecus cilvēkus (sievieti vai vīrieti), invalīdus un grūtnieces. Es jauna, pastāvēšu, pat ja tik tikko pēc garas darba dienas tajā sabiedriskajā iekāpu. Dažreiz arī palaižu apsēsties kādu ar ļoti lielām, smagām somām vai iepirkumu maisiņiem. Pilnīgi nesaprotu tos, kas tagad grūtnieces par palaistuvēm sauc. Tad jau visas sievietes ir palaistuves, jo turpina civilizāciju laižot pasaulē bērnus no viena vīrieša savā mūžā. Stulbums. Vēl jo vairāk nesaprotu tagad, kāpēc atļauts komentēt anonīmiem lietotājiem.. tik gvlež galīgas glupības. emotion 

50 3 atbildēt
Taada siikuma deel nav jaataisa raksts!
41 1 atbildēt

Tu id*ot, varbūt, ka viņa bija precējusies, piemēram? Tu taču neko nezini par viņu. Pēc Tava teiktā, visas stāvoklī esošās sievietes ir mau*as...  emotion 

34 0 atbildēt
Var uzreiz redzēt, ka pats neesi prātiņā nobriedis. Kā Tu zini, ka viņa tā dara, ja tavs mammuks pis*s ar visiem, tas nenozīmē, ka visas ir tādas.
28 0 atbildēt
Dzimumu vienlīdzība. Kas pirmais atskrien, pirmais apsēžas. emotion
22 2 atbildēt

Starp mums dzīvo visdažādākie cilvēki. Vieni vēsā mierā nogalina, citi pazemo, citi sāpina, bet ir viens vienojošs faktors visiem šiem cilvēkiem - viņi sevi un savas intereses liek ne tikai augstāk par citiem bet ĻOTI augstāk. Normālai, veselai cilvēka psihei raksturīga ir gan tolerance, gan līdzjūtība, gan mīlestība. Normāls un psihiski vesels cilvēks (neatkarīgi no fakta - patīk bērni, nepatīk, patīk grūtnieces, nepatīk, utt) izjūt līdzjūtību pret cilvēku, kuram ir grūti. Un sievietei stāvoklī, jau pirms tam, kad puncis ir pamanāms, ir grūti. Vienai mazāk, citai vairāk, bet IR grūti. Bet ir jāsaprot, ka mums apkārt ir visādi cilvēki ar dažādām psihēm, izpratnēm un audzināšanu (kas arī ir ļoti svarīgi).

Kad es biju stāvoklī, es nevainoju tos, kuri uzskatīja, ka es esmu kautkas neglīts vai traucējošs - es domās solīju sev audzināt savus bērnus tā, lai viņiem būtu vesela psihe, cieņa pret līdzcilvēkiem un pat nerastos jautājums par to vai palīdzēt sievietei stāvoklī vai ne.

Un ziniet ko? Man ir divi superīgi dēli, kuri nu jau ir gana lieli, lai es varētu apgalvot - man tas ir izdevies! emotion

19 0 atbildēt
Omes jau nav labākas. Kad biju kādā 7.mēnesī, viena tāda ar elkoni iebelza man pa vēderu, lai tiktu ātrāk trolejbusā...
18 0 atbildēt

Es domāju, ka nav jēgas celt brēku. Ir vienkārši jāsaprot, ka ir garā ļoti vāji ļautiņi, kas nespēj veikt pat elementāru domu gājienu. Nevajag nosodīt viņus, jo patiesībā viņiem ir ļoti, ļoti nepaveicies ar prātu.

