local-stats-pixel fb-conv-api

Vai pedofīlu dēļ būtu jāatjauno nāves sods?18

39 2

Vai jums tautieši arī nebesī tas , ka mums apkārt staigā augstasinīgas slepkavas vai pedofīli?

Pēdējie pedofilijas gadījumi Latvijā norāda uz to, ka valstij nepieciešams atjaunot nāves sodu. Tādu viedokli mikroblogošanas vietnē Twiiter pauda Saeimas deputāts no Nacionālās apvienības Jānis Dombrava.

Jāmin tas ,ka deputāts ne pirmo reizi ieminās par nāves sodiem.

Dombrava rakstija: „Pedofila Aldoņa gadījums atkārtoti atgādina, ka par atkārtotiem un sevišķi smagiem noziegumiem būtu jāpiemēro nāves sods'' (daļēji piekrītu)

Jau kopš 1996.gada Latvijā nāvessods netiek piespriests un izpildīts nevienam notiesātajam.

Mans vidoklis ir tāds, ka vajag darīt kautko šīs lietas labā!!

39 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Es uzskatu, ka nē. Nāves sods ir tā pati slepkavība. Labāk kādu drastiskāku soda veidu kuru viņš izcieš līdz nelabumam.
7 0 atbildēt

Diemžēl pētījumi liecina par to, ka bērnībā sexuāli izmantoti bērni  cieš no psihes un garīgiem traucējumiem. Pusaudžu gados nostiprinās nepareiza sexuāla uztvere vai agresija pret pretējo partneri un visbiežak šie jaunieši ir kļūst par gejiem, lezbietēm vai pedofīliem. Ļoti liela daļa slavenu mūziķu vai aktieru, vai vnk cilvēku, kas ir bērnībā izmantoti laika gaitā maina orientāciju.

Nekāds sods neglābs tos cilvēkus, kas būs cietuši no šiem slimajiem cilvēkiem!

Ja kāds būs redzējis raidījumu te pat LV ''aizliegtais paņemiens'' sižetu par pedofīliem, tad sapratīs par ko es runāju! Situācija ir kritiska.

7 0 atbildēt
Jēga izbeigt dzīvību? Labāk likt mocīties visu atlikušo dzīvi. Piemēram, likt vazāties pa tuksnesi un reizi nedēļā iedot vienu ūdens pudeli, lai pamokās vēl.
5 0 atbildēt

Nāves sods nav sods, tā ir nogalināšana, kas bojā dzīvēs arī tiem kas to izpilda....

Vienkārš un sen aizmirst sods------ PIESPIEDU DARBS visu atlikušo mūžu....

Vispār tā cietumu būšana ir degradējoša, un lielākajai daļai smago noziedznieku neiedveš bailes, piespiedu darbs varētu visu labot...

Turklāt ar mūsdienu tehnoloģijām viņi pavisam mierīgi varētu rakt grāvjus un darīt tamlīdzīgus darbus, Ja jau suņiem ir kaklasiksnas kuras var nevien izsekot pec GPS, bet pat var dot elektrošoku kad suns teiksim mēģina iziet ārpus noteiktā perimetra... Tad būtībā viņi pat nebūtu jauzmana, tik cik no rīta izlaid un pēc tam savāc lai iemestu atpakaļ karcerī...

4 0 atbildēt

Kā būtu ar mantības konfiscēšanu? 

3 0 atbildēt
Nogalināt ? Nē tādus mēslus vajag nodarbinā kā koncentrācijas nometnē. Lai rok kartupeļu laukus par putraimiem. Un tā līdz dzīves beigām. Kad atgriezīsies cietumā būtu jāļauj citiem cietumniekiem kuriem ir bērni "pakonsultēties ar viņiem" par to ko viņi domā par viņu izdarībām.
2 0 atbildēt

tādus uz raktuvēm. Lai mocas tur kāmer atdod galu.

1 0 atbildēt

Izvarotājiem un pedofīliem vaig veikt ķīmisko kastrāciju!emotion

1 0 atbildēt
sākumā būs pedofīli pēc tam geji vēl pēc tam musulmaņi. Domā ka cilvēks apstātos ja tavam kaimiņam nepatiktu ka tu piemīz liftu ( tikai piemērs) viņš varētu pateikt policijai ka tu sexuāli izmanto bērnus un tevi jau nākamā dienā pakaārtu.
0 0 atbildēt

Dziive ir lielāks sods nekā nāve

0 0 atbildēt