local-stats-pixel fb-conv-api

Vai šī ir drosmīgākā sieviete uz pasaules?6

68 0

Iepazīsties ar Stīvu Ērvinu zirnekļu pasaulē! No malas Liza van Kula Donovana var šķist kā ļoti drosmīga sieviete, un tā arī ir. Tomēr pašai Lizai, kura ir entomoloģiste, zirnekļi ir kā mājdzīvnieki. Viņa ir amerikāniete, kura dzīvo Austrālijā, un viņas mājā uz dzīvi ir apmetušies 5 dažādi zirnekļi, ar kuriem viņa un viņas bērni ikdienā arī rotaļājas.

Viņas mājdzīvniekiem ir arī vārdi - Šarlote, Flips, Kaddls, Misters Kaddls un Pārkers. Lizas mīlestība pret zirnekļiem parādījās tad, kad viņa pārvācās uz Austrāliju pirms 8 gadiem. Sievietes mājā ir vesela istaba, kas ir veltīta tikai un vienīgi dažāda veida insektiem. Zirnekļmīlei ir paveicies, jo pagaidām vēl neviens no viņas zirnekļiem nav viņu sakodis, tomēr viņa ir izbaudījusi kodienu no kāda cita zirnekļa.

Pati Liza saprot, ka citiem cilvēkiem viņa var likties traka, jo ļauj indīgiem zirnekļiem rāpot pa savu ķermeni, bet priekš viņas šīs radības ir kā parastam cilvēkam kucēni - viņi ir jauki un forši.

Turpinājumā piedāvāju apskatīt Lizas insektu kolekciju!

68 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kā var patikt zirnekļi?

7 0 atbildēt

Ne viņa ir tikai MILF emotion 

4 0 atbildēt

Trakie Oziji...

3 0 atbildēt
Cik daudz viņai samaksāja?
3 0 atbildēt

Tie visi tiešām ir zirnekļi? Pilnīgi neizskatās, bet, ja tā, pāris no šiem ir vieni no glītākajiem zirenkļiem, ko gadījies redzēt.

2 0 atbildēt
Cik drosmīgs zirneklis😊
2 0 atbildēt