17 0 atbildēt

Apsmējos par tavu trulo komentāru. Tiešām, tev būtu sieva un tu būtu liecinieks identiskai situācijai, tad tā arī noskatītos tupa, kā viņai tagad jāstāv kājās, jo viņa ir stāvoklī no tevis tikai tāpēc, ka tavs krānelis ieniezējās un tika bāzts tur kur nevajag? emotion Es noteikti neapskaužu tevi un arī čupu bērnu ko varbūt jau esi uztaisījis vai vēl plāno - vismaz ciktāl tas attieksies uz audzināšanu un attieksmi... emotion 

19 2 atbildēt

Varbūt man vienkārši nepaveicas, vispār ar sabiedrisko braucu šausmīgi reti- bet, cik ir sanācis braukt, katrreiz kaut kāds nenormāls tips gadās- kaut kādi smirdīgi radījumi, bļaustīgi sievišķi, rupekļi, urļiki, kuri spļauj uz grīdas- laikam terciārā perioda briesmoņi uz katru vagonu deleģē kādu savu pārstāvi- vai varbūt pilsētas dome viņus algo speciāli, lai transports nebūtu pārpildīts?

17 0 atbildēt
Nu sorry skukis var dabut ari sodinu. Par bildes publiskosanu virtualaja vide. Ja puisis gribes protams vinu iesudzet tiesa
19 2 atbildēt

Tava mamma arī bija mau*a ,jo viņa tak palika stāvoklī. Pēc šitās loģikas visas sievietes ir mau*as. Ko tagad savas dusmas te izgāz? Drošivien drāzties dabujis neesi kādu gadu... Nožēlojamais mēsls.

17 2 atbildēt

Ikdiena Rīgas transportā!

15 0 atbildēt
Nu te komentāri vnk spridzina. Neviens jau nesaka, ka jāklanās grūtnieču priekšā. Vnk tā ir tīra pieklājība. Ja šis tiktu uzrakstīts nevis par grūtnieci, bet par vecu tantuku, kam spieķis pie rokas pieaudzis, laikam te lielākā daļa rakstītu, ka tādai arī nav jādod priekšroka, jo redz pati vainīga, ka tik ilgi nodzīvojusi, pastala vecā. Nevaru iebraukt, kas jūs zvēri audzinājuši, ka attieksme tāda.
15 0 atbildēt

Liela breka par neko.Vienmer ir bijusi dzeki,kas palaiz apsesties sievietes(un nav svarigi,vai grutniece vai ne)-un dzeki,kas nepalaiz.Nu bildet jau nu gan nevajag-tad var ari dabut pa feisu.Bet ja nopietni-viss atkarigs no audzinasanas.Es nedodu vietu tad,kad esmu parmerigi sadzeries "merkakudeni"-jo principaa es jau ta neturos kajaas-un ja mans 2metrigais un 130 kg smagais rumpis meginot dot vietu nomau*sies horizontali-tas radis vairak neertibu ,nekaa ja es kaut kur sezu un klusi pie sevis vavuloju. emotion 

11 0 atbildēt

Jā žēl grūtnieces, bet vai Jūs zināt viņa stāstu ?  Lai šādi nosodītu !? Pati grūtniece ir ļauna ievietojot šādu poustu.

17 6 atbildēt

ZAĻIBALTI! ES MAKSĀJU 1.15 PAR BRAUCIENU UN ES NEVARU TO IZBAUDĪT je*al MAN VISU LAIKU JĀDOMĀ KAM IEDOT VIETU,  ES NEESMU AR MIERU SPĒLĒT AR TĀDIEM NOTEIKUMIEM. VAI NU ES MAKSĀJU UN SĒŽU VAI NEBRAUCU VISPĀR. ESMU TĀDU KĀPOSTU  ATDEVIS PAR BRAUCIENU, MAN VĒL KAUT KAM SĒDĒT JĀDOT. EJIET TAKŠ JŪS VISI kārties AR SAVU PIEKLĀJĪBU.

19 9 atbildēt

nepatīkami, bet nekas ārkārtējs! 

10 0 atbildēt

"cool as ice" saulesbrilles emotion , bez tām viņš izskatītos kā staigājošs zīdainis uz divām   emotion

8 0 atbildēt

Tā pret izturējās tāpēc, ka viņa spokos lika miskastes cienīgus rakstus

8 2 atbildēt
« 1  2  3 »