local-stats-pixel fb-conv-api

Vai amerikāņi zina, kur atrodas Ziemeļkoreja?13

119 1

Labrīt, labdien un labvakar, mīļie spoki un spocenes! Nolēmu parādīt interesantu video, kas mazliet liks jums šokēties. Vai arī, varbūt nē.

Pāris dienas atpakaļ uz Ziemeļkorejas kodolprogrammas izveidi un Ziemeļkorejas līdera izteikumiem, ASV prezidents Tramps draudēja, ka starp ASV un Ziemeļkoreju var sākties karadarbība.

Taču vai maz cilvēki zina, pret ko viņi varētu karot, precīzāk, kur? Šis video parāda, ka cilvēki ne tikai nezina, kur ir Ziemeļkoreja, bet pat nepārzina elementārāko ģeogrāfiju. Kāds cilvēks domā, ka Ziemeļkoreja atrodas Baltijas valstīs. Uztaisīju pāris screenshotus, lai saprastu, cik aptaujātie slikti pārzina pasauli.

Esmu pārliecināts, ka cilvēki, kuri pārzina ģeogrāfiju, saķers galvas un domās "quo vadis..."

119 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Kā jau amerikāņi esmu dzirdējis ka viņi domā ka šokoladès pienu iegūst no brūnajām govīm

19 0 atbildēt

 emotion Ak vaimanu vai. emotion 

16 0 atbildēt
Tā melnā nu galīgi dumja.
11 0 atbildēt

Amerikāņi nezina neko vairāk par McDonald. emotion

8 0 atbildēt

1980 - Pēc 30 gadiem mums būs lidojošas mašīnas.

2017 - Ziemeļkoreja atrodas Baltijā.

7 0 atbildēt
Tuparillas b.ļa
6 0 atbildēt
Esmu šokā...
5 0 atbildēt
Ģeogrāfija ir jāsaprot. Galu galā valstu novietojums uz kartes ir pamati. Papildus, kā var nezināt, kur ne tikai atrodas Ziemeļkoreja, par kuru visi runā, bet pat nezināt to, ar ko ASV robežojas. Domāju, ka Latvijā būtu salīdzinoši grūti atrast cilvēku, kurš pilnīgi neko nesajēgtu no ģeogrāfijas. P.s. Ziemeļdakotu varu parādīt mierīgi kartē, kur attēloti ASV štati.
5 0 atbildēt

Ģeogrāfija ārpus ASV nekad nav bijusi amerikāņu stiprā puse. Toties savus štatus viņi mēdz zināt perfekti, kā arī visādus random beisbola līgas faktus emotion

5 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt